• نام و نام خانوادگی
    • کاوه رحمانی فرح
  • مدرک تحصیلی
    • دکتری
  • درجه علمی
    • استادیار
  • بخش مربوطه
    • پاتوبیولوژی و کنترل کیفی
  • ایمیل
 بیوگرافی کوتاه           

Rahmanifarah, K. Shabanpour, B. Shabani, A. 2015. Effect of thermal microbial inactivation and washing on quality properties of fish sausage during cold storage (4 ˚C). Journal of Aquatic Food Product Technology. 24:386&ndash396.

         
     رزومه آموزشی و پژوهشی
English CV
تحصیلات/دوره های دانشگاهی (3)
مقالات ژورنال (8)
مقالات و خلاصه مقالات ارائه شده در همايش ها (8)
پروژه های تحقیقاتی (1)
اختراع ها و امتیازهای معنوی (1)
پایان نامه ها (8)
جوایز و افتخارات (1)
   
  • نام و نام خانوادگی
  • کاوه رحمانی فرح
  • مدرک تحصیلی
  • دکتری
  • درجه علمی
  • استادیار
  • بخش مربوطه
  • پاتوبیولوژی و کنترل کیفی
 
        بیوگرافی کوتاه

Rahmanifarah, K. Shabanpour, B. Shabani, A. 2015. Effect of thermal microbial inactivation and washing on quality properties of fish sausage during cold storage (4 ˚C). Journal of Aquatic Food Product Technology. 24:386&ndash396.

 
 
         
     رزومه آموزشی و پژوهشی

تحصیلات/دوره های دانشگاهی (3)

1-دکتری تخصصی PhD، ۱۳۸۹، فرآوری آبزیان،دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.

2-کارشناسی ارشد، ۱۳۸۶، شیلات. فرآوری محصولات جانبی،دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان.

3-کارشناسی، ۱۳۸۲، شیلات،دانشگاه مازندران.
مقالات ژورنال (8)

1-Rahmanifarah، K. Shabanpour، B. Shabani، 2015، Effect of thermal microbial inactivation and washing on quality properties of fish sausage during cold storage (4 ˚C)..،Journal of Aquatic Food Product Technology.، https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10498850.2013.781723.

2-.

3-.

4-Nikoo، M.، Benjakul، S.، Rahmanifarah، K‎، ۲۰۱۶، Hydrolysates from marine sources as cryoprotective substances in seafoods and seafood ‎products‎،Trends in Food Science & Technology.

5-اجاق، س.م.، رحمانی فرح، ک.، ایزدی، س.، شعبانپور، ب‏، ۱۳۹۵، تأثير‎ ‎پوشش هاي‎ ‎هيدروكلوئيدي‎ ‎بر‎ ‎ميزان‎ ‎كاهش‎ ‎جذب‎ ‎روغن‎ ‎و‎ ‎خواص كيفي‎ ‎ميگوي‎ ‎سرخ‎ ‎شده. فصلنامه‎ ‎علوم‎ ‎و‎ ‎صنايع‎ ‎غذايي.‏،فصلنامه علوم صنایع غذایی ایران.

6-حدیث امیری، بهاره شعبانپور، کاوه رحمانی فرح، ۱۳۹۴، اثر‎ ‎مدت‎ ‎نگهداري‎ ‎ماهی‎ ‎کپور‎ ‎نقره‎ ‎اي ‏‎(Hypophthalmichthys molitrix)‎‏ منجمد‎ ‎بر خواص‎ ‎کیفی‎ ‎پودر‎ ‎سوریمی‎ ‎تولیدي‎ ‎از‎ ‎آن. ‏،علوم و فنون شیلات.

7-کاوه رحمانی فرح, 2014, Production of low-fat shrimps by using hydrocolloid coatings,Journal of Food Science and Technology.

8-حدیث امیری- بهاره شعبانپور- کاوه رحمانی فرح، 1394، اثر نگهداری ماهی کپور نقره ای بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی،علوم و فنون شیلات.
مقالات و خلاصه مقالات ارائه شده در همايش ها (8)

1-کاوه رحمانی فرح، ۱۳۹۵، بررسی تاثیر فرایند ریزپوشانی روغن در ماندگاری کالباس ماهی غنی شده با ‏روغن ماهی،چهارمین همایش ملی پژوهش های منابع طبیعی ایران با محوریت شیلات و بوم سازگان آبی.

