بیوگرافی کوتاه           

Google scholar h-index= 26

Google scholar h-10 index= 37

Scopus h-index= 20

سردبیر مجله پژوهش های میوه کاری

         
     رزومه آموزشی و پژوهشی
English CV
تحصیلات/دوره های دانشگاهی (5)
مقالات ژورنال (96)
مقالات و خلاصه مقالات ارائه شده در همايش ها (81)
کتاب های چاپ شده (4)
پروژه های تحقیقاتی (2)
پایان نامه ها (47)
دروس تدریس شده (13)
جوایز و افتخارات (1)
   
  • نام و نام خانوادگی
  • محمد رضا اصغری
  • مدرک تحصیلی
  • دکتری تخصصی
  • درجه علمی
  • استاد تمام (پروفسور)
  • بخش مربوطه
  • گروه باغبانی
 
        بیوگرافی کوتاه

Google scholar h-index= 26

Google scholar h-10 index= 37

Scopus h-index= 20

سردبیر مجله پژوهش های میوه کاری

 
 
         
     رزومه آموزشی و پژوهشی

تحصیلات/دوره های دانشگاهی (5)

1-دوره تخصصی ، 1389، مدیریت در آموزش عالی،دانشگاه آکسفورد لندن.

2-دوره تخصصی ، 1389، مدیریت در آموزش عالی،دانشگاه کینگستون انگلستان.

3-دکتری تخصصی ، 1385، فیزیولوزی و فن آوری پس از برداشت،دانشگاه تهران.

4-کارشناسی ارشد، 1379، علوم باغبانی - فیزیولوژی و فن اوری پس از برداشت،دانشگاه تهران.

5-کارشناسی، 1377، مهندسی کشاورزی - علوم باغبانی،دانشگاه تبریز.
مقالات ژورنال (96)

1-Zahra Esmaillou، Mohammadreza Asghari، Fariborz Zaare-Nahandi، Ebrahim Sepehr، 2024، Magnetization of Irrigation Water Ameliorated the Adverse Effects of Salt Stress in Apple Saplings. ،Journal of Plant Growth Regulation، https://www.researchgate.net/publication/384265838_Magnetization_of_Irrigation_Water_Ameliorated_the_Adverse_Effects_of_Salt_Stress_in_Apple_Saplings.

2-Zahra Esmaillou، Mohammadreza Asghari، Fariborz Zaare-Nahandi، Ebrahim Sepehr، 2024، Effect of rootstock and magnetized water on the morphological، physiological، and biochemical characteristics of apple sapling (Malus domestica) under salinity stress،Plant Products.

3-Sajjad Mostafayi and Mohammadreza Asghari، 2024، Effect of Foliar Spray with Ferulic Acid and Nano-chitosan on some Quality Attributes، Phytochemical Compounds of Apple Fruit cv Red Delicious،Journal of Horticultural Science.

4- 2024، Effect of Aloe vera Gel Coating on Quality Attributes and Enzymatic Activity of Fresh-cut Nectarin Fruit cv. Red Gold،Iran، https://iies.urmia.ac.ir/?_action=article&au=113906&_au=saveh++vaeziheris&lang=en.

5-Chnour Hosseini Mohammadreza Asghari ، Maryam Khezri، 2023، Inhibitory effect of Origanum vulgare L. essential oil and Bacillus subtilis antagonist on blue mold (Penicillium expensum) and postharvest quality parameters of sweet cherry (Prunus avium L.)،Journal of food science and technology، https://doi.org/10.1134/S1021443723601751.

6-Huwei Song، Mohammadreza Asghari، Pari Zahedipour-Sheshglani، Enjie Diao، Xinran Xiang، Xiaona Liang، Babak Abdollahi Mandoulakani، Shiquan Qian ، 2023، Investigation of pectolytic and PR genes expression، quality and phytochemical contents in organic and non-organic table grapes at harvest and during storage،Food Research International، https://doi.org/10.1134/S1021443723601751.

7-SHABNAM Gohari، Ali. Imani، Alireza Talaei، Vahid Abdossi & Mohammadreza Asghari ، 2023، Physiological Responses of Almond Genotypes to Drought Stress،Russian Journal of Plant Physiology، https://doi.org/10.1134/S1021443723601751.

8-Chnour Hosseini، Mohammadreza Asghari & Maryam Khezri ، 2024، Potential of Bacillus subtilis and Oregano Essential Oil in Controlling Postharvest Gray Mold Caused by Botrytis cinerea and Maintaining Quality Attributes of Sweet Cherry،Journal of Plant Growth Regulation ، https://doi.org/10.1002/jsfa.13047.

9-ZhaoDan Wang، Mohammadreza Asghari، Pari Zahedipour-Sheshglani، Kamal Mohammadzadeh، Impact of 24-epibrassinoliode and methyl jasmonate on quality of Red Delicious apples،Journal of the Science of Food and Agriculture، https://doi.org/10.1002/jsfa.13047.

10-ZhaoDan Wang، Mohammadreza Asghari، Pari Zahedipour-Sheshglani، Kamal Mohammadzadeh، 2024، Impact of 24-epibrassinoliode and methyl jasmonate on quality of Red Delicious apples.

11-Mohammadreza Asghari،Zahra Azarsharif،Alireza Farrokhzad،Hosein Tajic، 2022، Use of an edible coating containing galbanum gum and cumin essential oil for quality preservation in sweet cherries،International Journal of Food Science and Technology.

12-Saveh Vaezi، Mohammadreza Asghari، Alireza Farokhzad، Morteza Soleimani Aghdam، Nasser Mahna، 2022، Exogenous methyl jasmonate enhances phytochemicals and delays senescence in harvested strawberries by modulating GABA shunt pathway،Food Chemistry.

13-ساوه واعظی هریس، محمدرضا اصغری، علیرضا فرخ زاد، زهرا یوسفی، 1400، تأثير بسته بندي نانوكامپوزيت نقره و سيليكا بر خواص كيفي و فعاليت آنزيمي ميوه تازه بريده شليل رقم رد گلد،پژوهش های میوه کاری .

14-حسین محمدی، علی ایمانی، محمدرضا اصغری، علیرضا طلایی، وحید عبدوسی، 1400، بررسی اثرات تنش شوری آب آبیاری و اسید سالیسیلیک بر عناصر غذایی برگ در سه رقم بادام پیوندی ،فرآيند و كاركرد گياهي.

15-محمدرضا اصغري، شیرین رحمن زاده ایشکه ، حبیب شیرزاد و ابوالفضل علیرضالو ، 1399، بررسي فعاليت آنتي اكسيداني و تركيبات فيتوشيميايي ميوه گياه دارويي Rubus ulmifolius sub sp. sunctus جمع آوري شده از منطقه خان دره سي اروميه،اكوفيتوشيمي گياهان دارويي.

16-همت جو بهروز، اصغری محمدرضا، حسن پور حمید، 1398، عنوان مقاله: تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون ،پژوهش های میوه کاری .

17-آذرشريف زهرا، اصغري محمدرضا*، تاجيک حسين، فرخزاد نانساء عليرضا ، 1398، تأثير پوشش صمغ باريجه در ترکيب با اسانس زيره سبز و کلرايدکلسيم بر محتواي برخي ترکيب هاي فيتوشيميايي، اجزاي آنتي اکسيداني و بازارپسندي ميوه گيلاس ،مجله علوم و فنون باغباني ايران .

18-اصغري محمدرضا، آذرشريف زهرا، تاجيک حسين، فرخزاد نانساء عليرضا، 1397، تأثير پوشش صمغ باريجه، اسانس زيره‌سبز و كلرور كلسيم بر ويژگي‌هاي كيفي و بيوشيميايي گيلاس رقم سياه‌مشهد،علوم باغباني (علوم و صنايع كشاورزي) .

