• نام و نام خانوادگی
    • کاوه رحمانی فرح
  • مدرک تحصیلی
    • دکتری
  • درجه علمی
    • استادیار
  • بخش مربوطه
    • گروه شیلات
  • ایمیل
    • k.rahmani@urmia.ac.ir

 بیوگرافی کوتاه           
         
     رزومه آموزشی و پژوهشی
English CV
مقالات ژورنال (6)
مقالات و خلاصه مقالات ارائه شده در همايش ها (8)
پروژه های تحقیقاتی (1)
اختراع ها و امتیازهای معنوی (1)
پایان نامه ها (7)
جوایز و افتخارات (1)
   
  • نام و نام خانوادگی
  • کاوه رحمانی فرح
  • مدرک تحصیلی
  • دکتری
  • درجه علمی
  • استادیار
  • بخش مربوطه
  • گروه شیلات
 
 
 
         
     رزومه آموزشی و پژوهشی

مقالات ژورنال (6)

1-Nikoo, M., Benjakul, S., Rahmanifarah, K‎, "Hydrolysates from marine sources as cryoprotective substances in seafoods and seafood ‎products‎", Trends in Food Science & Technology, ۲۰۱۶.

2-اجاق، س.م.، رحمانی فرح، ک.، ایزدی، س.، شعبانپور، ب‏, "تأثير‎ ‎پوشش هاي‎ ‎هيدروكلوئيدي‎ ‎بر‎ ‎ميزان‎ ‎كاهش‎ ‎جذب‎ ‎روغن‎ ‎و‎ ‎خواص كيفي‎ ‎ميگوي‎ ‎سرخ‎ ‎شده. فصلنامه‎ ‎علوم‎ ‎و‎ ‎صنايع‎ ‎غذايي.‏", فصلنامه علوم صنایع غذایی ایران, ۱۳۹۵.

3-حدیث امیری، بهاره شعبانپور، کاوه رحمانی فرح, "اثر‎ ‎مدت‎ ‎نگهداري‎ ‎ماهی‎ ‎کپور‎ ‎نقره‎ ‎اي ‏‎(Hypophthalmichthys molitrix)‎‏ منجمد‎ ‎بر خواص‎ ‎کیفی‎ ‎پودر‎ ‎سوریمی‎ ‎تولیدي‎ ‎از‎ ‎آن. ‏", علوم و فنون شیلات, ۱۳۹۴.

4-کاوه رحمانی فرح, "Effect of Thermal Microbial Inactivation and Washing on Quality Properties of Fish Sausage During Cold Storage (4?C)", Journal of Aquatic Food Product Technology, 2015.

5-کاوه رحمانی فرح, "Production of low-fat shrimps by using hydrocolloid coatings", Journal of Food Science and Technology, 2014.

6-حدیث امیری- بهاره شعبانپور- کاوه رحمانی فرح, "اثر نگهداری ماهی کپور نقره ای بر خواص کیفی پودر سوریمی تولیدی", علوم و فنون شیلات, 1394.
مقالات و خلاصه مقالات ارائه شده در همايش ها (8)

1-کاوه رحمانی فرح, "بررسی تاثیر فرایند ریزپوشانی روغن در ماندگاری کالباس ماهی غنی شده با ‏روغن ماهی", چهارمین همایش ملی پژوهش های منابع طبیعی ایران با محوریت شیلات و بوم سازگان آبی, ۱۳۹۵.

2-کاوه رحمانی فرح, "بررسی کیفی میگو سوخاری پوشش¬دهی شده با صمغ هیدروکسی پروپیل سلولز ‏و آگار", چهارمین همایش ملی پژوهش های منابع طبیعی ایران با محوریت شیلات و بوم سازگان آبی, ۱۳۹۵.

3-کاوه رحمانی فرح, "مقایسه پوشش خوراکی آلژینات و پکتین بر افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل ‏آلای رنگین کمان ‏", چهارمین همایش ملی پژوهش های منابع طبیعی ایران با محوریت شیلات و بوم سازگان آبی, ۱۳۹۵.

