|
| 1- 2011, Changes Of lipid, cholesterol and fatty acid profile under microwave cooking in muscle tissue of Salmon,Second International Congress of Food Hygiene, تهران,ایران. |
|
| 2- 2011, Effect of cooking method on composition and mineral content of Salmon,Second International Congress of Food Hygiene, تهران,ایران. |
|
| 3- 1392، اثرات انجمادویخ زدایی برکیفیت گوشت وراهکارهایی نوین برای کاهش اثرات مخرب آن،کنگره ملی پژوهشگران ونخبگان ایمنی مواد غذایی، تهران،ایران. |
|
| 4- 1393، اثرات تیمارهای فیزیکی وروغنهای گیاهی برعمرانباری میوه نارنگی،چهارمین همایش ملی کشاورزی آبزیان وغذا، بوشهر،ایران. |
|
| 5- 1390، ارتقاء سلامت غذاهای سرخ شده با استفاده از هیدرو کلوئیدها،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 6- 1391، استفاده از اسیدهای آلی به عنوان ترکبیات ضد میکروبی جهت کنترل سالمونلا در فراورده های گوشتی مرغ،نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشا دامی، قم،ایران. |
|
| 7- 1393، افزایش زمان ماندگاری شیروفرآورده های آن درصنعت لبنیات،همایش ملی علوم وفناوریهای نوین درصنایع غذایی، تربت حیدریه،ایران. |
|
| 8- 1393، اندازه گیری برخی فاکتورهای شیمیایی وعناصرکمیاب وعمده درچهارنوع نان مسطح وحجیم،همایش ملی علوم وفناوریهای نوین درصنایع غذایی، تربت حیدریه،ایران. |
|
| 9- 1391، بررسی اثر پرتودهی با الکترون شتاب دار و نگهداری در سرمای بالای صفر بر خصوصیات میکروبی گوشت بلدرچین،نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشا دامی، قم،ایران. |
|
| 10- 1384، بررسی اثر خشک کردن به روش اسمزی بر کیفیت برگة سیب،پانزدهمین کنگرة ملی صنایع غذایی ایران. |
|
| 11- 1388، بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس گیاه اکلیل کوهی به تنهایی و ترکیبی با نایسین بر سالمونلا تیفی موریوم شماره 138 فاژ تایپ 2 و لیستریا مونوسیتوژنز در ابگوشت قلب-مغز،اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی کشاورزی و دامپزشکی، زابل،ایران. |
|
| 12- 1391، بررسی استفاده از تکنولوژی فشار بالا در حفظ و ایمنی فراورده های دامی،کنگره ملی پزوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی، تهران،ایران. |
|
| 13- 1393، بررسی امکان استفاده ازتفاله انگورقرمز بعنوان جایگزین چربی درتولید سوسیس کم چرب،همایش ملی علوم وفناوریهای نوین درصنایع غذایی، تربت حیدریه،ایران. |
|
| 14- 1393، بررسی تاثیر پروتئینهای heat shockبرروی برخی ازخواص گوشت قرمز،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین درعلوم غذایی، زابل،ایران. |
|
| 15- 1391، بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست بدون چربی غنی شده با جدایه پروتئین سویا تحت تاثیر انزیم ترانس گلوتامیناز،همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، شیراز،ایران. |
|
| 16- 1391، بررسی شرایط تولید مایکوتوکسین ها در فرآورده های گوشتی تخمیری و راهکارهای جلوگیری از تولید آنها،هفدهمین کنگره دامپزشکی ایران، تهران،ایران. |
|
| 17- 1391، بررسی عوامل موثر بر جذب روغن در فرایند سرخ کردن عمقی مواد غذایی،همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، شیراز،ایران. |
|
| 18- 1389، بررسی غلظت مولیبدن در عضله خوراکی چند گونه از ماهیان جنوب دریای خزر،همایش کشوری ایمنی مواد غذایی و اشامیدنی، ساری،ایران. |
|
| 19- 1393، بررسی کاربرد فیبرکس درصنعت غذا،همایش ملی علوم وفناوریهای نوین درصنایع غذایی، تربت حیدریه،ایران. |
|
| 20- 1391، بررسی کیفیت میکروبی میگو و چگونگی کنترل ان،نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشا دامی، قم،ایران. |
|
| 21- 1390، بررسی مقادیر غلظت آهن بعنوان یک ماده مغذی در گوشت چند گونه از ماهیان،نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی، گرگان،ایران. |