19-یرمحمدی طلاتپه سمیه، اصغری محمدرضا، فتاحی محمد، بهار و تابستان 1398 ، تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد ،پژوهش های میوه کاری .

20-چنور حسینی، محمدرضا اصغری ، مریم خضری ، 1397، بررسی اثرات اسانس مرزنجوش بر خواص کیفی و بیوشیمیایی میوه گیلاس رقم تک‌دانه مشهد،پژوهش های میوه کاری .

21-مريخي محمد، اصغري محمدرضا، کاووسي بيژن، 1398، اثر محلول پاشي برگي متيل جاسمونات بر برخي ويژگي هاي کيفي و ترکيب هاي فيتوشيميايي ميوه انار رقم رباب ،مجله علوم و فنون باغباني ايران .

22-محمدرضا اصغری، ایران هاشم زارعی و حبیب شیرزاد ، 1397، تاثیر کاربرد پس از برداشت نانو اکسید روی و کربوکسی متیل سلولز بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه شلیل (Prunus persica cv. Red gold)،فصلنامه علوم باغبانی ایران، دوره: 49، شماره: 4.

23-محمدرضا اصغری- هاجر غفاری بکتاش - علیرضا فرخزاد ، 1397، تغییر خواص کیفی میوه‌ی سیب رقم رد دلیشیز در پاسخ به کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک ،فن آوری تولیدات گیاهی.

24-Darvish، M.، Shirzad، H.، Asghari، M.، ...Takshe، A.، Lorenzo، J.M، 2021، 24-epibrasinolide modulates the vase life of lisianthus cut flowers by modulating acc oxidase enzyme activity and physiological responses . ،Plants.

25-Huwei، S.، Asghari، M.، Zahedipour-Sheshglani، P.، Alizadeh، M، 2021، Modeling and optimizing the changes in physical and biochemical properties of table grapes in response to natural zeolite treatment ،LWT- Food Science and Technology.

26-Ishkeh، S.R.، Shirzad، H.، Asghari، M.R.، ...Pateiro، M.، Lorenzo، J.M، 2021، Effect of chitosan nanoemulsion on enhancing the phytochemical contents، health-promoting components، and shelf life of raspberry (Rubus sanctus schreber) ،Applied Sciences (Switzerland).

27-Asghari، M.، Ahmadi، F.، Hajitagilou، R، 2021، Mitigating the adverse effects of deficit fertigation on strawberry yield، quality and phytochemical compounds by salicylic acid and putrescine treatments ،Journal of Berry Research.

28-Asghari، M.، Merrikhi، M.، Kavoosi، B، 2020، Methyl Jasmonate Foliar Spray Substantially Enhances the Productivity، Quality and Phytochemical Contents of Pomegranate Fruit،Asghari، M.، Merrikhi، M.، Kavoosi، B.

29-Zahedipour-Sheshglani، P.، Asghari، M.، 2020، Impact of foliar spray with 24-epibrassinolide on yield، quality، ripening physiology and productivity of the strawberry،Scientia Horticulturae.

30-Sun، Y.، Asghari، M.، Zahedipour-Sheshgelani، P.، 2020، Foliar Spray with 24-Epibrassinolide Enhanced Strawberry Fruit Quality، Phytochemical Content، and Postharvest Life،Journal of Plant Growth Regulation.

31-Mohammadi، H.، Imani، A.، Abdossi، V.، Asghari، M.، Talaei، A.، 2020، Effects of salicylic acid application on two almond cultivars under salinity stress،Agriculturae Conspectus Scientificus.

32-H. Mohammadi، A. Imani ، M. R. Asghari، V. Abdossi1، A. R. Talaie، 2020، Exogenous salicylic acid mitigates adverse effects of salinity on some photosynthesis-related parameters of almond،Journal of Agricultural Science and Technology،.

33-محمدرضا اصغری، 2019، Impact of jasmonates on safety، productivity and physiology of food crops،Trends in Food Science & Technology.

34-حسین محمدی، علی ایمانی، محمدرضا اصغری، علیرضا طلایی و وحید عبدوسی، 2019، The Adverse Effects of Salt Stress on some Photosynthesis-Related Parameters of Almond can be Mitigated by Exogenous Salicylic Acid،Journal of Agricultural Science and Technology، پذیرش نهایی شده.

35-یان سون، محمدرضا اصغری و پری زاهدی پور، 2019، Foliar spray with 24-epibrassinolide enhanced strawberry fruit quality، phytochemical content and postharvest life،Journal of plant growth regulation، DOI: 10.1007/s00344-019-10033-y.

36-پری زاهدی پور، محمدرضا اصغري، عبداللهی، محمد علیزاده و رضایی دانش، 2018، A comparative study on quality attributes and physiological responses of organic and conventionally grown table grapes during cold storage،Scientia Horticulturae .

37-شیرین رحمان زاده، محمدرضا اصغري، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو و قادر قاسمی، 2018، Lemon verbena (Lippia citrodora) essential oil effects on antioxidant capacityand phytochemical content of raspberry)،Scientia Horticulturae .

38-شیرین رحمن زاده ایشکه، محمدرضا اصغری، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو، 1397، اثر متقابل اسانس به لیمو و نانو امولسیون کیتوسان بر فعالیتهای آنزیمی، محتوای آنتیاکسیدانی و ترکیبات فیتوشیمیایی میوه تمشک،علوم و صنایع غذایی ایران.

39-محمدرضا اصغري، زهرا اذرشریف، حسین تاجیک و علیرضا فرخ زاد، 1397، تاثیر پوشش صمغ باریجه، اسانس زیره سبز و کلرور کلسیم بر ویژگیهای کیفی و بیوشیمیایی گیلاس رقم سیاه مشهد،مجله علوم باغبانی ایران.

40-محمدرضا اصغري ، هاجر غفاری بکتاش و علیرضا فرخزاد، 1397، تغییر خواص کیفی میوهی سیب رقم رد دلیشیز در پاسخ به کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نیتریک،فنآوری تولیدات گیاهی.

41-محمدرضا اصغري، هاشم زارعی و حبیب شیرزاد، 1397، تاثير كاربرد پس از برداشت نانو اكسيد روي و كربوكسي متيل سلولز بر خصوصيات فيزيكوشيميايي شليل (Prunus persica cv. Red gold)،علوم باغبانی ایران.

42-محمدرضا اصغري - زهرا آذرشریف- عليرضا فرخزاد نانساء وحسين تاجيك، 1397، اثر پوشش صمغ باريجهو اسانس زيره سبز و كلرید كلسيم بر ويژگيهاي کیفی گيلاس سیاه مشهدی،نشريه علوم باغباني (علوم و صنايع كشاورزي).

43-محمدرضا اصغری و رعنا رضایی راد، 2018، 24Epibrassinolide enhanced the quality parameters and phytochemical contents of table grape،Journal of Applied Botany and Food Quality، 91،226-231.

44-داوود خوشبخت، محمدرضا اصغري و مریم حقیقی، 2018، Effects of foliar applications of nitric oxide and spermidine on chlorophyll fluorescence، photosynthesis and antioxidant enzyme activities of citrus seedlings under salinity stress،PHOTOSYNTHETICA.

45-افسانه الله ورن، علیرضا فرخ زاد و محمدرضا اصغري، 2018، Foliar application of ascorbic and citric acids enhanced ‘RedSpur’ apple fruit quality، bioactive compounds and antioxidant،Physiology and Molecular Biology of plants.

46-داوود خوشبخت، محمدرضا اصغري و مریم حقیقی، 2017، Influence of foliar application of polyamines on growth، gas exchange characteristics، and chlorophyll fluorescence in Bakraii citrus،Photosynthetica.

