|
| 1-Zahra Esmaillou، Mohammadreza Asghari، Fariborz Zaare-Nahandi، Ebrahim Sepehr، 2024، Magnetization of Irrigation Water Ameliorated the Adverse Effects of Salt Stress in Apple Saplings.
،Journal of Plant Growth Regulation، https://www.researchgate.net/publication/384265838_Magnetization_of_Irrigation_Water_Ameliorated_the_Adverse_Effects_of_Salt_Stress_in_Apple_Saplings. |
|
| 2-Zahra Esmaillou، Mohammadreza Asghari، Fariborz Zaare-Nahandi، Ebrahim Sepehr، 2024، Effect of rootstock and magnetized water on the morphological، physiological، and biochemical characteristics of apple sapling (Malus domestica) under salinity stress،Plant Products. |
|
| 3-Sajjad Mostafayi and Mohammadreza Asghari، 2024، Effect of Foliar Spray with Ferulic Acid and Nano-chitosan on some Quality Attributes، Phytochemical Compounds of Apple Fruit cv Red Delicious،Journal of Horticultural Science. |
|
| 4- 2024، Effect of Aloe vera Gel Coating on Quality Attributes and Enzymatic Activity of Fresh-cut Nectarin Fruit cv. Red Gold،Iran، https://iies.urmia.ac.ir/?_action=article&au=113906&_au=saveh++vaeziheris&lang=en. |
|
| 5-Chnour Hosseini Mohammadreza Asghari ، Maryam Khezri، 2023، Inhibitory effect of Origanum vulgare L. essential oil and Bacillus subtilis antagonist on blue mold (Penicillium expensum) and postharvest quality parameters of sweet cherry (Prunus avium L.)،Journal of food science and technology، https://doi.org/10.1134/S1021443723601751. |
|
| 6-Huwei Song، Mohammadreza Asghari، Pari Zahedipour-Sheshglani، Enjie Diao، Xinran Xiang، Xiaona Liang، Babak Abdollahi Mandoulakani، Shiquan Qian
، 2023، Investigation of pectolytic and PR genes expression، quality and phytochemical contents in organic and non-organic table grapes at harvest and during storage،Food Research International، https://doi.org/10.1134/S1021443723601751. |
|
| 7-SHABNAM Gohari، Ali. Imani، Alireza Talaei، Vahid Abdossi & Mohammadreza Asghari
، 2023، Physiological Responses of Almond Genotypes to Drought Stress،Russian Journal of Plant Physiology، https://doi.org/10.1134/S1021443723601751. |
|
| 8-Chnour Hosseini، Mohammadreza Asghari & Maryam Khezri ، 2024، Potential of Bacillus subtilis and Oregano Essential Oil in Controlling Postharvest Gray Mold Caused by Botrytis cinerea and Maintaining Quality Attributes of Sweet Cherry،Journal of Plant Growth Regulation ، https://doi.org/10.1002/jsfa.13047. |
|
| 9-ZhaoDan Wang، Mohammadreza Asghari، Pari Zahedipour-Sheshglani، Kamal Mohammadzadeh، Impact of 24-epibrassinoliode and methyl jasmonate on quality of Red Delicious apples،Journal of the Science of Food and Agriculture، https://doi.org/10.1002/jsfa.13047. |
|
| 10-ZhaoDan Wang، Mohammadreza Asghari، Pari Zahedipour-Sheshglani، Kamal Mohammadzadeh، 2024، Impact of 24-epibrassinoliode and methyl jasmonate on quality of Red Delicious apples. |
|
