|
| 1- 2009, Drying of Single Spherical, Boundary-demarcated Bodies,8th world congress on chemical engineering. |
|
| 2- 1388, DRYING OF SINGLE, SPHERICAL, BOUNDARY-DEMARCATED BODIES,8th World Congress of Chemical Engineering, مونترال,کانادا. |
|
| 3- 1391, EFFECT OF FOUR DIFFERENT DRYING METHODS ON PHYSICAL PROPERTIES OF SAGE LEAVES,National Congress on Medicinal Plants, جزیره کیش,ایران. |
|
| 4- 2011, Honey and Honey Adulteration Detection: A Review (NFP1066),ICEF11, Athen,Greece. |
|
| 5- 1389, Impact of Postharvest Nitric Oxide and Putrescine Treatments on Strawberry Fruit,ihc-2010-lisbon-portugal, لیسبون,پرتقال. |
|
| 6- 2013, Influences of transglutaminase triggered microencapsulation of probiotics on Iranian UF cheese characteristics during ripening time,2nd International Food Structures, Digestion and Health, Melbourne,Australia. |
|
| 7- 2013, Manufacture of Functional and Low- Fat Iranian White Brined Cheese with Fat Replacement by Walnut or Linseed Powders,11th Euro Fed Lipid Congress, Antalya,Turkey. |
|
| 8- 2011, Mechanical properties of golden delicious apple affected by maturation and storage (FMS43),ICEF11, Athen,Greece. |
|
| 9- 2005, Modeling and Experimental Studies of the Heat Transfer in the First Stage of the Grape Drying Process,35th Food, Nutrition & Consumer Sciences, Cork, Ireland. |
|
| 10- 2005, Modelling of Seedless Grape Drying Process with Variable Diffusivity Considering Shrinkage,CSBE/SCGAB, Edmonton, Canada. |
|
| 11- 2011, Modelling the effect of temperature and relative humidity on physicochemical properties of honey (EPF23),ICEF11, Athen,Greece. |
|
| 12- 2013, Modification of Iranian White Brined Cheese by Fat Replacement with Olive Oil or Canola Oil,11th Euro Fed Lipid Congress, Antalya,Turkey. |
|
| 13- 2005, The Effects of Chemical Pretreatment Methods on the Drying Kinetics and Quality of Grapes,35th Food, Nutrition & Consumer Sciences, Cork, Ireland. |
|
| 14- 1389، اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خصوصیات کیفی انگور قرمز بیدانه،نوزدهمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 15- 1389، اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر رنگ و خصوصیات کیفی انگور رقم قزل،دومین کنگره ملی تخصصی ریست شناسی، تهران،ایران. |
|
| 16- 1382، ارایه و حل یک مدل ریاضی برای پیش بینی کاهش وزن قطره در حال سقوط در اتاقک خشک کن پاششی به روش تفاضل محدود،همایش استانی صنعت-غذا-دانشگاه. |
|
| 17- 1389، ارزیابی رنگ خشک کرده انگور تحت شرایط مختلف فرآوری و خشک کردن نهایی،چهارمین همایش منطقه ای یافته های پژوهشی کشاورزی، سنندج،ایران. |
|
| 18- 1392، ارزیابی شاخص های رنگ میوه گیلاس واریته سیاه مشهد درطی دوره رسیدن،دومین همایش ملی صنایع غذایی، قوچان،ایران. |
|
| 19- 1392، امکان¬ سنجی کابرد دوشاب در تولید ماست میوه ای،دومین کنفرانس ملی انگور و کشمش، ملایر،ایران. |
|
| 20- 1390، اندازه گیری خصوصیات فیزیکی سه رقم میوه آلبالو،بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 21- 1393، آنالیز حرارتی نشاسته برنج،شانزدهمین همایش ملی برنج کشور، ساری،ایران. |
|
| 22- 1391، آنزیم ترانس گلوتامیناز میکربی در صنایع پختی،دومین سمینار ملی امنیت غذایی، سواد کوه،ایران. |
|
| 23- 1390، بررسی اثر افزایش پودر آلوئه ورا در کیفیت و مدت ماندگاری و ارزیابی نان لواش،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 24- 1389، بررسی ایزوترم جذب رطوبت سه نوع کشمش افتابی تیزابی و طلایی در شرایط دمایی مختلف،نوزدهمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 25- 1386، بررسی تاثیر پیش عمل آوری انگور بر روی همدماهای رطوبت،هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی کشور. |
|
| 26- 1389، بررسی تاثیر زمان برداشت در تغییرات بافت سیب زرد لبنانی در طی نگهداری در سردخانه تجاری،نوزدهمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 27- 1389، بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی شش نمونه عسل اذربایجان،نوزدهمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 28- 1393، بررسی روند تغییرات برخی خواص کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم سفید بیدانه در طی انبارداری،سومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم، اردبیل،ایران. |
|
| 29- 1394، بررسی و مقایسه اثر آبخوردگی، روی نیرو و انرژی شکست انگور بیدانه سفید قبل و پس از برداشت،رویکردهای نوین در کشاورزی و محیط زیست در راستای توسعه پایدار و تولید ایمن، شیراز،ایران. |
|
| 30- 1391، بسته بندی غذایی میکربی،همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، شیراز،ایران. |
|