47-رامین حاجی تقی لو، رسول جلیلی مرندی، محمدرضا اصغری و سیاوش همتی، 1396، تأثیر کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر رشد قارچ بوتریتیس و کیفیت میوههای انگور ریش بابای قرمز (Vitis vinifera L.)،پژوهش در میوه کاری.

48-محمدرضا اصغري و محمد توحیدیان، 1396، بررسی کاربرد بسته بندی نانو بر ماندگاری و خواص کیفی میوه هلو رقم آلبرتا،نشریه علوم باغباني (علوم و صنایع كشاورزي).

49-محمدرضا اصغري ، راحله جمی و علیرضا فرخزاد، 1395، تاثیر کاربرد نانو کربنات کلسیم بر میزان خصوصیات کیفی و فعالیت آنزیمی در قطعات میوه سیب تازه بریده رقم زرد لبنانی ’گلدن دلیشز،پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران.

50-افسانه الله ورن، علیرضا فرخ زاد و محمدرضا اصغري، 1395، تأثیر محلول‌پاشی اسید آسکوربیک بر برخی ویژگی‌های کیفی و بهبود رنگ‌گیری میوه سیب رقم رد اسپار،مجله تولیدات گیاهی.

51-محمدهادی راد، محمدرضا اصغري و محمدحسن عصاره، 1395، تأثير تنظيم كننده هاي رشد بر كيفيت ميوه انار رقم رباب (.L granatume Punica ) تحت شرايط تنش خشكي،دو فصلنامه علمي- پژوهشي خشك بوم.

52-محمدرضا اصغري و نسرین اژدر، 1394، تأثیر متیل جاسمونات بر کاهش خسارت سرمازدگی و حفظ کیفیت میوه شلیل رقم رد گلد،فنآوری تولیدات گیاهی.

53-محمدرضا اصغری، لیلا احدی و سجاد ریایی، 1395، تأثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر عمر پس از برداشت و ویژگی آنتی اکسیدانی انگور قزل ازوم،علوم باغبانی ایران.

54-محمدرضا اصغری و پری زاهدی پور, 2015, 24- Epibrassinolide Acts as a Growth-Promoting a and Resistance-Mediating Factor in Strawberry Plants,Journal of Plant Growth Regulation.

55- 0، تأثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد" 1394"،مجله ISC.

56-داوود خوشبختی و محمدرضا اصغری, 2015, Influence of foliar-applied salicylic acid on growth, gas-exchange characteristics, and chlorophyll fluorescence in citrus under saline conditions,PHOTOSYNTHETICA.

57-محمدرضا اصغری و علی رشید حسنلوئی, 2015, Interaction effects of salicylic acid and methyl jasmonate on total antioxidant content, catalase and peroxidase enzymes activity in “Sabrosa” strawberry fruit during storage,Scientia Horticulturae.

58-محمدرضا اصغری و علی رشید حسنلوئی, 2015, Interaction effects of salicylic acid and methyl jasmonate on totalantioxidant content, catalase and peroxidase enzymes activity in“Sabrosa” strawberry fruit during storage,Scientia Horticulturae.

59-محمدرضا اصغری و علی رشید حسنلوئی, 2015, Methyl jasmonate effectively enhanced some defense enzymes activity and Total Antioxidant content in harvested “Sabrosa” strawberry frui,food science and nutrition.

60-محمدهادی راد،رمحمدرضا اصغری و محمدحسن عصاره, 2015, MORPHOLOGICAL, CHEMICAL AND BIOCHEMICAL RESPONSE TO DROUGHT,International Journal of Biology, Pharmacy and Allied Sciences (IJBPAS.

61-زهره روحی، محمدرضا اصغری و شهرزاد شایگان, 2015, Polyamines as Putative Alternatives to Chemicals in Postharvest Technology of Horticultural Crops,Anthesis Journal of Agricultural Sciences.

62-ساوه واعظی، محمدرضا اصغری، علیرضا فرخ زاد، محمد توحیدیان, 2014, Effect of nano-packaging on postharvest quality and storage life of fresh-cut nectarine,Journal of Middle East Applied Science and Technology (JMEAST).

63-محمدرضا اصغری, 2014, Effect of nano ag silica composite packaging on quality and storage life of fresh cut nectarine cv, Red Gold,Journal of Middle East Applied Science and Technology (JMEAST).

64-محمدرضا اصغری، حجت خلیلی، یوسف رسمی، آرش محمدزاده, 2013, Influence of Postharvest Nitric oxide and Aloe vera Gel Application on,Sweet Cheery Quality Indices and Storage Life.

65-محمدرضا اصغری، حجت خلیلی، یوسف رسمی ، آرش محمدزاده, 2013, Influence of Postharvest Nitric oxide and Aloe vera Gel Application on Sweet Cheery Quality Indices and Storage Life,International Journal of Agronomy and Plant Production.

66-رحیم عبداللهی، محمدرضا اصغری، محسن اسماعیلی و عبدالرحمن عبدالهی, 2013, Postharvest Nitric Oxide Treatment Effectively Reduced Decays of Selva Strawberry Fruit,International Journal of Agriculture and Crop Sciences.

67-محمدرضا اصغری , رحیم عبدالهی, 2013, Changes in quality of strawberries during cold storage in response to postharvest Nitric oxide and Putrescine treatments,Acta Alimentaria.

68-محمدرضا اصغری، لیلا احدی و سجاد ریائی, 2013, (Effect of salicylic acid and edible coating based aloe vera gel treatment on storage life and postharvest quality of grap(Vitis vinifera L. cv. Gizel Uzum),International Journal of Agriculture and Crop Sciences.

69-مرتضی سلیمانی، محمدرضا اصغری، مرادبیگی، محمدخانی، مهیج، رضاپور فرد, 2012, Effect of postharvest salicylic acid treatment on reducing chilling injury in,Romanian Biotechnological Letters.

70-مرتضی سلیمانی- محمدرضا اصغری- بیوک اقا فرمانی- اروجعلی خرسندی-مهدی مهیج- هانیه مرادبیگی, 2012, Impact of postharvest brassinosteroids treatment on PAL activity in tomato fruit in response to chilling stress,Scientia Horticulturae.

71-مرتضی سلیمانی اقدم، محمدرضا اصغری، ارجعلی خرسندی، مهدی مهیج, 2012, Alleviation of postharvest chilling injury of tomato fruit by salicylic acid treatment,journal of food science and technology.

72-میرجواد چایلو - محمدرضا اصغری, 2011, Hot water and chitosan treatment for the control of postharvest decay in sweet cherry (Prunus avium L.) cv. Napoleon (Napolyon,Journal of Stored Products and Postharvest Research.

73-محمدرضا اصغری - مرتضی سلیمانی اقدم, 2010, Impact of Salicylic acid on postharvest physiology of horticultural crops,trends in food science and technology.

74-محمدرضا اصغری و پری زاهدی ششگلانی، 1394، رشد، عملکرد و خصوصیات کیفی میوه توت فرنگی رقم سابروسا تحت تأثیر محلول پاشی 24 - اپی،دانش کشاورزی و تولید پایدار.

75-محمدهادی راد، محمدرضا اصغری و محمدحسن عصاره، 1394، اثر تنش خشکی بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه انار رقم رباب نیریز (Punica granatum L. در شرایط خشک،مجله به زراعی نهال و بذر.

76-محمدرضا اصغری، ساوه واعظی و علیرضا فرخ زاد، 1394، تأثیر بسته بندی نانو نقره بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم )رد گلد(،نشریه پژوهشهای صنایع غذایی.

