• نام و نام خانوادگی
    • میر خلیل پیروزی فرد
  • مدرک تحصیلی
    • دکتری
  • درجه علمی
    • دانشیار
  • بخش مربوطه
    • گروه علوم و صنایع غذایی
  • ایمیل
    • kh.pirouzifard@urmia.ac.ir

 بیوگرافی کوتاه           
         
     رزومه آموزشی و پژوهشی
English CV
مقالات ژورنال (7)
مقالات و خلاصه مقالات ارائه شده در همايش ها (36)
پایان نامه ها (1)
   
  • نام و نام خانوادگی
  • میر خلیل پیروزی فرد
  • مدرک تحصیلی
  • دکتری
  • درجه علمی
  • دانشیار
  • بخش مربوطه
  • گروه علوم و صنایع غذایی
 
 
 
         
     رزومه آموزشی و پژوهشی

مقالات ژورنال (7)

1-نیلوفر شریف، میرخلیل پیروزی فرد، محمد علیزاده، محسن اسمعیلی, "concentrated fruit juice as an osmotic solution in production of candied apple", Agro food industry hi-tech, 2013.

2-میرخلیل پیروزی فرد, "cryoconcentration of sour cherry and orange juice with novel clarification method,comparison of thermal concentration with freeze concentration in liquid foods", agr.sci.tech, 2013.

3- "The Potential of Microfiltration and Ultrafiltration Process in Purifiction of Raw Sugar Beet Juice", Desalination, 2006.

4-میرخلیل پیروزی فرد, "بهینه سازی فرآیند کنترل قهوه ای شدن و آبگیری اسمزی در حلقه های سیب نیمه مرطوب توسط روش سطح پاسخ", پژوهش های صنایع غذایی, 1392.

5- "بررسی کارایی روشهای میکروفیلتراسیون و میکرواولترافیلتراسیون در تصفیه و رنگبری شربت خام چغندر قند", مجله علمی - پژوهشی علوم صنایع کشاورزی, 1385.

6- "بررسی عوامل موثر بر جذب دی اکسید گوگرد در گوجه فرنگی های آماده شده برای خشک کردن آفتابی", مجله علوم وفنون کشاورزی ومنابع طبیعی دانشگاه صنعتی اصفهان, 1385.

7- "تعیین مناسب ترین رقم گوجه فرنگی برای تهیه برگه و اثر دی اکسید گوگرد بر کیفیت ان", مجله علمی پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, 1384.
مقالات و خلاصه مقالات ارائه شده در همايش ها (36)

1- "Study Identification and Determination of Rice Bran Phytosterol Contents of Three Widespread Iranian Cultivarars", هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران, 1386.

2- "ارتقا سلامت غذاهای سرخ شده با استفاده از هیدروکلوئیدها", بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران, 1390, تهران,ایران.

3- "ارزیابی تاثیر گلاسه کردن برروی خصوصیات کیفی سیب رقم گلدن دلیشز", بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران, 1392, شیراز,ایران.

4- "ارزیابی کاربردناتامایسین به عنوان یک نگهدارنده بیولوژیک در صنایع غذایی", نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی, 1393, سیستان و بلوچستان,ایران.

5- "استفاده از مخلوط تفاله انگور و پوست لیمو در تولید برخی از آنزیمها", دومین کنفرانس ملی انگور و کشمش, 1385, ملایر,ایران.

6- "آلودگی آفلاتوکسین در محصولات لبنی", نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم صنایع غذایی, 1393, سیستان و بلوچستان,ایران.

7- "بررسی تاثیر زمان و غلظت محلول اسمزی در فرایند آبگیری اسمزی گوجه فرنگی", دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی ایران, 1385.

8- "بررسی وضعیت تولید ای ارگانیک در جهان وایران", هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران, 1386.

9- "بررسی اثر ساکاروز و صمغ عربی در رنگ توت فرنگی های ابگیری شده با اسمز", اولین همایش میان وعده های غذایی, 1393, مشهد,ایران.

10- "بررسی اثر شرایط بر روی میزان آبگیری و میزان مواد جامد جذب شده به بافت میوه در طی فرآیند آبگیری اسمزی کیوی", هفدهمین گنگره ملی صنایع غذایی, 1386.

11- "بررسی تاثیر ترکیب پوشش خوراکی بر پارامترهای رنگ انجیر نیمه مرطوب طی مرطوب انبارداری", همایش ملی الکترونیکی نوین در علوم غذایی, 1393, ارومیه,ایران.