2-کاوه رحمانی فرح، ۱۳۹۵، بررسی کیفی میگو سوخاری پوشش¬دهی شده با صمغ هیدروکسی پروپیل سلولز ‏و آگار،چهارمین همایش ملی پژوهش های منابع طبیعی ایران با محوریت شیلات و بوم سازگان آبی.

3-کاوه رحمانی فرح، ۱۳۹۵، مقایسه پوشش خوراکی آلژینات و پکتین بر افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل ‏آلای رنگین کمان ‏،چهارمین همایش ملی پژوهش های منابع طبیعی ایران با محوریت شیلات و بوم سازگان آبی.

4-مسعود پرویز، کاوه رحمانی فرح، مهدی نیکو، ۱۳۹۵، بررسی میزان پروتئین محلول کنسرو میگو تحت تاثیر شرایط تولید آن،اولین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس مرکزی.

5-مسعود پرویزکورنده، کاوه رحمانی فرح، مهدی نیکو، ۱۳۹۵، تاثیر شرایط آماده سازی اولیه و پیش پخت میگو بر بازده و افت پخت آن در خط تولید،اولین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس مرکزی.

6- 1394، بررسی مدت ماندگاری برگرماهی کپورنقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) ریزپوشانی با روغن ماهی و آنتی اکسیدانهای طبیعی،دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی و منابع طبیعی، تبریز،ایران.

7- 1394، کاربرد فیلم های خوراکی Edible Films در صنایع بسته بندی و فرآوری آبزیان،بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، مشهد،ایران.

8- 1394، معرفی برخی از ترکیبات خون، به عنوان افزودنی های غذایی،بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، مشهد،ایران.
پروژه های تحقیقاتی (1)

1-کاوه رحمانی فرح، ۱۳۹۴، استفاده از هیدروکلوییدهای آلژینات، کاراگینان، زانتان و کربوکسی متیل سلولز و روشهای انجمادزدایی مختلف جهت کاهش جذب روغن و بهبود کیفیت ناگت ماهی کپور نقره ای،دانشگاه ارومیه.
اختراع ها و امتیازهای معنوی (1)

1-کاوه رحمانی فرح، ۱۳۸۸، فرمولاسیون و روش تهیه سوسیس از ماهی.
پایان نامه ها (8)

1-.

2-نسیم مرادیان، ۱۳۹۵، بررسی حذف آلودگی های باکتریایی مواد غذائی پروتئینی توسط لایه گذاری با بیوفیلم زیست ‏تخریب پذیر ترکیبی حاوی ژلاتین، کیتوسان و نانو سلولز،دانشگاه شهید بهشتی.

3-نسیم ساکی، ۱۳۹۵، بررسی حذف آلودگی های باکتریایی مواد غذائی پروتئینی توسط لایه گذاری با بیوفیلم زیست ‏تخریب پذیر ترکیبی حاوی ژلاتین، کیتوسان و نانو سلولز،دانشگاه ارومیه.

4-ابولفضل سرزارع، ۱۳۹۵، بررسی حذف آلودگی های باکتریایی مواد غذائی پروتئینی توسط لایه گذاری با بیوفیلم زیست ‏تخریب پذیر ترکیبی حاوی ژلاتین، کیتوسان و نانو سلولز،دانشگاه زابل.

5-مسعود پرویز، ۱۳۹۵، بهینه سازی تولید کنسرو خوراک میگوی سرتیز (‏Metapenaeus affinis‏) در سس مخصوص،دانشگاه ارومیه.

6-عیسی بهرامی زاده، ۱۳۹۵، بررسی مدت ماندگاری برگرماهی کپورنقره ای ‏‎ : (Hypophthalmichthys molitrix)‎تاثیر روغن ماهی ریزپوشانی شده و عصاره های گیاهی،دانشگاه ارومیه.

7-اعظم اولاد ربیعی، ۱۳۹۵، بررسی تاثیر ژلاتین هیدرولیز فیل ماهی پرورشی بر عضله شاه میگو آب شیرین،دانشگاه ارومیه.

8-حديث اميري، 1394، تاثير مدت زمان نگهداري ماهي كپور نقره اي در يخ و فريزر بر خواص پودر سوريمي،دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، استاد مشاوره.
جوایز و افتخارات (1)

1-کاوه رحمانی فرح، ۱۳۹۵، رتبه نخست جشنوراه ایده های برتر استان آذربایجان غربی.