77-مرتضی سلیمانی اقدم ، محمد رضا اصغری ، اروجعلی خرسندی ، هانیه مراد بیگی ، نیر محمدخانی، مهدی مهیجی و محمد باقر حسن پور اقدم، 1393، سازوکارهای احتمالی تأثیر اسید سالیسیلیک بر کاهش سرمازدگی پس از برداشت میوه،مجله پژوهشهای گیاهی (مجله زیست شناسی ایران).

78-محمدرضا اصغری، هاجر غفاری بکتاش، علیرضا فرخزاد نانسا و یوسف رسمی، 1393، مطالعه برهمکنش تیمارهای پس از برداشت اسید سالیسیلیک و اکسید نینیتریک در حفظ کیفیت و افزایش بازارپسندی میوه سیب رقم لبنانی قرمز،تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی.

79-محمدرضا اصغری ، فرهاد اصغری، 1393، بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توت فرنگی رقم« سلوا »پس از برداشت،نشریه علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی).

80-محمدرضا اصغری و حجت خلیلی، 1393، تأثیر ژل آلوئه ورا بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز، خواص کیفی و ماندگاری میوه،نشریه علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی).

81-مرتضی سلیمانی اقدم و محمدرضا اصغری، 1393، کاهش سرمازدگی پس از برداشت میوه گوجه فرنگی با تیمار براسینواستروئید،مجله پژوهشهای گیاهی (مجله زیست شناسی ایران).

82-حنیفه آژ، محمدرضا اصغری و احمد آئین، 1393، تأثیر اسید جیبرلیک و پوتریسین بر بازارپسندی و برخی صفات کیفی پرتقال هاملین،مجله تولید و فرآوری محصولات زراعی و باغی.

83-محمدرضا اصغری، فرهاد اصغری و جواد فرخی، 1393، تأثیر کاربرد پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و پوتریسین بر برخی خواص کمی و کیفی میوه توت فرنگی رقم سلوا،فناوری تولیدات گیاهی.

84-محمدرضا اصغری، فرهاد اصغری و جواد فرخی، 1393، تاثیر کاربرد پس از برداشت اسیدسالیسیلیک ی پوتریسین بر برخی ویژگیهای کمی کیفی میوه توت فرنگی (Fragaria×ananassa) رقم سلوا،فناوری تولیدات گیاهی.

85-محمدرضا اصغری و لیلا احدی، 1392، تاثیر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک و ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه انگور رقم قزل ازوم،نشریه علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی).

86-محمدرضا اصغری-محمد شهامت، 1392، تاثیر تیمار آب گرم بر فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و برخی خواص کیفی و عمر انباری میوه انگور رقم بیدانه سفید،نشریه پژوهشهای صنایع غذایی.

87-زهره روحی-محمدرضا اصغری- یوسف رسمی، 1392، تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر برخی از خصوصیات های کیفی و عمر انباری در میوه کیوی رقم هایوارد،زیتون.

88-بهمن حسینی- عباس حسنی-محمدرضا اصغری- جواد فرخی، 1391، بررسی اثرات ترکیبات مختلف هورمونی بر میزان باززایی مستقیم شاخساره در شرایط درون شیشهای ریحان،بیوتکنولوزی کشاورزی.

89-رامین حاجی تقیلو، محمدرضا اصغری، رسول جلیلی مرندی، سیاوش همتی، 1391، تاثیر کاربرد بعد از برداشت کیتوسان بر رشد قارچی و کیفیت انگور ریش بابای قرمز در طی انبارداری،تولیدات گیاهی (مجله علمی کشاورزی).

90-محمدرضا اصغری و سجاد ریائی، 1391، تاثیر کاربرد پس از برداشت ژل آلوئه ورا و کلرید کلسیم بر ماندگاری و خواص کیفی هلور زعفرانی،دانش کشاورزی و تولید پایدار.

91-رسول فینی دخت-محمدرضا اصغری- حبیب شیرزاد، 1391، تاثیر پس از برداشت کیتوسان و کلرور کلسیم بر کاهش پوسیدگی پس از برداشت و تغییر ویژگیهای کیفی گیلاس رقم سیاه مشهد،نشریه علوم باغبانی.

92-زهره روحی - محمدرضا اصغری - یوسف رسمی - زهرا اصلانی، 1389، بررسی اثر پس از برداشت اسید سالیسیلیک بر برخی ویزگیهای کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه کیوی رقم هایوارد،علوم باغبانی(علوم و صنایع کشاورزی ).

93-محمدرضا اصغری - منصوره خمیری، 1389، تأثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و محتوای فنل کل میوه انگور رقم سفید بیدانه،مجله پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی).

94-محمدرضا اصغری - وحیده مجدی، 1389، تأثیرکاربرد اسید اسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه های تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز)،مجله پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی).

95-رحیم عبداللهی- محمدرضا اصغری - محسن اسمعیلی، 1389، تأثیر نیتریک اکسید و پوتریسین بر خواص کیفی و عمر پس از برداشت میوه توت فرنگی رقم سلوا،مجله پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی).

96-علیرضا فرخ زاد- محمدرضا اصغری - عادل حسن زاده- یعقوب حجتی، 1388، تأثیر استفاده از پلیمر پلی آکریل آمید و تیمار هورمونی اسید ایندول بوتیریک بر روی ریشه زایی قلمه های نیمه خشبی ماگنولیای زمستانه،زراعت- پژوهش و سازندگی.
مقالات و خلاصه مقالات ارائه شده در همايش ها (81)

1-فریدون احمدی، محمدرضا اصغری ، رامین حاجی تقی لو، 1398، تاثیر پوتریسین، اسید سالیسیلیک و کم آبیاری بر عملکرد میوه توت فرنگی رقم سابرینا در شرایط هیدروپونیک،یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران.

2-چنور حسینی، محمدرضا اصغری ، مریم خضری ، 1398، کنترل بیولوژیک بیماری کپک خاکستری میوه گیلاس رقم تک دانه مشهد با استفاده از باکتری Bacilus subtilis و اسانس مرزنجوش،یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران.

3-پری زاهدی پور، محمدرضا اصغری، 1398، تاثیر محلول پاشی کلرید کلسیم بر فتوسنتز و متابولیسم کربوهیدراتها در نشاء توت فرنگی،یازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران.

4-Pari Zahedipour SHESHGELANI، Mohammadreza ASGHARI، Babak ABDOLLAHI، Mohammad ALIZADEH، Younes Rezaee DANESH، 2018، Trichoderma Harizanum Modify Antioxidant Enzymes Activity of Grape Berry During Storage،International agricultural science congress، Turkey.

5-Pari Zahedipour SHESHGELANI، Mohammadreza ASGHARI، Babak ABDOLLAHI، Mohammad ALIZADEH، Younes Rezaee DANESH، 2018، Effect of Natural Zeolite on Antioxidant Capacity of Grape Berry،International agricultural science congress، Turkey.

6-Pari Zahedipour SHESHGELANI، Mohammadreza ASGHARI، Babak ABDOLLAHI، Mohammad ALIZADEH، Yunes Rezaei DANESH، 2018، Pre-harvest Spray of Calcium Ascorbate Delays Senescence in Table Grape (Vitis vinifera cv. Bidaneh) During Storage،International agricultural science congress، Turkey.

7-Pari Zahedipour SHESHGELANI، Mohammadreza ASGHARI، Babak ABDOLLAHI، Mohammad Alizadeh، Yunes Rezaei DANESH، 2018، Expression of Chitinase، ß- 1، 3 Glucanase، Pectin Methylesterase and Polygalacturonase Genes in Organic and Inorganic Grape Berry،International agricultural science congress، Turkey.

