|
| 1- 1386, Study Identification and Determination of Rice Bran Phytosterol Contents of Three Widespread Iranian Cultivarars,هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. |
|
| 2- 1390، ارتقا سلامت غذاهای سرخ شده با استفاده از هیدروکلوئیدها،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 3- 1392، ارزیابی تاثیر گلاسه کردن برروی خصوصیات کیفی سیب رقم گلدن دلیشز،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز،ایران. |
|
| 4- 1393، ارزیابی کاربردناتامایسین به عنوان یک نگهدارنده بیولوژیک در صنایع غذایی،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، سیستان و بلوچستان،ایران. |
|
| 5- 1385، استفاده از مخلوط تفاله انگور و پوست لیمو در تولید برخی از آنزیمها،دومین کنفرانس ملی انگور و کشمش، ملایر،ایران. |
|
| 6- 1393، آلودگی آفلاتوکسین در محصولات لبنی،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم صنایع غذایی، سیستان و بلوچستان،ایران. |
|
| 7- 1385، بررسی تاثیر زمان و غلظت محلول اسمزی در فرایند آبگیری اسمزی گوجه فرنگی،دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی ایران. |
|
| 8- 1386، بررسی وضعیت تولید ای ارگانیک در جهان وایران،هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. |
|
| 9- 1393، بررسی اثر ساکاروز و صمغ عربی در رنگ توت فرنگی های ابگیری شده با اسمز،اولین همایش میان وعده های غذایی، مشهد،ایران. |
|
| 10- 1386، بررسی اثر شرایط بر روی میزان آبگیری و میزان مواد جامد جذب شده به بافت میوه در طی فرآیند آبگیری اسمزی کیوی،هفدهمین گنگره ملی صنایع غذایی. |
|
| 11- 1393، بررسی تاثیر ترکیب پوشش خوراکی بر پارامترهای رنگ انجیر نیمه مرطوب طی مرطوب انبارداری،همایش ملی الکترونیکی نوین در علوم غذایی، ارومیه،ایران. |
|
| 12- 1385، بررسی تاثیر خردل زرد بر جمعیت میکروبی سس مایونز و افزایش انبار مانی آن بدون نگهدارنده شیمیایی،کنفرانس مدیریت و مهندسی صنایع غذایی ایران. |
|
| 13- 1393، بررسی تاثیر گلاسه کردن بر روی خصوصیات کیفی سیب زرد لبنانی،بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، گرگان،ایران. |
|
| 14- 1382، بررسی وضعیت تولید میوه های ارگانیک در جهان وایران،نخستین سمینار ملی علمی ترویجی سیب. |
|
| 15- 1393، بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع لبنی،بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، گرگان،ایران. |
|
| 16- 1390، بسته بندی ضد میکروبی مروری بر عملکرد و کاربرد ها،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 17- 1393، بسته بندی مواد غذایی با سیستم اتمسفر کنترل شده،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، سیستان و بلوچستان،ایران. |
|
| 18- 1385، بهبود کاریایی فرآیند تصفیه و رنگبری تراوه میکرو فیلتراسیون شربت خام چغندر قند به روش اولترافیلتراسیون،شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران. |
|
| 19- 1392، بهینه سازی تولید سیب گلاسه با کابرد طرح های آماری،بیست ویکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز،ایران. |
|
| 20- 1393، پدیده مهاجرت در بسته بندی های پلیمری مواد غذایی،اولین همایش ملی میان وعده های غذایی، مشهد،ایران. |
|
| 21- 1384، تقلب های آب میوه ها و دوش های تشخیص آنها،چهارمین کنفرانس سراسری علمی پژوهشی کشاورزی. |
|
| 22- 1393، تکنولوژی فشار بالای هیدوراستاتیک و کاربرد آن در صنایع لبنی،بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، گرگان،ایران. |
|
| 23- 1393، کابرد تکنولوژی نوین فرآیند فشار بالا در صنایع غذایی،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاورد های نوین علوم صنایع غذایی، سیستان و بلوچستان،ایران. |
|
| 24- 1393، کاربدر نانوکامپوزیتهای زیستی در بسته بندی مواد غذایی،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم صنایع غذایی، سیستان و بلوچستان،ایران. |
|
| 25- 1393، کاربرد ازن در بهداشتی کردن آب و محصولات کشاورزی،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، سیستان و بلوچستان،ایران. |
|
| 26- 1393، کاربرد پوشش خوراکی در بهبود کیفیت و ماندگاری انجیر،نخستین همایش ملی الکترونیکی در دستاوردهای نوین علوم صنایع غذایی، سیستان وبلوچستان،ایران. |
|
| 27- 1393، کاربرد تقطیر اسمزی و غشایی در صنایع غذایی،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، سیستان و بلوچستان،ایران. |
|
| 28- 1390، کاربرد تکنولوژی بسته بندی هوشمند در مواد غذایی،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 29- 1392، گستردگی غذای فراسودمند پذیرش آن و ایجاد موقعیت های تجاری جدید،بیست و یکمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران، شیراز،ایران. |
|
| 30- 1393، محصولات ارگانیک با محوریت شیر ارگانیک،اولین کنگره سلامت غذا تولید،تبدیل ،مصرف، کرج،ایران. |
|
| 31- 1393، مروری بر فلسفه غذاهای حلال و تفاوت استاندارد های ملی و فرا منطقه ای آن،بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، گرگان،ایران. |
|
| 32- 1390، مطالعه ای بر فرآیند های تغلیظ غشایی در صنایع غذایی،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 33- 1390، مطالعه تشکیل پیگمانهای فهوه ای در کنسانتره انگور سفید،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 34- 1393، معرفی و کاربرد مهمترین بیوپلیمرهای موجود در طبیعت،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، سیستان و بلوچستان،ایران. |
|
| 35- 1390، نقش بسته بندی خوراکی در انتقال مواد اکتیو،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران،ایران. |
|
| 36- 1393، نوآوری در فرایند غذا با استفاده از اولتراسوند،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، سیستان و بلوچستان،ایران. |