|
| 22- 1390، پیشرفت های اخیر در فرمولاسیون نان های فاقد گلوتن،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 23- 1392، تاثیر آنزیم ترانس گلوتامینازمیکربی برروی خصوصیات فیزیکوشیمیایی خمیرکباب کوبیده،بیست ویکمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران، شیراز،ایران. |
|
| 24- 1389، تاثیر روشهای مختلف پخت بر تغییرات مقادیر عناصر معدنی در عضله ماهی،اولین همایش اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی، کشاورزی و دامپزشکی، زابل،ایران. |
|
| 25- 1382، تاثیر روشهای مختلف خشک کردن و دمای نگهداری بر کیفیت کشمش،اولین همایش ملی خشکبار - ارائه مقاله بصورت سخنرانی. |
|
| 26- 1391، تاثیر فرایندهای فشار بالا بر ویژگی های کیفی، میکروبی و افزایش عمر ماندگاری گوشت و فراورده های ان،نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد عذایی با منشا دامی، قم،ایران. |
|
| 27- 1388، تاثیر میزان PH گوشت بر رسیدن و تردی آن،اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی کشاورزی و دامپزشکی. |
|
| 28- 1392، تاثیرروشهای مختلف خشک کردن برترکیبات فنلی پوست انگور،دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا، تهران،ایران. |
|
| 29- 1394، تاثیرموسیلاژ دانه شاهی بعنوان جایگزین چربی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب،اولین کنگره ملی توسعه وترویج مهندسی کشاورزی وعلوم خاک ایران، تهران،ایران. |
|
| 30- 1393، ترکیبات سلامت بخش درفرآورده های گوشتی عملگرا،نخستین همایش ملی الکترونیکی غذای سالم، زابل،ایران. |
|
| 31- 1390، تعیین مقادیر عناصر عمده کلسیم، منیزیم، پتاسیم و سدیم در عضلات چند گونه از ماهیان جنوب دریای خزر،اولین کنگره ملی علوم و فنآوری های نوین کشاورزی، زنجان،ایران. |
|
| 32- 1391، تکنولوژی بسته بندی بیواکتیو برای افزایش Shelf life محصولات گوشتی،نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشا دامی، قم،ایران. |
|
| 33- 1393، تولیددسربااستفاده ازسلولزباکتریایی حاصل ازگلوکونوباکتردرمحیط کشت عصاره کشمش،اولین همایش ملی میان وعده های غذایی، مشهد،ایران. |
|
| 34- 1389، جایگزین های نیتریت در محصولات گوشتی،نوزدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 35- 1391، راهکارهای کاهش شیوع وبررسی زنده مانی گونه های پیلوباکتر تحت تاثیرتیمارهای مختلف درگوشت مرغ،دومین کنفرانس علمی تخصصی صنعت طیورایران، قم،ایران. |
|
| 36- 1391، شناسایی علل و شیوه های جلوگیری از الودگی سوسیس های خام (salami)،همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، شیراز،ایران. |
|
| 37- 1393، شناسایی کمپیلوباکتردرپوست مرغ بااستفاده ازروش کشتهای میکربی،نهمین کنگره دانشجویان دامپزشکی ایران، ارومیه،ایران. |
|
| 38- 1382، عوامل مؤثر بر اکسیداسیون گردو در دوران نگهداری،اولین همایش تخصصی گردوی کشور. |
|
| 39- 1393، کاربردپوشش کیتوزان درغذاومیوه های تازه،همایش ملی علوم وفناوری های نوین درصنایع غذایی، تربت حیدریه،ایران. |
|
| 40- 1391، مروری بر پرتوهای یونیزان بهبود دهنده ایمنی میکروبی و افزایش مدت ماندگاری مواد غذایی،کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی، تهران،ایران. |
|
| 41- 1390، مقادیر غلظت آهن به عنوان یک ماده مغذی در گوشت چند گونه از ماهیان،نخستین همایش فرا ملی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی، گرگان،ایران. |
|
| 42- 1380، مقایسه فرآیند تولید ماکارونی در دو روش غیرپیوسته و مداوم یا سیستم نوین (T.T)، Turbo-Thermatic،دوازدهمین کنگرة ملی صنایع غذایی ایران. |
|
| 43- 1388، هم افزایی ناشی از ترکیب مواد ضد باکتریایی طبیعی در حالت ترکیبی،اولین همایش ملی اصلاح الگوی مصرف با محوریت منابع طبیعی کشاورزی و دامپزشکی. |