|
| 1- 2015, ....Usage or molecularly imprinted polymers in detection or emerging pollutants,13th iranian international congress of toxicology, ارومیه,ایران. |
|
| 2- 2014, A SURVEY ABOUT APPLICATION OF NATIVE ZEDO GUM AS A STABILIZER IN,1st International Conference on Natural Food Hydrocolloids, Mashhad,Iran. |
|
| 3- 2011, Application of Zedo gum in probiotic yoghurt production,2nd international congress of food hygiene, تهران,ایران. |
|
| 4- 1394, Development and evaluation of characterization and antioxidant activity of curcumin nanodispersion,همایش بین المللی صنایع غذایی ایران, تهران,ایران. |
|
| 5- 2014, DEVELOPMENT OF A STABILIZER FOR SET-YOGURT PRODUCTION CONTAINING GELATIN, MODIFIED STARCH AND GUAR GUM,1st International Conference on Natural Food Hydrocolloids, Mashhad,Iran. |
|
| 6- 2011, Effect of some essential oils on the biogenic amines productions in Iranian white cheese,2nd international congress of food hygiene, تهران,ایران. |
|
| 7- 2014, Effect of Urtica dioica extract, Mentha spicata essential oil and Matricaria chamomilla essential oil on Helicobacter pylori in vitro,xxvu International Workshop on Helicobacter and and Microbiota in Inflammation and Cancer, رم,ایتالیا. |
|
| 8- 2012, Formulation of a novel synbiotic yoghurt containing microbial transglutaminase by means of response surface method,23rd INTERNATIONAL ICFMH SYMPOSIUM FoodMicro 2012, Istanbul,Turkey. |
|
| 9- 2011, Formulation of an essential oil flavored probiotic contained white brine cheese: Optimization,2nd international congress of food hygiene, تهران,ایران. |
|
| 10- 2011, Improvement in conditions of milk pasteurization using pulsed electric fields,2nd international congress of food hygiene, تهران,ایران. |
|
| 11- 2011, Minimization of NaCl in Iranian white brine cheese,International Food congress-Novel approaches in food industry, ازمیر,ترکیه. |
|
| 12- 1393, Preparation of a novel curcumin nanodisp ersion,کنگره کشوری کاربرد فناوری نانو در علوم پزشکی, سمنان,ایران. |
|
| 13- 2011, Study on coagulation kinetic in Iranian white cheese,2nd international congress of food hygiene, تهران,ایران. |
|
| 14- 2011, Study on production of bio -yogurt fortified with cysteine,2nd international congress of food hygiene, تهران,ایران. |
|
| 15- 2014, The Phisyco-chemical Properties of Doogh (Iranian Yoghurt Drink) Containing Locust Bean Gum, Gelatin and Transglutaminase Enzyme,Fourth International Conference on Food Studies, Prato,Italy. |
|
| 16- 2014، اثر جایگزینی نسبی شکر با کنسانتره ...،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، زابل،ایران. |
|
| 17- 1393، اثر جایگزینی نسبی شکر با کنسانتره خرما بر روی ویژگی های کیفی: خاصیت آنتی اکسیدانی و ویتامین ث آبمیوه مخلوط هلو و سیب،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی، زابل،ایران. |
|
| 18- 1393، اثر غنی سازی ماست پروبیوتیک باعصاره گزنه،اسانس بابونه ونعناع بر میزان ماده خشک درطی دوره نگهداری،بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، گرگان،ایران. |
|
| 19- 1389، ارزیابی زنده مانی لاکتوبلسیلوس اسیدوفیلوس (la-5) ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی...،همایش کشوری ایمنی مواد غذایی و اشامیدنی، ساری،ایران. |
|
| 20- 1392، امکان سنجی تولید عسل خرما با کاربرد طرح مرکب،اولین کنفرانس ملی علوم کشاورزی و محیط زیست، تهران،ایران. |
|
| 21- 1390، اندازه گیری استالدئید در ماست پروبیوتیک،20th National Food Science and Industries Congress، تهران،ایران. |
|
| 22- 1393، انکپسولاسیون توام پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها با آلژینات سدیم و اثر آن ها ....،دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای آن، تهران،ایران. |
|
| 23- 1390، بررسی اثر اسانس و فاکتورهای فرآوری بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی های حسی در پنیر سفید ایرانی،کنگره ملی پروبیوتیک و پریبیوتیک ایران، تهران،ایران. |