8-Pari Zahedipour، Mohammadreza Asghari،b، Babak Abdollahi، Mahammad Alizadeh،d، Yunes Rezaei Danesh،e، Ramin Hajitaghilo، 1397، Pectin Methyesterase and Poly Galactrunase Genes Expression in Relation to Softening and Shelf-life of Organic and Inorganic Grape Berry during Storage،The Third International and 15th National Genetics Congress، Iran.

9-شیرین رحمان زاده، محمدرضا اصغري، حبیب شیرزاد و ابوالفضل علیرضالو، 1397، EVALUATING THE EFFECT OF COLD STORAGE PHYTOCHEMICAL CONTENTS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF HOLY BRAMBLE FRUIT (RUBUS ULMIFOLIUS SUBSP. SANCTUS)،6th National Congress on Medicinal Plants ، Iran.

10-Mohammadreza Asghari، 2019، Salicylic acid and chitosan retained strawberry fruit quality and phytochemical contents and decreased decay extension during cold storage،Belgium، IV postharvest pathology symposium.

11-Mohammadreza Asghari، Ramin Hajitagiloo، Rasoul Jalili-Marandi، 2019، Salicylic acid enhances the positive effects of a chitosan-based edible coating in extending the postharvest life of harvested grapes،، IV postharvest pathology symposiumBelgium.

12-Mohammadreza Asghari، 2017، Postharvest coating with chitosan enhanced the storage life and maintained postharvest quality of `Selva´ strawberry fruit ،I International Conference & X National Horticultural Science Congress of Iran (IrHC2017)..

13-Mohammadreza Asghari، 2017، Recent advances on the use of phytochemicals for preventing postharvest losses in fruit، vegetables and fresh cut products ،I International Conference & X National Horticultural Science Congress of Iran (IrHC2017)..

14-فاطمه کاتبی، محمد رضا اصغری و عباس حسنی، 1396، تاثیر اسانس مرزنجوش (Oreganum vulgare ssp. gracile ) بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی شلیل رقم ( Red Gold )،اولین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم.

15-زهرا آذرشریف و محمدرضا اصغري، 1396، گاماآمینوبوتریکاسید و بتاآمینوبوتریکاسید در تکنولوژی پس از برداشت محصولات باغبانی،سومین کنفرانس سالانه تحقیقات کشاورزی ایران.

16-سجاد مصطفایی ، محمد رضا اصغری ، لطفعلی ناصری، 1395، تاثیرکاربرد پس از برداشت نانوامولسیون کیتوزان بر خصوصیات کیفی میوه شلیل رد گلد،سومین کنفرانس ملی علوم زیستی ایران.

17-پري زاهدی پور، محمدرضا اصغري ، بابك عبدالهي ، محمد عليزاده و يونس رضائي دانش، 1396، تأثير سيستم كشت ارگانيك و غيرارگانيك بر برخي فاكتورهاي كيفي حبه هاي انگور رقم بيدانه سفيد در زمان برداشت و پس از انبارماني،اولین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی علوم باغبانی ایران.

18-داوود خوشبخت، محمدرضا اصغري و مريم حقيقي، 1396، تأثير تنش شوري بر شاخصهاي رويشي و فتوسنتزي مركبات،اولین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی علوم باغبانی ایران.

19-شيرين رحمن زاده ، محمدرضا اصغري، حبيب شيرزاد ، ابوالفضل عليرضالو، 1396، تأثير نانو امولسيون كيتوسان بر افزايش عمر قفسه اي و تركيبات فيتوشيميايي تمشك،اولین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی علوم باغبانی ایران.

20-پري زاهدي پور، محمدرضا اصغري، بابك عبدالهي ، محمد عليزاده ، يونس رضائي دانش، 1396، مقايسه پارامترهاي رنگ حبه هاي انگور رقم بيدانه سفيد در شرايط ارگانيك و غير،اولین کنگره ملی و دهمین کنگره بین المللی علوم باغبانی ایران.

21-زهرا آذرشریف - محمدرضا اصغري، 1395، کاربرد ترکیبات سالم در تکنولوژی پس از برداشت محصولات باغبانی،،اولین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران.

22-سجاد مصطفایی- محمدرضا اصغري، 1395، تاثیرکاربرد پس از برداشت تیمارهای گرمایی بر خصوصیات کیفی میوه شلیل رقم رد گلد،دومین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران.

23-بهروز همت جو، محمدرضا اصغری، حمید حسن پور، 1395، کاربرد پس از برداشت سالیسیلیکاسید بر ماندگاری و برخی شاخصهای کیفی میوه،دومین کنگره ملی توسعه و ترویج مهندسی کشاورزی و علوم خاک ایران.

24-شهیره رستمی- محمدرضا اصغري - عباس حسنی، 1395، تأثیر تیمار گرمایی و اسانس مرزنجوش بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه گیلاس رقم،پنجمین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار.

25-افسانه الله ورن، علیرضا فرخ زاد و محمدرضا اصغري، 1394، بررسی تأثیر محلول پاشی اسید آسکوربیک بر برخی خصوصیات کیفی میوه سیب رقم رد اسپار،هشتمین همایش ملی یافته های پژوهشی کشاورزی.

26-محمد قادرپور و محمدرضا اصغري، 1394، بررسی اثر تیمار گرمایی بر روی کیفیت پس از برداشت توت فرنگی رقم سابروسا،دومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی.

27-ساوه واعظی، محمدرضا اصغري، علیرضا فرخ زاد و محمد توحیدیان، 1392، تأثیر بسته بندی حاوی نانو ذرات بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد،اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار.

28-رقیه حاجی بلند، محمدرضا اصغري و پری زاهدی پور، 1393، تأثیر محلول پاشی با یراسینواستروئید و کلسیم بر میوه توت فرنگی در مرحله برداشت و پس از برداشت،ششمین کنگره بین المللی و هیجدهمین کنگره ملی زیست شناسی ایران.

29-محمدرضا اصغري و رعنا رضایی راد، 1393، کاربرد ترکیبات سالم و غیر شیمیایی برای جایگزین ترکیبات شیمیایی بمنظور کنترل پوسیدگی،اولین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران.

30-نسرین اژدر، محمدرضا اصغري و علیرضا فرخ زاد، 1393، تأثیر اسید سالیسیلیک بر کیفیت و ماندگاری میوه شلیل رقم رد گلد،سومین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران.

31-نسرین اژدر، محمدرضا اصغري و علیرضا فرخ زاد، 1393، تأثیر اسید سالیسیلیک بر القاء مقاومت به سرمازدگی میوه شلیلی رقم رد گلد،سومین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران.

32-محمدرضا اصغري، رقیه حاجی بلند و پری زاهدی پور، 1393، تاثیر کلسیم بر میزان ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیذانی توت فرنگی(Fragaria × ananassa cv. Sabrosa)،دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار.

33-محمد توحیدیان، محمدرضا اصغري، ساوه واعظی، علی اکبرزاهدی، 1392، EVALUATE POSTHARVEST ALOE VERA GEL-COATING ON STORAGE LIFE AND QUALITY ATTRIBUTES OF PEACH،دومین کنگره ملی گیاهان دارویی.

34-محمد شهامت - محمدرضا اصغري، 1392، تأثیر کاربرد پس از برداشت ژل آلوئه ورا بر عمر پس از برداشت و خواص کیفی انگور بیدانه سفید،ششمین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی.

35- 1392, EFFECT OF ALOE VERA GEL ON QUALITY ATTRIBUTES AND STORAGE LIFE OF FRESH CUT NECTARINE,2nd National Congress on Medicinal Plants, تهران,ایران.

36- 2009, Effect of Hot Water Treatment and Low Density Polyethylene Bag Package on Quality Attributes and Storage Life of Muskmelon Fruit,10th International Controlled&Modified Atmosphere Research Conference.