| 11-Mohammadreza Asghari،Zahra Azarsharif،Alireza Farrokhzad،Hosein Tajic، 2022، Use of an edible coating containing galbanum gum and cumin essential oil for quality preservation in sweet cherries،International Journal of Food Science and Technology. |
|
| 12-Saveh Vaezi، Mohammadreza Asghari، Alireza Farokhzad، Morteza Soleimani Aghdam، Nasser Mahna، 2022، Exogenous methyl jasmonate enhances phytochemicals and delays senescence in harvested strawberries by modulating GABA shunt pathway،Food Chemistry. |
|
| 13-ساوه واعظی هریس، محمدرضا اصغری، علیرضا فرخ زاد، زهرا یوسفی، 1400، تأثير بسته بندي نانوكامپوزيت نقره و سيليكا بر خواص كيفي و فعاليت آنزيمي ميوه تازه بريده شليل رقم رد گلد،پژوهش های میوه کاری . |
|
| 14-حسین محمدی، علی ایمانی، محمدرضا اصغری، علیرضا طلایی، وحید عبدوسی، 1400، بررسی اثرات تنش شوری آب آبیاری و اسید سالیسیلیک بر عناصر غذایی برگ در سه رقم بادام پیوندی
،فرآيند و كاركرد گياهي. |
|
| 15-محمدرضا اصغري، شیرین رحمن زاده ایشکه ، حبیب شیرزاد و ابوالفضل علیرضالو ، 1399، بررسي فعاليت آنتي اكسيداني و تركيبات فيتوشيميايي ميوه گياه دارويي Rubus ulmifolius sub sp. sunctus جمع آوري شده از منطقه خان دره سي اروميه،اكوفيتوشيمي گياهان دارويي. |
|
| 16-همت جو بهروز، اصغری محمدرضا، حسن پور حمید، 1398، عنوان مقاله: تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون
،پژوهش های میوه کاری . |
|
| 17-آذرشريف زهرا، اصغري محمدرضا*، تاجيک حسين، فرخزاد نانساء عليرضا ، 1398، تأثير پوشش صمغ باريجه در ترکيب با اسانس زيره سبز و کلرايدکلسيم بر محتواي برخي ترکيب هاي فيتوشيميايي، اجزاي آنتي اکسيداني و بازارپسندي ميوه گيلاس
،مجله علوم و فنون باغباني ايران . |
|
| 18-اصغري محمدرضا، آذرشريف زهرا، تاجيک حسين، فرخزاد نانساء عليرضا، 1397، تأثير پوشش صمغ باريجه، اسانس زيرهسبز و كلرور كلسيم بر ويژگيهاي كيفي و بيوشيميايي گيلاس رقم سياهمشهد،علوم باغباني (علوم و صنايع كشاورزي) . |
|
| 19-یرمحمدی طلاتپه سمیه، اصغری محمدرضا، فتاحی محمد، بهار و تابستان 1398 ، تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد
،پژوهش های میوه کاری . |
|
| 20-چنور حسینی، محمدرضا اصغری ، مریم خضری ، 1397، بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تکدانه مشهد،پژوهش های میوه کاری . |
|
| 21-مريخي محمد، اصغري محمدرضا، کاووسي بيژن، 1398، اثر محلول پاشي برگي متيل جاسمونات بر برخي ويژگي هاي کيفي و ترکيب هاي فيتوشيميايي ميوه انار رقم رباب
،مجله علوم و فنون باغباني ايران . |
|
| 22-محمدرضا اصغری، ایران هاشم زارعی و حبیب شیرزاد ، 1397، تاثیر کاربرد پس از برداشت نانو اکسید روی و کربوکسی متیل سلولز بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه شلیل (Prunus persica cv. Red gold)،فصلنامه علوم باغبانی ایران، دوره: 49، شماره: 4. |
|
| 23-محمدرضا اصغری- هاجر غفاری بکتاش - علیرضا فرخزاد ، 1397، تغییر خواص کیفی میوهی سیب رقم رد دلیشیز در پاسخ به کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک
،فن آوری تولیدات گیاهی. |
|
| 24-Darvish، M.، Shirzad، H.، Asghari، M.، ...Takshe، A.، Lorenzo، J.M، 2021، 24-epibrasinolide modulates the vase life of lisianthus cut flowers by modulating acc oxidase enzyme activity and physiological responses .