|
| 24- 1392، بررسی اثر ژل آ لوورا ، آ نزیم ترانس گلو تامیناز و آ ب پنیر بر زنده مانی باکتری و خصوصیات دوغ پروبیوتیک،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز،ایران. |
|
| 25- 1387، بررسی اثر عوامل متغییر در فرایند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکروویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی،هیجدهمین کنگره ملی علوم صنایع غذایی. |
|
| 26- 1386، بررسی استفاده از دو صمغ عربی و گوار به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های شیمیایی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کم چرب،هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. |
|
| 27- 1390، بررسی امکان استفاده از میکروانکپسولاسیون رنتی در محصولات لبنی،کنگره ملی پروبیوتیک و پریبیوتیک ایران، تهران،ایران. |
|
| 28- 1394، بررسی امکان کاربرى اینولین و بتا گلوکان در تولید آب میوه پروبیوتیک،سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی ایران، اصفهان،ایران. |
|
| 29- 1393، بررسی تأثیر ترکیب پوشش خوراکی بر پارامترهای رنگ انجیر نیمه مرطوب طی..،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین، زابل،ایران. |
|
| 30- 1389، بررسی تأثیر مخلوط هیدروکلوئیدها برروی شاخص های کیفی )Combined Design( ماست پروبیوتیک کم چرب با کاربرد طرح مرکب،نوزدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 31- 1393، بررسی تغییرات فعالیت آنتی اکسیدانی و پروتئولیز در پنیرسنتی در مرحله ی آب نمک...،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین، زابل،ایران. |
|
| 32- 1386، بررسی تولید اسیدسیتریک از ملاس چغندرقند کارخانه قند ارومیه با استفاده از انواع سوش های آسپرژیلوس نایجر،مرکز بررسی و تحقیق و آموزش صنایع قند ایران. |
|
| 33- 1392، بررسی تولید نانودیسپرسیونهای 3 جزئی سدیم کازئینات -صمغ عربی-تویین 20،دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، تهران،ایران. |
|
| 34- 1393، بررسی خشک کردن پاششی عصاره میوه جات: اثر کمک خشک کن ها بر خو اص،دومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار، تهران،ایران. |
|
| 35- 1390، بررسی خصوصیات امولسیفایری صمغ زدو و ترکیب صمغهاص ترشحی،20th National Food Science and Industries Congress، تهران،ایران. |
|
| 36- 1389، بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی صمغ زدو (صمغ فارسی)،نوزدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 37- 1392، بررسی روش های استخراج لیکوپن از ضایعات صنعتی گوجه فرنگی،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز،ایران. |
|
| 38- 1391، بررسی زنده مانی بیفیدوباکتر انیمالیس در ماست سین بیوتیک غنی شده با کنسانتره - های پروتئینی و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی،سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی، مشهد،ایران. |
|
| 39- 1393، بررسی سنتیک استخراج آنتوسیانین زرشک به کمک فراصوت،دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید ، توزیع و مصرف، ساری،ایران. |
|
| 40- 1391، بررسی عوامل تاثیرگذار در تولید و استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی از تفاله سیب توسط کپک،سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی، مشهد،ایران. |
|
| 41- 1393، بررسی نقش سه دمای (5 ،10 و 15 )درجه سانتی گراد و شرایط نگهداری بر پروتئولیز در پنیر سنتی،نخستین همایش ملی الکتزونیکی دستاوردهای نوین، زابل1،ایران. |
|
| 42- 1394، بررسی و مقایسه زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی...،سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، اصفهان،ایران. |
|
| 43- 1387، بررسی همزمان شناخت وبهینه سازی عوانل موثر بر فرایند تخمیر غوطه ور ملاس شکرخام کارخانه قند ارومیه با در نظر گرفتن برهمکنش میان آنها در تولید سیتریک اسید با استفاده از ترکیب کئوردیناسیون K4Fe(CN).3H2O،لیگاندEDTA و سویه آشپرژیلوس نایجرA1،هیجدهمین کنگره ملی علوم صنایع غذایی. |
|
| 44- 1393، به کارگیری پمپ های حرارتی به منظور خشک کردن محصولات غذایی حساس به حرارت،بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، گرگان،ایران. |
|