37- 1392, EFFECT OF POSTHARVEST TREATMENTS OF PLANT ESSENTIAL,2nd National Congress on Medicinal Plants, تهران,ایران.

38- 1392, EVALUATE POSTHARVEST ALOE VERA GEL-COATING ON STORAGE LIFE AND QUALITY ATTRIBUTES OF PEACH,دومین کنگره ملی گیاهان دارویی, تهران,ایران.

39- 1390, Postharvest fresh cut nectarines quality and safety maintenance by aloe vera gel treatment,2th international congress of food hygiene, تهران,ایران.

40- 2007, Use of Hot Water Treatment and Low Density Polyethylene Bag Package for the Control of Muskmelon Fruit Postharvest Diseases,COST Action 924 Procceding of the International Coneress.

41- 2009, Use of Salicylic Acid to Increase Strawberry Fruit Total Antioxidant Activity,6th International Postharvest Symposium.

42- 1394، اثر بنزیل آدنین بر ویژگیهای گلدهی لاله رقم Royal ten،چهارمین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران، تهران،ایران.

43- 1387، اثر رقم و شرایط رشد بر روی خواص کیفی چند رقم سیب در آذربایجان غربی،سومین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی و منابع طبیعی.

44- 1388، اثر رقم و شرایط رشد بر روی مقدار اسید اسکوربیک چند رقم سیب در آذربایجان غربی،ششمین کنگره علوم باغبانی ایران.

45- 1394، اثر کاربرد پس از برداشت تیمار آب گرم بر برخی خواص کیفی میوه (Vitis vinifera CV. Rish Baba)،اولین همایش ملی تخصصی علوم کشاورزی و محیط زیست ایران، تهران،ایران.

46- 1394، اثر کاربرد پس از برداشت کلرید کلسیم بر برخی خواص کیفی میوه (Vitis vinifera CV. Bidaneh Sefid) انگور بیدانه سفید،اولین همایش ملی تخصصی علوم کشاورزی و محیط زیست ایران، تهران،ایران.

47- 1391، ارزیابی اثر بسته بندی نانو سیلیکا بر ماندگاری و خواص کیفی هلو رقم آلبرتا اولین،همایش ملی فیزیولوژی پس از بر داشت، شیراز،ایران.

48- 1391، ارزیابی اثر بسته بندی نانو نقره بر ماندگاری و خواص کیفی میوه هلو رقم آلبرتا،اولین همایش ملی فیزیولوژی پس از برداشت، شیراز،ایران.

49- 1391، ارزیابی اثر بسته‌بندی نانو سیلیکا بر عمر نگهداری و خواص کیفی میوه هلو رقم آلبرتا،اولین کنگره ملی فیزیولوژی پس از برداشت، شیراز،ایران.

50- 1392، ارزیابی پس از برداشت پوشش ژل آلوئه ورا بر روی عمر انباری و خواص کیفی میوه هلو رقم آلب،دومین کنگره ملی گیاهان دارویی، تهران،ایران.

51- 1388، بررسی اثر اسید سالیسیلیک و آب گرم بر حفظ کیفیت گلابی در سرد خانه،ششمین کنگره علوم باغبانی ایران.

52- 1388، بررسی اثر اسید سالیسیلیک و محلول پاشی کلسیم بر بر خواص کیفی و عمر بعد از برداشت گل بریده سوسن،ششمین کنگره علوم باغبانی ایران.

53- 1388، بررسی اثر آب گرم و اسید سالیسیلیک بر انبار مانی گلابی رقم سرد رود،ششمین کنگره علوم باغبانی ایران.

54- 1390، بررسی اثر مصرف روی و اسید سالیسیلیک بر عملکرد کمی وکیفی میوه توت فرنگی رقم سلوا در تولید گلخانه ای،دوازدهمین کنگره علوم خاک ایران، تبریز،ایران.

55- 1387، بررسی اثر و اسید سالیسیلیک آب گرم بر حفظ کیفیت گلابی در سرد خانه،سومین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی و منابع طبیعی.

56- 1389، بررسی اثرات نیتریک اسید بر روی برخی خصوصیات کیفی توت فرنگی رقم سلوا،چهارمین همایش منطقه ای یافته های پژوهشی کشاورزی.

57- 1390، بررسی کیفیت انباری یک رقم سیب بومی آذربایجان غربی در مقایسه با دو رقم تجاری،هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران، اصفهان،ایران.

58- 1387، تاثیر برخی اسانس های گیاهی و اسید سالیسیلیک در کنترل بیماریهای قارچی بعد از برداشت توت فرنگی،سومین همایش منطقه ای یافته های کشاورزی و منابع طبیعی غرب کشور.

59- 1391، تاثیر بسته بندی نانو کامپوزیت نقره و سیلیکا بر ماندگاری و خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم?رد گلد?،اولین همایش ملی فیزیولوژی پس ازبرداشت، شیراز،ایران.

60- 1391، تاثیر بسته بندی نانو نقره بر ماندگاری و خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رد گلد،اولین همایش ملی فیزیولوژی پس از برداشت، شیراز،ایران.

61- 1392، تاثیر بسته بندی نانوکامپوزیت نقره و سیلیکا بر خواص کیفی و ماندگاری میوه شلیل رد گلد،اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار، تهران،ایران.

62- 1394، تاثیر تیمار متیل جاسمونات بر روی برخی ویژگیهای انبارمانی توت فرنگی رقم سابروسا،هشتمین همایش ملی یافتههای پژوهشی کشاورزی، سنندج،ایران.

63- 1390، تاثیر سطوح مختلف ژل آلوئه ورا بر خصوصیات کیفی پس از برداشت هلو رقم زعفرانی،هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران، اصفهان،ایران.

64- 1390، تاثیر کاربرد پس از برداشت پوترسین و نیتریک اکسید بر میزان آنتی اکسیدان کل در میوه انگور رقم سفید بی دانه،هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران، اصفهان،ایران.

65- 1388، تاثیر کاربرد پس از برداشت پوتریسین بر عمر انباری و خواص کیفی در میوه کیوی،ششمین کنگره علوم باغبانی ایران.

66- 1390، تاثیر کاربرد پس از برداشت تیمار گرمایی بر عمر انباری، فعالیت آنتی اکسیدانی میوه کیوی رقم هایوارد،هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران، اصفهان،ایران.

67- 1391، تاثیر کاربرد پس از برداشت تیمار گرمایی بر ماندگاری و خواص کیفی میوه زرد آلو رقم عسگر آباد،اولین کنفگره ملی فیزیولوژی پس از برداشت، شیراز،ایران.

68- 1393، تاثیر کاربرد پس از برداشت نانوکربىات کلسیم بر برخی خصًوصیات کیفی و فعالیت آنتی اکسیدانی سیب تازه بریده رقم گلدن دلیشیز،دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، همدان،ایران.

69- 1390، تاثیر کاربرد ژل آلوئه ورا بر عمر انبارداری و خواص کیفی میوه شلیل،هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران، اصفهان،ایران.

70- 1390، تاثیر مصرف روی ، اسید سالیسیلیک و کیتوسان درعملکرد و کنترل آلودگی قارچی طی مدت نگهداری میوه توت فرنگی رقم سلوا در شرایط یخچالهای خانگی،دوازدهمین کنگره علوم خاک ایران، تبریز،ایران.

71- 1393، تأثیر اسید سالیسیلیک بر القاء مقاومت به سرمازدگی میوه شلیلی رقم رد گلد،سومین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران، اصفهان،ایران.

72- 1393، تأثیر اسید سالیسیلیک بر کیفیت و ماندگاری میوه شلیل رقم رد گلد،سومین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران، اصفهان،ایران.

73- 1392، تأثیر بسته بندی حاوی نانو ذرات بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد،اولین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار، تهران،ایران.

