مهدی نیکو
  • نام و نام خانوادگی
    • مهدی نیکو
  • مدرک تحصیلی
    • دکتری
  • درجه علمی
    • استادیار
  • بخش مربوطه
    • گروه شیلات
  • ایمیل
    • m.nikoo@urmia.ac.ir

 بیوگرافی کوتاه           
         
     رزومه آموزشی و پژوهشی
English CV
تحصیلات/دوره های دانشگاهی (3)
مقالات ژورنال (15)
مقالات و خلاصه مقالات ارائه شده در همايش ها
کتاب های چاپ شده (1)
پروژه های تحقیقاتی
اختراع ها و امتیازهای معنوی
پایان نامه ها
دروس تدریس شده (1)
جوایز و افتخارات
   
  • نام و نام خانوادگی
  • مهدی نیکو
  • مدرک تحصیلی
  • دکتری
  • درجه علمی
  • استادیار
  • بخش مربوطه
  • گروه شیلات
 
 
 
         
     رزومه آموزشی و پژوهشی

تحصیلات/دوره های دانشگاهی (3)

1-PhD, "Aquatic Products Processing and Preserving Engineering", Jiangnan University (P.R. China), 2014.

2-کارشناسی ارشد, "مهندسی منابع طبیعی-شیلات", دانشگاه تهران, 1382.

3-کارشناسی, "مهندسی منابع طبیعی-شیلات", دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 1380.
مقالات ژورنال (15)

1-Boostani Mavi, Y., Nikoo, M., Atashbar, B., "Antioxidant and antidiabetic effects of Mahyaveh, a traditional fish sauce", In preparation.

2-نیکو، م.، ربیعی، ث.، خضری، م.، رضایی، م., "پپتید های ضد اکسایشی استخراج شده از آبزیان: مکانیسم اثر گذاری و روش های مورد استفاده برای خالص سازی و شناسایی آنها", نشریه علمی پژوهشی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395.

3-Nikoo, M., Benjakul, S., Rahmanifarah, K. , "Hydrolysates from marine sources as cryoprotective substances in seafoods and seafood products", Trends in Food Science and Technology, 2016.

4-Rabiee, A., Nikoo, M., Rahmanifarah, K., "Antioxidant activity and preventive effects of beluga sturgeon skin gelatin hydrolysates against denaturation of crayfish natural actomyosin ", In preparation.

5-Liu, D.S., Nikoo, M., Boran, G., Zhou, P., Regenstein, J.M. , "Collagen and gelatin", Annual Review of Food Science and Technology, 2015.

6-Nikoo, M., Benjakul, S., Xu, X., "Antioxidant and cryoprotective effects of Amur sturgeon skin gelatin hydrolysate in unwashed fish mince", Food Chemistry, 2015.

7-Nikoo, M., Benjakul, S. , "Potential application of seafood-derived peptides as bifunctional ingredients, antioxidant-cryoprotectant: A review", Journal of Functional Foods, 2015.

8-Wang, P., Xu, L., Nikoo, M., Ocen, D., Wu, F.F., Yang, N., Jin, Z., Xu, X. , "Effect of frozen storage on the conformational, thermal and microscopic properties of gluten: Comparative studies on gluten-, glutenin- and gliadin-rich fractions", Food Hydrocolloids, 2014.

9-Nikoo, M., Benjakul, S., Ehsani, A., Jing, L., Wu, F.F., Yang, N., Xu, B., Jin, Z., Xu, X., "Antioxidant and cryoprotective effects of a tetrapeptide isolated from Amur sturgeon skin gelatin", Journal of Functional Foods, 2014.

10-Nikoo, M., Benjakul, S., Bashari, M., Alekhorshied, M., Idrissa Cissouma, A., Yang, N, Xu, X. , "Physicochemical properties of skin gelatin from farmed Amur sturgeon (Acipenser schrenckii) as influenced by acid pretreatment", Food Bioscience, 2014.

11-Nikoo, M., Regenstein, J.M., Ghomi, M.R., Benjakul, S., Yang, N., Xu, X. , "Study of the combined effects of a gelatin-derived cryoprotective peptide and a non-peptide antioxidant in a fish mince model system", LWT - Food Science and Technology, 2015.

12-Benjakul, S., Visessanguan, W., Aewsiri, T., Tanaka, M., Nikoo, M. , "ATPase activities and autolysis of kuruma prawn Penaeus japonicus muscle proteins", International Aquatic Research, 2011.

13-Duan, X., Mei, L., Wu, F.F., Yang, N., Nikoo, M., Jin, Z., Xu, X. , "Postfertilization Changes in Nutritional Composition and Protein Conformation of Hen Egg", Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2013.

14-Ghomi, M.R., Nikoo, M., et al., "EFFECT OF SODIUM ACETATE AND NISIN ON MICROBIOLOGICAL AND CHEMICAL CHANGES OF CULTURED GRASS CARP (CTENOPHARYNGODON IDELLA) DURING REFRIGERATED STORAGE", Journal of Food Safety, 2011.

15-Nikoo, M., Zakipour Rahimabadi, E., Salehifar, E., "Effects of frying-chilling-reheating on the lipid content and fatty acid composition of cultured great sturgeon (Huso huso) fillets", Journal of Aquatic Food Product Technology, 2010.
کتاب های چاپ شده (1)

1-Nikoo, M., Xu, X., & Ahmadi Gavlighi, H. , "Protein Byproducts: Transformation from Environmental Burden into Value-Added Products", Elsevier, 2016.
دروس تدریس شده (1)

1- "بیوتکنولوژی فرآورده های شیلاتی", دانشگاه ارومیه.