،Plants. |
|
| 25-Huwei، S.، Asghari، M.، Zahedipour-Sheshglani، P.، Alizadeh، M، 2021، Modeling and optimizing the changes in physical and biochemical properties of table grapes in response to natural zeolite treatment
،LWT- Food Science and Technology. |
|
| 26-Ishkeh، S.R.، Shirzad، H.، Asghari، M.R.، ...Pateiro، M.، Lorenzo، J.M، 2021، Effect of chitosan nanoemulsion on enhancing the phytochemical contents، health-promoting components، and shelf life of raspberry (Rubus sanctus schreber)
،Applied Sciences (Switzerland). |
|
| 27-Asghari، M.، Ahmadi، F.، Hajitagilou، R، 2021، Mitigating the adverse effects of deficit fertigation on strawberry yield، quality and phytochemical compounds by salicylic acid and putrescine treatments
،Journal of Berry Research. |
|
| 28-Asghari، M.، Merrikhi، M.، Kavoosi، B، 2020، Methyl Jasmonate Foliar Spray Substantially Enhances the Productivity، Quality and Phytochemical Contents of Pomegranate Fruit،Asghari، M.، Merrikhi، M.، Kavoosi، B. |
|
| 29-Zahedipour-Sheshglani، P.، Asghari، M.، 2020، Impact of foliar spray with 24-epibrassinolide on yield، quality، ripening physiology and productivity of the strawberry،Scientia Horticulturae. |
|
| 30-Sun، Y.، Asghari، M.، Zahedipour-Sheshgelani، P.، 2020، Foliar Spray with 24-Epibrassinolide Enhanced Strawberry Fruit Quality، Phytochemical Content، and Postharvest Life،Journal of Plant Growth Regulation. |
|
| 31-Mohammadi، H.، Imani، A.، Abdossi، V.، Asghari، M.، Talaei، A.، 2020، Effects of salicylic acid application on two almond cultivars under salinity stress،Agriculturae Conspectus Scientificus. |
|
| 32-H. Mohammadi، A. Imani ، M. R. Asghari، V. Abdossi1، A. R. Talaie، 2020، Exogenous salicylic acid mitigates adverse effects of salinity on some photosynthesis-related parameters of almond،Journal of Agricultural Science and Technology،. |
|
| 33-محمدرضا اصغری، 2019، Impact of jasmonates on safety، productivity and physiology of food crops،Trends in Food Science & Technology. |
|
| 34-حسین محمدی، علی ایمانی، محمدرضا اصغری، علیرضا طلایی و وحید عبدوسی، 2019، The Adverse Effects of Salt Stress on some Photosynthesis-Related Parameters of Almond can be Mitigated by Exogenous Salicylic Acid،Journal of Agricultural Science and Technology، پذیرش نهایی شده. |
|
| 35-یان سون، محمدرضا اصغری و پری زاهدی پور، 2019، Foliar spray with 24-epibrassinolide enhanced strawberry fruit quality، phytochemical content and postharvest life،Journal of plant growth regulation، DOI: 10.1007/s00344-019-10033-y. |
|
| 36-پری زاهدی پور، محمدرضا اصغري، عبداللهی، محمد علیزاده و رضایی دانش، 2018، A comparative study on quality attributes and physiological responses of organic and conventionally grown table grapes during cold storage،Scientia Horticulturae . |
|
| 37-شیرین رحمان زاده، محمدرضا اصغري، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو و قادر قاسمی، 2018، Lemon verbena (Lippia citrodora) essential oil effects on antioxidant capacityand phytochemical content of raspberry)،Scientia Horticulturae . |
|
| 38-شیرین رحمن زاده ایشکه، محمدرضا اصغری، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو، 1397، اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیتهای آنزیمی، محتوای آنتیاکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک،علوم و صنایع غذایی ایران. |
|
| 39-محمدرضا اصغري، زهرا اذرشریف، حسین تاجیک و علیرضا فرخ زاد، 1397، تاثیر پوشش صمغ باریجه، اسانس زیره سبز و کلرور کلسیم بر ویژگیهای کیفی و بیوشیمیایی گیلاس رقم سیاه مشهد،مجله علوم باغبانی ایران. |
|
| 40-محمدرضا اصغري ، هاجر غفاری بکتاش و علیرضا فرخزاد، 1397، تغییر خواص کیفی میوهی سیب رقم رد دلیشیز در پاسخ به کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک،فنآوری تولیدات گیاهی. |
|