74- 1392، تأثیر بسته بندی نان کامپوزیت نقره و سیلیکا بر آنتی اکسیدان کل هلو،همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار، تهران،ایران.

75- 1394، تأثیر تنش خشکی بر روابط آبی و رفتارهای فیزیولوژیکی انار،سومین کنگره بین المللی زیست شناسی و اکولوژی، تهران،ایران.

76- 1386، تأثیر کاربرد بعد از برداشت کیتوسان بر پوسیدگی و خواص کیفی انگور ریش بابای قرمز،دومین همایش منطقه ای یافته های کشاورزی و منابع طبیعی.

77- 1392، تأثیر کاربرد پس از برداشت ژل آلوئه ورا بر عمر پس از برداشت و خواص کیفی انگور بیدانه سفید،ششمین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی، سنندج،ایران.

78- 1392، تأثیر کاربرد پس از برداشت ژل آلوئه ورا بر عمر پس از برداشت و خواص کیفی میوه انگور (Vitis vinifera L.) cv. ‘Bidaneh sefid’ رقم بی دانه ی سفید،ششمین همایش یافته های پژوهشی کشاورزی – دانشگاه کردستان، سنندج،ایران.

79- 1393، تأثیر محلول پاشی با یراسینواستروئید و کلسیم بر میوه توت فرنگی در مرحله برداشت و پس از برداشت،ششمین کنگره بین المللی و هیجدهمین کنگره ملی زیست شناسی ایران، تهران،ایران.

80- 1393، کاربرد ترکیبات سالم و غیر شیمیایی برای جایگزین ترکیبات شیمیایی بمنظور کنترل پوسیدگی،اولین کنگره ملی زیت شناسی و علوم طبیعی ایران، تهران،ایران.

81- 1394، واکنش های شیمیایی و بیوشیمیایی میوه انار (Punica granatume ) به تنش خشکی،سومین کنگره بین المللی زیست شناسی و اکولوژی، تهران،ایران.
کتاب های چاپ شده (4)

1-Morteza Soleimani Aghdam، Mohammadreza Asghari**، Mesbah Babalar، Mohammad Ali Askari Sarcheshmeh، 2014، Book chapter: IMPACT OF SALICYLIC ACID ON POSTHARVEST PHYSIOLOGY OF FRUITS AND VEGETABLES ،ELSEVIER.

2-محمدرضا اصغری و علی رشید حسنلوئی، 1395، مکانیسم های هورمونی مقاومت به تنش های زنده و غیر زنده در گیاهان،انتشارات جهاد دانشگاهی.

3-محمدرضا اصغری، 1394، هورمون ها و تنظیم کننده های رشد گیاهی جدید (غیرکلاسیک)،دانشگاه ارومیه، مرکز معتبر دانشگاهی یا کتاب سال،تالیف.

4-مرتضی سلیمانی اقدم- نورعلی قیاسی، 1390، اتیلن و مدیریت رسیدن، مرکز معتبر دانشگاهی یا کتاب سال،بررسی-نقد و ویرایش.
پروژه های تحقیقاتی (2)

1-محمدرضا اصغری، کاربرد اسید سالیسیلیک، کیتوسان و پوتریسین برای کاهش ضایعات و حفظ کیفیت میوه های گیلاس و توت فرنگی،گزارش نهایی.

2-محمدرضا اصغری، - 2.حبیب شیرزاد 50%، 1387، تععین اثر کاربرد اسید سالیسیلیک در مرحله بعد از برداشت بر میزان تولید اتیلن، خواص کیفی، شاخص پوسیدگی ها و ماندگاری میوه در برخی ارقام سیب، گلابی و انگور،دانشگاه ارومیه.
پایان نامه ها (47)

1-سیده شیرین گلباز، 1397، تحلیل نظامهای دانش و نوآوری در زنجیره ارزش انگور در استان آذربایجان غربی.

2-پری زاهدی پور ، 1397، "بررسي خواص تغذيه اي، آنتي اکسيداني و سيستم دفاعي انگور ارگانيک و غيرارگانيک رقم بي دانه سفيد و مدلسازي تأثير کلسيم آسکوربات، زئوليت و Trichoderma harizanum.

3-شهریار حضوری اهل، 1389، بررسی اثر اسید سالیسیلیک و تیمارگرمایی بر خواص کیفی و ماندگاری گلابی سردرود.

4-ولی مناف زاده، 1394، بررسی اثر کاربرد پس از برداشت کلرید کلسیم و متیل جاسمونات بر کیفیت میوه توت فرنگی سلوا.

5-معروف حسن زاده، 1397، بررسی اثر نانوکیتوسان و نانوذرات نقره بر خواص کیفی و عمرگلجاییگل شاخه بریده رز.

6-چنور حسینی، 1397، ارزیابی اثرات کاربرد آنتاگونیست Bacillus subtilis و اسانس مرزنجوش بر رشد قارچ های Botrytis cinerea و Penicillium expansum، ماندگاری و ویژگی های کیفی میوه گیلاس رقم تک دانه مشهد.

7-محمد درویش، 1397، تاثیر کاربرد پس از برداشت اتانول و 24 اپی براسینولید بر عمر گلجایی گل شاخه بریده لسیانتوس.

8-محمد مریخی، 1397، اثر کاربرد پیش از برداشت متیلجاسمونات و پس از برداشت نانوکیتوسان بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، در میوه انار رقم رباب. )Aspergillus sp( بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی و کنترل کپک س.

9-سمیه پیرمحمدی طلاتپه، 1397، تاثیر پوشش خوراکی حاوی نانو ذرات کیتوسان با اسید سالسیلیک و اسانس به لیمو بر برخی خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد.

10-زهرا آذرشریف، 1397، تأثير پوشش صمغ باريجه در ترکيب با اسانس زيره سبز و کلريدکلسيم بر کيفيت پس از برداشت گيلاس رقم سياه مشهد.

11-شیرین رحمان زاده، 1396، تاثیر نانو امولسیون کیتوسان و اسانس به لیمو بر ماندگاری و محتوای بیوشیمیایی تمشک.

12- هاشم زارعی، تاثیر تیمار پس از برداشت نانو اکسید روی و کربوکسی متیل سلولز بر برخی خصوصیات فیزیکی و بیوشیمیایی شلیلی رقم رد گلد.

13-داود خوشبخت، 1396، تاثير اسپرميدين و نيتريك اكسيد بر رشد و شاخص هاي تبادلات گازي بكرايي در شرايط تنش شوری.

14-بهروز همت جو، 1395، کاربرد پس از برداشت گاماآمينوبوتيريکاسيد و اسيدساليسيليک بر کيفيت و ماندگاري ميوه آلوي رقم شابلون.

15-افسانه الله ورن، 1394، تاثیر محلول پاشی اسید اسکوبیک و اسید سیتریک بر برخی خواص کمی و کیفی میوه سیب رقم رد اسپار.

16-شهیره رستمی، 1395، تأثير کاربرد تيمار گرمايي و اسانس مرزنجوش بر ماندگاري و برخي خواص کيفي ميوه گيلاس رقم تک دانه مشهد.

17-صبا کردستانی، 1395، تاثیر زمان برداشت بر خصوصیات آنتی اکسیدانی، ناهنجاریهی فیزیولوزیکی و ماندگاری 4 رقم سیب در شرایط ارومیه.

18-تهمینه سیمایی گرگری، 1395، تاثیر محلول پاشی اکسین و سایتوکینین بر برخی پارامترهای رشد و نموی لاله رقم رویال تن.

19-محمد هادی راد، 1395، تأثیر تنش خشکی و تنظیم کننده‌های رشد 24- اپی براسینولید و جاسمونیک اسید بر پاره¬ای از ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و متابولیت¬های ثانویه انار (Punica granatum L.) در شرایط اقلیمی خشک.