| 45- 1386، بهینه سازی فرایند صمغ گیری آنزیمی روغن برنج،هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. |
|
| 46- 1389، بهینه سازی شرایط تولید بیوسورفاکتانت حاصل از باکتری اسینتوباکتر کالکوآستیکوس با استفاده از تفاله سیب به عنوان سوبسترای ارزان قیمت،نوزدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 47- 1386، بهینه سازی کاهش میزان سدیم در پنیر سفید ایرانی،هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی. |
|
| 48- 1390، تاثیر اسانس های گیاهی بر روند لیپولیز در طی رسانیدن پنیر UF فتا،20th National Food Science and Industries Congress، تهران،ایران. |
|
| 49- 1389، تاثیر استفاده از اسانس های ترخون وآویشن به همراه پودر جوانه گندم بر روی برخی از ویژگی های ماست ساده،نوزدهمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 50- 1392، تاثیر افزودن لیکوپن استخراج شده از گوجه فرنگی بر پارامترهای رنگی ماست سین بیوتیک،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز،ایران. |
|
| 51- 1391، تاثیر افزودن لیکوپن بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست سین بیوتیک،سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی، مشهد،ایران. |
|
| 52- 1387، تاثیر شرایط فرآوری و نگهداری بر بافت کشمش،هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی. |
|
| 53- 1393، تاثیر عصاره هون (Haven) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر سنتی،نهمین کنگره دانشجویان دامپزشکی ایران، ارومیه،ایران. |
|
| 54- 2007، تولید آبمیوهای دارویی با استفاده از اسانس های گیاهی با قدرت ماندگاری بالا،17th natinal congress of food Industry. |
|
| 55- 1391، تولید و استخراج ترکیبات فنولیک با استفاده از تخمیر در حالت جامد و استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی در ساخت مواد بسته بندی،همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، شیراز،ایران. |
|
| 56- 1386، جایگاه فناوری نانو در توسعه صنایع غذایی،هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی کشور ارومیه. |
|
| 57- 1389، جداسازی و شناسایی سویه های باکتری اسید لاکتیک از پنیر کوزه و بررسی.....،نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 58- 1386، حضور و پایداری آفلاتوکسین M1 در شیر و محصولات لبنی،هفدهیمین کنگره ملی صنایع غذائی ایران. |
|
| 59- 1390، زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس و بیفیدو باکتریوم بیفیدوم در ماست حاوی صمغ زدو،کنگره ملی پروبیوتیک و پریبیوتیک، تهران،ایران. |
|
| 60- 1385، شیر خشک-تعیین میزان رطوبت-روش آزمون مرجع،موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. |
|
| 61- 1385، شیر خشک و فراورده های شیر خشک-تعیین مقدار چربی به روش وزنی سنجی-روش آزمون مرجع،موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. |
|
| 62- 1382، شیر و فرآورده های آن-مایه پنیر میکروبی(قارچی) ویژگیها و روشهای آزمون،موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. |
|
| 63- 1393، غنی سازی ماست پروبیوتیک با عصاره گزنه، اسانس بابونه و اسانس نعناع و اثر آن بر اسیدیته ماست،بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، گرگان،ایران. |
|
| 64- 1391، فرمولاسیون جدید در تولید ماست سین بیوتیک با افزودن لیکوپن استخراج شده از گوجه فرنگی،همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، شیراز،ایران. |
|
| 65- 1393، کاربرد اشعه گاما ، در فرآوری موادغذایی،اولین همایش کاربرد فناوری هسته ای در صنایع غذایی و کشاورزی، تبریز،ایران. |
|
| 66- 1393، کاربرد بیوپلیمرهای قالب ملکولی در شناسایی و پالایش انواع آلاینده های...،دومین همایش کشوری سلامت شیر...، تهران،ایران. |
|
| 67- 1393، کاربردهای متنوع فن آوری NMR در مواد غذایی،اولین همایش کاربرد فناوری هسته ای در صنایع غذایی و کشاورزی، تبریز،ایران. |
|
| 68- 1385، کمسیون استاندار<<شیر خشک،دوغ کره و پودر دوغ کره ،آب پنیر و پودر آب پنیر-شناسایی فعالیت فسفاتاز-روش آزمون>>،موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران. |
|
| 69- 1390، مطالعه تشکیل پیگمانهای قهوه ای در کنسانتره انگور،20th National Food Science and Industries Congress، تهران،ایران. |