| 41-محمدرضا اصغري، هاشم زارعی و حبیب شیرزاد، 1397، تاثير كاربرد پس از برداشت نانو اكسيد روي و كربوكسي متيل سلولز بر خصوصيات فيزيكوشيميايي شليل (Prunus persica cv. Red gold)،علوم باغبانی ایران. |
|
| 42-محمدرضا اصغري - زهرا آذرشریف- عليرضا فرخزاد نانساء وحسين تاجيك، 1397، اثر پوشش صمغ باريجهو اسانس زيره سبز و كلرید كلسيم بر ويژگيهاي کیفی گيلاس سیاه مشهدی،نشريه علوم باغباني (علوم و صنايع كشاورزي). |
|
| 43-محمدرضا اصغری و رعنا رضایی راد، 2018، 24Epibrassinolide enhanced the quality parameters and phytochemical contents of table grape،Journal of Applied Botany and Food Quality، 91،226-231. |
|
| 44-داوود خوشبخت، محمدرضا اصغري و مریم حقیقی، 2018، Effects of foliar applications of nitric oxide and spermidine on chlorophyll fluorescence، photosynthesis and antioxidant enzyme activities of citrus seedlings under salinity stress،PHOTOSYNTHETICA. |
|
| 45-افسانه الله ورن، علیرضا فرخ زاد و محمدرضا اصغري، 2018، Foliar application of ascorbic and citric acids enhanced ‘RedSpur’ apple fruit quality، bioactive compounds and antioxidant،Physiology and Molecular Biology of plants. |
|
| 46-داوود خوشبخت، محمدرضا اصغري و مریم حقیقی، 2017، Influence of foliar application of polyamines on growth، gas exchange characteristics، and chlorophyll fluorescence in Bakraii citrus،Photosynthetica. |
|
| 47-رامین حاجی تقی لو، رسول جلیلی مرندی، محمدرضا اصغری و سیاوش همتی، 1396، تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوههای انگور ریش بابای قرمز (Vitis vinifera L.)،پژوهش در میوه کاری. |
|
| 48-محمدرضا اصغري و محمد توحیدیان، 1396، بررسی کاربرد بسته بندی نانو بر ماندگاری و خواص کیفی میوه هلو رقم آلبرتا،نشریه علوم باغباني (علوم و صنایع كشاورزي). |
|
| 49-محمدرضا اصغري ، راحله جمی و علیرضا فرخزاد، 1395، تاثیر کاربرد نانو کربنات کلسیم بر میزان خصوصیات کیفی و فعالیت آنزیمی در قطعات میوه سیب تازه بریده رقم زرد لبنانی ’گلدن دلیشز،پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران. |
|
| 50-افسانه الله ورن، علیرضا فرخ زاد و محمدرضا اصغري، 1395، تأثیر محلولپاشی اسید آسکوربیک بر برخی ویژگیهای کیفی و بهبود رنگگیری میوه سیب رقم رد اسپار،مجله تولیدات گیاهی. |
|
| 51-محمدهادی راد، محمدرضا اصغري و محمدحسن عصاره، 1395، تأثير تنظيم كننده هاي رشد بر كيفيت ميوه انار رقم رباب (.L granatume Punica ) تحت شرايط تنش خشكي،دو فصلنامه علمي- پژوهشي خشك بوم. |
|
| 52-محمدرضا اصغري و نسرین اژدر، 1394، تأثیر متیل جاسمونات بر کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ کیفیت میوه شلیل رقم رد گلد،فنآوری تولیدات گیاهی. |
|
| 53-محمدرضا اصغری، لیلا احدی و سجاد ریایی، 1395، تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی اکسیدانی انگور قزل ازوم،علوم باغبانی ایران. |
|
| 54-محمدرضا اصغری و پری زاهدی پور, 2015, 24- Epibrassinolide Acts as a Growth-Promoting a and Resistance-Mediating Factor in Strawberry Plants,Journal of Plant Growth Regulation. |
|
| 55- 0، تأثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد" 1394"،مجله ISC. |
|
| 56-داوود خوشبختی و محمدرضا اصغری, 2015, Influence of foliar-applied salicylic acid on growth, gas-exchange characteristics, and chlorophyll fluorescence in citrus under saline conditions,PHOTOSYNTHETICA. |
|
| 57-محمدرضا اصغری و علی رشید حسنلوئی, 2015, Interaction effects of salicylic acid and methyl jasmonate on total antioxidant content, catalase and peroxidase enzymes activity in “Sabrosa” strawberry fruit during storage,Scientia Horticulturae. |
|
| 58-محمدرضا اصغری و علی رشید حسنلوئی, 2015, Interaction effects of salicylic acid and methyl jasmonate on totalantioxidant content, catalase and peroxidase enzymes activity in“Sabrosa” strawberry fruit during storage,Scientia Horticulturae. |
|
| 59-محمدرضا اصغری و علی رشید حسنلوئی, 2015, Methyl jasmonate effectively enhanced some defense enzymes activity and Total Antioxidant content in harvested “Sabrosa” strawberry frui,food science and nutrition. |
|