4-مسعود پرویز، کاوه رحمانی فرح، مهدی نیکو, "بررسی میزان پروتئین محلول کنسرو میگو تحت تاثیر شرایط تولید آن", اولین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس مرکزی, ۱۳۹۵.

5-مسعود پرویزکورنده، کاوه رحمانی فرح، مهدی نیکو, "تاثیر شرایط آماده سازی اولیه و پیش پخت میگو بر بازده و افت پخت آن در خط تولید", اولین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس مرکزی, ۱۳۹۵.

6- "بررسی مدت ماندگاری برگرماهی کپورنقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) ریزپوشانی با روغن ماهی و آنتی اکسیدانهای طبیعی", دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی و منابع طبیعی, 1394, تبریز,ایران.

7- "کاربرد فیلم های خوراکی Edible Films در صنایع بسته بندی و فرآوری آبزیان", بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران, 1394, مشهد,ایران.

8- "معرفی برخی از ترکیبات خون، به عنوان افزودنی های غذایی", بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران, 1394, مشهد,ایران.
پروژه های تحقیقاتی (1)

1-کاوه رحمانی فرح, "استفاده از هیدروکلوییدهای آلژینات، کاراگینان، زانتان و کربوکسی متیل سلولز و روشهای انجمادزدایی مختلف جهت کاهش جذب روغن و بهبود کیفیت ناگت ماهی کپور نقره ای", دانشگاه ارومیه, ۱۳۹۴.
اختراع ها و امتیازهای معنوی (1)

1-کاوه رحمانی فرح, "فرمولاسیون و روش تهیه سوسیس از ماهی", ۱۳۸۸.
پایان نامه ها (7)

1-نسیم مرادیان, "بررسی حذف آلودگی های باکتریایی مواد غذائی پروتئینی توسط لایه گذاری با بیوفیلم زیست ‏تخریب پذیر ترکیبی حاوی ژلاتین، کیتوسان و نانو سلولز", دانشگاه شهید بهشتی, ۱۳۹۵.

2-نسیم ساکی, "بررسی حذف آلودگی های باکتریایی مواد غذائی پروتئینی توسط لایه گذاری با بیوفیلم زیست ‏تخریب پذیر ترکیبی حاوی ژلاتین، کیتوسان و نانو سلولز", دانشگاه ارومیه, ۱۳۹۵.

3-ابولفضل سرزارع, "بررسی حذف آلودگی های باکتریایی مواد غذائی پروتئینی توسط لایه گذاری با بیوفیلم زیست ‏تخریب پذیر ترکیبی حاوی ژلاتین، کیتوسان و نانو سلولز", دانشگاه زابل, ۱۳۹۵.

4-مسعود پرویز, "بهینه سازی تولید کنسرو خوراک میگوی سرتیز (‏Metapenaeus affinis‏) در سس مخصوص", دانشگاه ارومیه, ۱۳۹۵.

5-عیسی بهرامی زاده, "بررسی مدت ماندگاری برگرماهی کپورنقره ای ‏‎ : (Hypophthalmichthys molitrix)‎تاثیر روغن ماهی ریزپوشانی شده و عصاره های گیاهی", دانشگاه ارومیه, ۱۳۹۵.

6-اعظم اولاد ربیعی, "بررسی تاثیر ژلاتین هیدرولیز فیل ماهی پرورشی بر عضله شاه میگو آب شیرین", دانشگاه ارومیه, ۱۳۹۵.

7-حديث اميري, "تاثير مدت زمان نگهداري ماهي كپور نقره اي در يخ و فريزر بر خواص پودر سوريمي", دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان, 1394, استاد مشاوره.
جوایز و افتخارات (1)

1-کاوه رحمانی فرح, "رتبه نخست جشنوراه ایده های برتر استان آذربایجان غربی", ۱۳۹۵.