12- "بررسی تاثیر خردل زرد بر جمعیت میکروبی سس مایونز و افزایش انبار مانی آن بدون نگهدارنده شیمیایی", کنفرانس مدیریت و مهندسی صنایع غذایی ایران, 1385.

13- "بررسی تاثیر گلاسه کردن بر روی خصوصیات کیفی سیب زرد لبنانی", بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران, 1393, گرگان,ایران.

14- "بررسی وضعیت تولید میوه های ارگانیک در جهان وایران", نخستین سمینار ملی علمی ترویجی سیب, 1382.

15- "بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و کاربرد آن در صنایع لبنی", بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران, 1393, گرگان,ایران.

16- "بسته بندی ضد میکروبی مروری بر عملکرد و کاربرد ها", بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی, 1390, تهران,ایران.

17- "بسته بندی مواد غذایی با سیستم اتمسفر کنترل شده", نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی, 1393, سیستان و بلوچستان,ایران.

18- "بهبود کاریایی فرآیند تصفیه و رنگبری تراوه میکرو فیلتراسیون شربت خام چغندر قند به روش اولترافیلتراسیون", شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران, 1385.

19- "بهینه سازی تولید سیب گلاسه با کابرد طرح های آماری", بیست ویکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران, 1392, شیراز,ایران.

20- "پدیده مهاجرت در بسته بندی های پلیمری مواد غذایی", اولین همایش ملی میان وعده های غذایی, 1393, مشهد,ایران.

21- "تقلب های آب میوه ها و دوش های تشخیص آنها", چهارمین کنفرانس سراسری علمی پژوهشی کشاورزی, 1384.

22- "تکنولوژی فشار بالای هیدوراستاتیک و کاربرد آن در صنایع لبنی", بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران, 1393, گرگان,ایران.

23- "کابرد تکنولوژی نوین فرآیند فشار بالا در صنایع غذایی", نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاورد های نوین علوم صنایع غذایی, 1393, سیستان و بلوچستان,ایران.

24- "کاربدر نانوکامپوزیتهای زیستی در بسته بندی مواد غذایی", نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم صنایع غذایی, 1393, سیستان و بلوچستان,ایران.

25- "کاربرد ازن در بهداشتی کردن آب و محصولات کشاورزی", نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی, 1393, سیستان و بلوچستان,ایران.

26- "کاربرد پوشش خوراکی در بهبود کیفیت و ماندگاری انجیر", نخستین همایش ملی الکترونیکی در دستاوردهای نوین علوم صنایع غذایی, 1393, سیستان وبلوچستان,ایران.

27- "کاربرد تقطیر اسمزی و غشایی در صنایع غذایی", نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی, 1393, سیستان و بلوچستان,ایران.

28- "کاربرد تکنولوژی بسته بندی هوشمند در مواد غذایی", بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران, 1390, تهران,ایران.

29- "گستردگی غذای فراسودمند پذیرش آن و ایجاد موقعیت های تجاری جدید", بیست و یکمین کنگره ملی علوم وصنایع غذایی ایران, 1392, شیراز,ایران.

30- "محصولات ارگانیک با محوریت شیر ارگانیک", اولین کنگره سلامت غذا تولید،تبدیل ،مصرف, 1393, کرج,ایران.

31- "مروری بر فلسفه غذاهای حلال و تفاوت استاندارد های ملی و فرا منطقه ای آن", بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران, 1393, گرگان,ایران.

32- "مطالعه ای بر فرآیند های تغلیظ غشایی در صنایع غذایی", بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران, 1390, تهران,ایران.

33- "مطالعه تشکیل پیگمانهای فهوه ای در کنسانتره انگور سفید", بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران, 1390, تهران,ایران.

34- "معرفی و کاربرد مهمترین بیوپلیمرهای موجود در طبیعت", نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی, 1393, سیستان و بلوچستان,ایران.

35- "نقش بسته بندی خوراکی در انتقال مواد اکتیو", بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران, 1390, تهران,ایران.

36- "نوآوری در فرایند غذا با استفاده از اولتراسوند", نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی, 1393, سیستان و بلوچستان,ایران.
پایان نامه ها (1)

1-ساناز رشيدنژاد, "بهينه سازي فرآيند كنترل قهوه اي شدن و آبگيري اسمزي در حلقه هاي سيب نيمه مرطوب توسط روش سطح پاسخ", پایان نامه كارشناسي ارشد, 1389, استاد راهنما.