| 60-محمدهادی راد،رمحمدرضا اصغری و محمدحسن عصاره, 2015, MORPHOLOGICAL, CHEMICAL AND BIOCHEMICAL RESPONSE TO DROUGHT,International Journal of Biology, Pharmacy and Allied Sciences (IJBPAS. |
|
| 61-زهره روحی، محمدرضا اصغری و شهرزاد شایگان, 2015, Polyamines as Putative Alternatives to Chemicals in Postharvest Technology of Horticultural Crops,Anthesis Journal of Agricultural Sciences. |
|
| 62-ساوه واعظی، محمدرضا اصغری، علیرضا فرخ زاد، محمد توحیدیان, 2014, Effect of nano-packaging on postharvest quality and storage life of fresh-cut nectarine,Journal of Middle East Applied Science and Technology (JMEAST). |
|
| 63-محمدرضا اصغری, 2014, Effect of nano ag silica composite packaging on quality and storage life of fresh cut nectarine cv, Red Gold,Journal of Middle East Applied Science and Technology (JMEAST). |
|
| 64-محمدرضا اصغری، حجت خلیلی، یوسف رسمی، آرش محمدزاده, 2013, Influence of Postharvest Nitric oxide and Aloe vera Gel Application on,Sweet Cheery Quality Indices and Storage Life. |
|
| 65-محمدرضا اصغری، حجت خلیلی، یوسف رسمی ، آرش محمدزاده, 2013, Influence of Postharvest Nitric oxide and Aloe vera Gel Application on Sweet Cheery Quality Indices and Storage Life,International Journal of Agronomy and Plant Production. |
|
| 66-رحیم عبداللهی، محمدرضا اصغری، محسن اسماعیلی و عبدالرحمن عبدالهی, 2013, Postharvest Nitric Oxide Treatment Effectively Reduced Decays of Selva Strawberry Fruit,International Journal of Agriculture and Crop Sciences. |
|
| 67-محمدرضا اصغری , رحیم عبدالهی, 2013, Changes in quality of strawberries during cold storage in response to postharvest Nitric oxide and Putrescine treatments,Acta Alimentaria. |
|
| 68-محمدرضا اصغری، لیلا احدی و سجاد ریائی, 2013, (Effect of salicylic acid and edible coating based aloe vera gel treatment on storage life and postharvest quality of grap(Vitis vinifera L. cv. Gizel Uzum),International Journal of Agriculture and Crop Sciences. |
|
| 69-مرتضی سلیمانی، محمدرضا اصغری، مرادبیگی، محمدخانی، مهیج، رضاپور فرد, 2012, Effect of postharvest salicylic acid treatment on reducing chilling injury in,Romanian Biotechnological Letters. |
|
| 70-مرتضی سلیمانی- محمدرضا اصغری- بیوک اقا فرمانی- اروجعلی خرسندی-مهدی مهیج- هانیه مرادبیگی, 2012, Impact of postharvest brassinosteroids treatment on PAL activity in tomato fruit in response to chilling stress,Scientia Horticulturae. |
|
| 71-مرتضی سلیمانی اقدم، محمدرضا اصغری، ارجعلی خرسندی، مهدی مهیج, 2012, Alleviation of postharvest chilling injury of tomato fruit by salicylic acid treatment,journal of food science and technology. |
|
| 72-میرجواد چایلو - محمدرضا اصغری, 2011, Hot water and chitosan treatment for the control of postharvest decay in sweet cherry (Prunus avium L.) cv. Napoleon (Napolyon,Journal of Stored Products and Postharvest Research. |
|
| 73-محمدرضا اصغری - مرتضی سلیمانی اقدم, 2010, Impact of Salicylic acid on postharvest physiology of horticultural crops,trends in food science and technology. |
|
| 74-محمدرضا اصغری و پری زاهدی ششگلانی، 1394، رشد، عملکرد و خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم سابروسا تحت تأثیر محلول پاشی 24 - اپی،دانش کشاورزی و تولید پایدار. |
|
| 75-محمدهادی راد، محمدرضا اصغری و محمدحسن عصاره، 1394، اثر تنش خشکی بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه انار رقم رباب نیریز (Punica granatum L. در شرایط خشک،مجله به زراعی نهال و بذر. |
|
| 76-محمدرضا اصغری، ساوه واعظی و علیرضا فرخ زاد، 1394، تأثیر بسته بندی نانو نقره بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم )رد گلد(،نشریه پژوهشهای صنایع غذایی. |
|
| 77-مرتضی سلیمانی اقدم ، محمد رضا اصغری ، اروجعلی خرسندی ، هانیه مراد بیگی ، نیر محمدخانی، مهدی مهیجی و محمد باقر حسن پور اقدم، 1393، سازوکارهای احتمالی تأثیر اسید سالیسیلیک بر کاهش سرمازدگی پس از برداشت میوه،مجله پژوهشهای گیاهی (مجله زیست شناسی ایران). |
|
