|
| 1-کاوه رحمانی فرح، ۱۳۹۵، بررسی تاثیر فرایند ریزپوشانی روغن در ماندگاری کالباس ماهی غنی شده با روغن ماهی،چهارمین همایش ملی پژوهش های منابع طبیعی ایران با محوریت شیلات و بوم سازگان آبی. |
|
| 2-کاوه رحمانی فرح، ۱۳۹۵، بررسی کیفی میگو سوخاری پوشش¬دهی شده با صمغ هیدروکسی پروپیل سلولز و آگار،چهارمین همایش ملی پژوهش های منابع طبیعی ایران با محوریت شیلات و بوم سازگان آبی. |
|
| 3-کاوه رحمانی فرح، ۱۳۹۵، مقایسه پوشش خوراکی آلژینات و پکتین بر افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان ،چهارمین همایش ملی پژوهش های منابع طبیعی ایران با محوریت شیلات و بوم سازگان آبی. |
|
| 4-مسعود پرویز، کاوه رحمانی فرح، مهدی نیکو، ۱۳۹۵، بررسی میزان پروتئین محلول کنسرو میگو تحت تاثیر شرایط تولید آن،اولین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس مرکزی. |
|
| 5-مسعود پرویزکورنده، کاوه رحمانی فرح، مهدی نیکو، ۱۳۹۵، تاثیر شرایط آماده سازی اولیه و پیش پخت میگو بر بازده و افت پخت آن در خط تولید،اولین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس مرکزی. |
|
| 6- 1394، بررسی مدت ماندگاری برگرماهی کپورنقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) ریزپوشانی با روغن ماهی و آنتی اکسیدانهای طبیعی،دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی و منابع طبیعی، تبریز،ایران. |
|
| 7- 1394، کاربرد فیلم های خوراکی Edible Films در صنایع بسته بندی و فرآوری آبزیان،بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، مشهد،ایران. |
|
| 8- 1394، معرفی برخی از ترکیبات خون، به عنوان افزودنی های غذایی،بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، مشهد،ایران. |