20-محمد قادرپور، 1394، بررسی اثر تیمارهای متیل جاسمونات و هوای گرم بر طول عمر پس از برداشت و خواص کیفی میوه توت فرنگی رقم سابروسا.

21-علی رشید حسنلوئی، 1394، تاثیر تیمار پس از برداشت متیل جاسمونات و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و خواص کیفی توت فرنگی رقم سابروسا.

22-مارال فضلعلی پور، 1394، اثر کاربرد پس از برداشت کلرید کلسیم وتیمار گرمایی بر ماندگاری و خواص کیفی میوه انگور بی دانه سفید.

23-مهین ترابی، 1394، تاثیر کاربرد پس از برداشت ژل آلوئه ورا و تیمارگرمایی بر ماندگاری و خواص کیفی میوه انگور رقم ریش بابای قرمز.

24-صفا روحانی زاده، 1393، تاثیر کاربرد پس از برداشت اسیدسالیسیلیک و ظروف نانو کامپوزیتی بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده سیب رقم فوجی.

25-راحله جمي، 1393، تاثير كاربرد پس از برداشت كربنات كلسيم و نانو كلسيم بر برخي خصوصيات كيفي و ماندگاري سيب تازه بريده رقم گلدن دليشيز، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

26-پري زاهدي پور، 1393، تاثير كاربرد برگي براسينواستروئيدها و كلريدكلسيم بر ويژگيهاي رشدگياه، كيفيت و ماندگاري ميوه در توتفرنگي رقم سابروزا، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

27-نسرين اژدر، 1393، تاثير كاربرد پس از برداشت متيل جاسمونات و اسيد ساليسيليك بر ماندگاري و خواص كيفي ميوه شليل رقم ردگلد، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

28-صفا روحاني زاده، 1393، تاثير كاربرد پس از برداشت اسيدساليسيليك و ظروف نانو كامپوزيتي بر ماندگاري و برخي خواص كيفي ميوه تازه بريده سيب رقم فوجي، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

29-هاجر غفاري بكتاش، 1391، تاثير كاربرد پس از برداشت اسيد ساليسيليك و نيتريك اكسيد بر عمر انباري و خواص كيفي ميوه سيب رقم رد دليشيز، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

30-الهام محمدي، 1391، تاثير كاربرد پس از برداشت ژل آلوئه ورا و لاكتات كلسيم بر ماندگاري و خواص كيفي ميوه تازه بريده شليل رقم رد گلد، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

31-محمد شهامت گل تپه، 1392، تاثير كاربرد پس از برداشت ژل آلوئه ورا و تيمار گرمايي بر عمر پس از برداشت و خواص كيفي ميوه انگور بيدانه سفيد، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

32-ناصر يوسفي، 1391، تاثير كاربرد پس از برداشت ژل آلوئه ورا و تيمار گرمايي بر ماندگاري و خواص كيفي ميوه توت فرنگي رقم سلوا، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

33-حجت خليلي خانه برق، 1391، تاثير كاربرد ژل آلوئه ورا و نيتريك اكسيد بر ماندگاري و خواص كيفي ميوه گيلاس رقم سياه مشهد، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

34-حنيفه آژ، 1391، تاثير كاربرد اسيد جيبرليك و پوتريسين بر ماندگاري و خواص كيفي ميوه پرتقال هاملين، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

35-فاطمه فتاحي، 1392، تاثير كاربرد پس از برداشت تيمار گرمايي و اسانس مرزنجوش بر ماندگاري و خواص كيفي ميوه زردآلو رقم عسگرآباد، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

36-محمد توحيديان، 1392، تاثير كاربرد پس از برداشت ژل آلوئه ورا و بسته بندي نانو نقره و نانو كامپوزيت نقره و سيليكا بر ماندگاري و خواص كيفي ميوه هلو رقم آلبرتا، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

37-ساوه واعظي، 1392، تاثير كاربرد پس از برداشت ژل آلوئه ورا و بسته بندي نانو نقره و نان كامپوزيت نقره و سيليكا بر ماندگاري و خواص كيفي ميوه تازه بريده شليل رد گلد، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

38-ليلا احدي، 1391، تاثير كاربرد پس از برداشت ساليسيليك اسيد و ژل آلوئه ورا بر ماندگاري و خواص كيفي انگور رقم قزل اوزوم، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

39-سيد عبدالرحمن كليچي، 1390، تأثير كاربرد ژل الوئه ورا و كلريد كلسيم بر عمر انباري و خواص كيفي شليل مغان، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

40-سجاد ريائي، 1390، تأثير كاربرد ژل الوئه ورا و كلريد كلسيم بر عمر انباري و خواص كيفي هلو رقم زعفراني، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

41-شهريار صفرپور حقيقي، 1390، اثرات كاربرد قبل و پس از برداشت روي، كيتوسان و اسيد سالسيليك بر خواص كيفي و عمر انباري ميوه توت فرنگي رقم سلوا، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

42-ميرجواد چايلو، 1390، تأثير كاربرد پس از برداشت كيتوسان و تيمار گرمائي بر توسعه پوسيدگي¬ها و خواص كيفي ميوه گيلاس رقم ناپلئون، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

43-رحيم عبداللهي، 1389، تأثير كاربرد پس از برداشت نيتريك اكسيد و پوتريسين بر عمر انباري و خواص كيفي ميوه توت فرنگي رقم سلوا، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

44-داريوش مددي تپه، 1389، تأثير كاربرد پس از برداشت كيتوسان و اسيد ساليسيليك بر عمر انباري و خواص كيفي ميوه انگور رقم قرمز بيدانه، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

45-وحيده مجدي، 1389، تأثير كاربرد پس از برداشت اسيد اسكوربيك، كلريد كلسيم و كيتوسان بر عمر انباري و خواص كيفي ميوه هاي تازه بريده سيب رقم زرد لبناني، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

46-منصوره خميري ثاني، 1389، تأثير كاربرد پس از برداشت نيتريك اكسيد و پوتريسين بر عمر انباري و خواص كيفي ميوه انگور رقم سفيد بيدانه، پایان نامه كارشناسي ارشد، استاد راهنما.

47-محمد هادي راد، 1395، تأثير تنش خشكي و تنظيم كننده‌هاي رشد 24- اپي براسينوليد و جاسمونيك اسيد بر پاره¬اي از ويژگي‌هاي فيزيكي، شيميايي و متابوليت¬هاي ثانويه انار (Punica granatum L.) در شرايط اقليمي خشك، پایان نامه دكترا، استاد راهنما.
دروس تدریس شده (13)

1-مباحث نوین در فیزیولوژی و تکنولوژی پس از برداشت محصولات باغبانی، دکتری تخصصی،1397-1400.

2-.

3-تولید ارگانیک، دکتری تخصصی،1398 الی 1400.

4- مبانی کیفیت (دکتری تخصصی).

5- فیزیولوژی رشد و نمو میوه (دکتری تخصصی).

6- مباحث نوین در باغبانی (دکتری تخصصی).

7- مباحث نوین در میوه کاری (دکتری تخصصی).

8- تیمارهای قبل از برداشت برای افزایش کیفیت ( کارشناسی ارشد).

9- هورمون ها و تنظیم کننده های رشد (کارشناسی ارشد).

10- مباحث نوین در فیزیولوژی پس از برداشت (دکتری تخصصی) .

11- فیزیولوژی پس از برداشت تکمیلی (کارشناسی ارشد).

12- فیزیولوژی پس از برداشت پیشرفته (کارشناسی ارشد).

13- فیزیولوژی پس از برداشت.
جوایز و افتخارات (1)

1- 2% دانشمندان برتر پراستناد جهان در سال 2021.