| 78-محمدرضا اصغری، هاجر غفاری بکتاش، علیرضا فرخزاد نانسا و یوسف رسمی، 1393، مطالعه برهمکنش تیمارهای پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نینیتریک در حفظ کیفیت و افزایش بازارپسندی میوه سیب رقم لبنانی قرمز،تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی. |
|
| 79-محمدرضا اصغری ، فرهاد اصغری، 1393، بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توت فرنگی رقم« سلوا »پس از برداشت،نشریه علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی). |
|
| 80-محمدرضا اصغری و حجت خلیلی، 1393، تأثیر ژل آلوئه ورا بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه،نشریه علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی). |
|
| 81-مرتضی سلیمانی اقدم و محمدرضا اصغری، 1393، کاهش سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجه فرنگی با تیمار براسینواستروئید،مجله پژوهشهای گیاهی (مجله زیست شناسی ایران). |
|
| 82-حنیفه آژ، محمدرضا اصغری و احمد آئین، 1393، تأثیر اسید جیبرلیک و پوتریسین بر بازارپسندی و برخی صفات کیفی پرتقال هاملین،مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی. |
|
| 83-محمدرضا اصغری، فرهاد اصغری و جواد فرخی، 1393، تأثیر کاربرد پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی خواص کمی و کیفی میوه توت فرنگی رقم سلوا،فناوری تولیدات گیاهی. |
|
| 84-محمدرضا اصغری، فرهاد اصغری و جواد فرخی، 1393، تاثیر کاربرد پس از برداشت اسیدسالیسیلیک ی پوتریسین بر برخی ویژگیهای کمی کیفی میوه توت فرنگی (Fragaria×ananassa) رقم سلوا،فناوری تولیدات گیاهی. |
|
| 85-محمدرضا اصغری و لیلا احدی، 1392، تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم،نشریه علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی). |
|
| 86-محمدرضا اصغری-محمد شهامت، 1392، تاثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه سفید،نشریه پژوهشهای صنایع غذایی. |
|
| 87-زهره روحی-محمدرضا اصغری- یوسف رسمی، 1392، تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر برخی از خصوصیات های کیفی و عمر انباری در میوه کیوی رقم هایوارد،زیتون. |
|
| 88-بهمن حسینی- عباس حسنی-محمدرضا اصغری- جواد فرخی، 1391، بررسی اثرات ترکیبات مختلف هورمونی بر میزان باززایی مستقیم شاخساره در شرایط درون شیشهای ریحان،بیوتکنولوزی کشاورزی. |
|
| 89-رامین حاجی تقیلو، محمدرضا اصغری، رسول جلیلی مرندی، سیاوش همتی، 1391، تاثیر کاربرد بعد از برداشت کیتوسان بر رشد قارچی و کیفیت انگور ریش بابای قرمز در طی انبارداری،تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی). |
|
| 90-محمدرضا اصغری و سجاد ریائی، 1391، تاثیر کاربرد پس از برداشت ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر ماندگاری و خواص کیفی هلور زعفرانی،دانش کشاورزی و تولید پایدار. |
|
| 91-رسول فینی دخت-محمدرضا اصغری- حبیب شیرزاد، 1391، تاثیر پس از برداشت کیتوسان و کلرور کلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگیهای کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد،نشریه علوم باغبانی. |
|
| 92-زهره روحی - محمدرضا اصغری - یوسف رسمی - زهرا اصلانی، 1389، بررسی اثر پس از برداشت اسید سالیسیلیک بر برخی ویزگیهای کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه کیوی رقم هایوارد،علوم باغبانی(علوم و صنایع کشاورزی ). |
|
| 93-محمدرضا اصغری - منصوره خمیری، 1389، تأثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و محتوای فنل کل میوه انگور رقم سفید بیدانه،مجله پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). |
|
| 94-محمدرضا اصغری - وحیده مجدی، 1389، تأثیرکاربرد اسید اسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه های تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز)،مجله پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). |
|
| 95-رحیم عبداللهی- محمدرضا اصغری - محسن اسمعیلی، 1389، تأثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا،مجله پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی). |
|
| 96-علیرضا فرخ زاد- محمدرضا اصغری - عادل حسن زاده- یعقوب حجتی، 1388، تأثیر استفاده از پلیمر پلی آکریل آمید و تیمار هورمونی اسید ایندول بوتیریک بر روی ریشه زایی قلمه های نیمه خشبی ماگنولیای زمستانه،زراعت- پژوهش و سازندگی. |