|
| 1- 1391، اثر متقابل فرآوری دانه جو و نوع روغن بر قابلیت هضم و توازن نیتروژن در گوسفند،پنجمین کنگره علوم دامی ایران، اصفهان،ایران. |
|
| 2- 1392، اثرات سطوح متفاوت انرژی برمیزان تولید شیر و برخی فراسنجه های خونی در بزهای بومی آذربایجان غربی،ششمین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی – دانشگاه کردستان، سنندج،ایران. |
|
| 3- 1392، بررسی اثرات پری بیوتیک تجاری در جیره های برپایه یونجه و سیلاژ ذرت بر مصرف روزانه خوراک و اسیدیته و پروتوزوای شکمبه در بزهای بومی بومی آذربایجان غربی،همایش ملی دام و طیور شمال کشور، ساری،ایران. |
|
| 4- 1392، تاثیر اسانس مرزنجوش بر مصرف خوراک و برخی فرآسنجه های خونی گوسفندان قزل،دومین سمینار ملی مدیریت پرورش دام و طیور، کرمان،ایران. |
|
| 5- 1393، تاثیر روغن اسانسی آویشن ) L . Thymus vulgaris ( برگوارش پذیری مواد غذایی در گوسفندان تغذیه شده،ششمین کنگره علوم دامی ایران، تبریز،ایران. |
|
| 6- 1391، تاثیر سطوح مختلف اسانس نعناع فلفلی بر مصرف خوراک و برخی فرآسنجه های خونی،پنجمین کنگره علوم دامی ایران، اصفهان،ایران. |
|
| 7- 1391، تاثیر سطوح مختلف کود مرغی بر عملکرد بره های نژاد قزل،استفاده از پسماندهای کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان، تبریز،ایران. |
|
| 8- 1391، تاثیر نوع چربی جیره و روش فرآوری دانه جو بر فعالیت جویدن و تخمیر شکمبه ای گاوهای،پنجمین کنگره علوم دامی ایران، اصفهان،ایران. |
|
| 9- 1391، تاثیرسطوح مختلف اسانس مرزه برعملکرد و برخی ازفرآسنجه های خونی بزغاله های،پنجمین کنگره علوم دامی ایران، اصفهان،ایران. |
|
| 10- 1391، تأثیر اسانس رزماری بر تولید اسیدهای چرب فرار کل در شکمبه و فرآسنجههای خونی گوسفندان قزل،پنجمین کنگره علوم دامی ایران، اصفهان،ایران. |
|
| 11- 1393، تأثیر اسانس زنیان بر مصرف ماده خشک، pH و پروتوزوآی شکمبه ی بسهای نژاد مهابادی در اوایل شیر دهی،هفتمین همایش ملی یافته های پژوهشی کشاورزی، سنندج،ایران. |
|
| 12- 1393، مایع شکمبه و برخی از فرآسنجه های خونی pH بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر،ششمین کنگره علوم دامی ایران، تبریز،ایران. |
|
| 13- 1394، مصرف خوراک، تغییرات وزن بدن و برخی ( Carum copticum) بررسی تاثیر اسانس زنیان،ششمین کنگره علوم دامی ایران، تبریز،ایران. |