| 31- 1392، پایش تغییرات خواص فیزیکی و مکانیکی میوه گیلاس واریته سیاه مشهد در طی دوره رسیدن،21 کنگره ملی صنایع غذایی، شیراز،ایران. |
|
| 32- 1389، پرو و پری بیوتیک ها در مواد غذایی عملگرا،نوزدهمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 33- 1391، تاثیر تیمارهای پس از برداشت اسید سیتریک و اسید سالیسیلیک بر برخی خصوصیات کیفی گلابی رقم سردرود در طی انبارداری،هفدهمین کىفرانس سراسری زیست شىاسی ایران، کرمان،ایران. |
|
| 34- 1393، تاثیر دو روش خشک کردن در کیفیت برگه گلابی سردشت،اولین همایش ملی میان وعده های غذایی، مشهد،ایران. |
|
| 35- 1389، تاثیر روش خشک کردن نهایی بر رنگ و بافت کشمش افتابی و تیزابی،نوزدهمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 36- 1393، تاثیر زمان برداشت بر محتوی فنل کل و ظرفیت انتی اکسیدانی انگور رقم سفید بیدانه،سومین کنگره ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم، اردبیل،ایران. |
|
| 37- 1387، تاثیر شرایط فرآوری و نگهداری بر بافت کشمش،هیجدهمین کنگره ملی صنایع غذایی، مشهد،ایران. |
|
| 38- 1391، تاثیر عمل آوری و دما بر منحنی های ایزوترمی کشمش بیدانه،همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، شیراز،ایران. |
|
| 39- 1391، تأثیر تیماراتفن بر خصوصیات بیوشیمیایی و بیوفیزیکی انگور ریش بابا قرمز،اولین کنفرانس ملی انگور و کشمش، ملایر،ایران. |
|
| 40- 1391، تأثیر تیمارهای حلقه برداری و اتفن بر صفات و کیفی انگور ریش بابا قرمز،اولین کنفرانس ملی انگور و کشمش، ملایر،Iran. |
|
| 41- 1390، تشخیص دستگاهی تقلبات در عسل،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 42- 1394، تعیین توزیع غلظت رسوراترول در قسمت های مختلف درخت انگور بیدانه سفید طی دوره رسیدن،چهارمین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی، تهران،ایران. |
|
| 43- 1391، تعیین سینتیک تغییر رنگ قارچ دکمه ای در خشک کردن لایه نازک،همایش ملی بهداشت و ایمنی غذا، شیراز،ایران. |
|
| 44- 1393، تولید دسر با استفاده از سلولز باکتریایی حاصل از گلوکونوباکتر در محیط عصاره کشمش،اولین همایش ملی میان وعده های غذایی، مشهد،ایران. |
|
| 45- 1390، تولید عسل خشک با دو روش تصعیدی و مایکروویو از دو نمونه عسل تجاری و غیر تجاری،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 46- 1390، خصوصیات رئولوژیکی مواد غذایی،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 47- 1391، راهکارهایی برای فلزات و آلیاژهای فلزی در تماس با غذا،کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی، تهران،ایران. |
|
| 48- 1390، سینتیک خشک کردن برگه کیوی تحت تاثیر سفتی میوه،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 49- 1390، مدل سازی تاثیر دما بر ویسکوزیته عسل،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 50- 1390، مدل سازی تغییرات بافتی در فرایندهای حرارتی،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 51- 1389، مدل سازی رابطه بین فعالیت ابی و دمای گذار شیشه ای در کشمش تیزابی،نوزدهمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 52- 1393، مدلسازی پیشبینی رنگ گلابی (واریته سردشت) خشک شده به روش ترکیبی اسمزی-اولتراسوند-مایکروویو با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی،نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی، مجازی،ایران. |
|
| 53- 1392، مروری بر تولید پودر مواد غذایی غنی از قند به روش خشک کردن پاششی،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز،ایران. |
|
| 54- 1390، مروری بر روند بیاتی نان و راهکارهای مقابله با آن،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 55- 1393، مروری بر محتوی رسوراترول در ارقام انگور تحت تاثیر فاکتورهای مختلف،همایش ملی علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی، تربت حیدریه،ایران. |
|
| 56- 1389، مروری برروش های کاهش محتوای غذایی و سمیت آکریلامید،نخستین همایش کشوری آکریلامید و چالشهای آن در صنعت غذا، مشهد،ایران. |
|
| 57- 1389، مطالعه اثرات محلول پاشی قبل از برداشت اتفن روی صفات انباری انگور قرمز بیدانه،همایش کشوری ایمنی مواد غذایی و اشامیدنی، ساری،ایران. |
|
| 58- 1386، مطالعه رنگ و بافت خشک کرده انگور تحت تاثیر روشهای مختلف آماده سازی میوه،هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی کشور. |
|
| 59- 1390، مطالعه زمان رهایی تنش سیب زرد لبنانی،بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی، تهران،ایران. |
|
| 60- 1382، مطالعه و بررسی راهکارهای کاهش ضایعات انگور از دیدگاه فناوری پس از برداشت،نخستین همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی. |
|
| 61- 1391، مقایسه و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی شش نمونه عسل براساس استاندارد شماره 92،کنگره ملی پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی، تهران،ایران. |
|
| 62- 1385، مهمترین شاخص های کیفی در بهینه سازی فرآیند خشک کردن میوه ها و نگهداری محصول،کنفرانس مدیریت و مهندسی صنایع غذایی ایران. |