• نام و نام خانوادگی
    • هادی الماسی
  • مدرک تحصیلی
    • دکتری
  • درجه علمی
    • دانشیار
  • بخش مربوطه
    • گروه علوم و صنایع غذایی
  • ایمیل
 بیوگرافی کوتاه           
         
     رزومه آموزشی و پژوهشی
English CV
تحصیلات/دوره های دانشگاهی (3)
مقالات ژورنال (41)
مقالات و خلاصه مقالات ارائه شده در همايش ها (12)
کتاب های چاپ شده (4)
پروژه های تحقیقاتی (10)
دروس تدریس شده (7)
جوایز و افتخارات (6)
   
  • نام و نام خانوادگی
  • هادی الماسی
  • مدرک تحصیلی
  • دکتری
  • درجه علمی
  • دانشیار
  • بخش مربوطه
  • گروه علوم و صنایع غذایی
 
 
 
         
     رزومه آموزشی و پژوهشی

تحصیلات/دوره های دانشگاهی (3)

1-دوره دکتری تخصصی - مهندسی علوم و صنایع غذایی - گرایش تکنولوژی مواد غذایی، 1388 تا 1392، دانشگاه تبریز.

2-دوره کارشناسی ارشد - مهندسی علوم و صنایع غذایی - گرایش تکنولوژی مواد غذایی، 1386 تا 1388، دانشگاه تبریز.

3-دوره کارشناسی - مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی، 1382 تا 1386، دانشگاه تبریز.
مقالات ژورنال (41)

1-Hadi Almasi, Laleh Mehryar, Ali Ghadertaj , 2020, Photocatalytic activity and water purification performance of in situ and ex situ synthesized bacterial cellulose-CuO nanohybrids. ,Water Environment Research, In Press.

2-Hadi Almasi, Mahsa Jahanbakhsh Oskouie, Ayda Saleh , 2020, A review on techniques utilized for design of controlled release food active packaging. ,Critical Reviews in Food Science and Nutrition, In Press.

3-Negin Zabihollahi, Aynaz Alizadeh, Hadi Almasi, Shahram Hanifian, Hamed Hamishekar, 2020, Development and characterization of carboxymethyl cellulose based probiotic nanocomposite film containing cellulose nanofiber and inulin for chicken fillet shelf life extension. ,International Journal of Biological Macromolecules, In Press.

4-Zhaleh Sadeghnezhad, Saber Amiri, Mahmoud Rezazadeh‑Bari, Hadi Almasi, , 2020, Physical and morphological characteristics of edible composite film of sodium caseinate/pectin/zedo gum containing Poulk (Stachys schtschegleevii) extract: optimizing bioactivity and physicochemical properties. ,Journal of Packaging Technology and Research, In Press.

5-Sajed Amjadi, Hadi Almasi, Marjan Ghorbani, Soghra Ramazani, , 2020, Preparation and characterization of TiO2NPs and betanin loaded zein/sodium alginate nanofibers. ,Food Packaging and Shelf Life, In Press.

6-Samira Mohammadalinejhad, Hadi Almasi, Mehran Moradi, 2020, Immobilization of Echium amoenum anthocyanins into bacterial cellulose film: A novel colorimetric pH indicator for freshness/spoilage monitoring of shrimp.,Food Control, In Press.

7-Yasaman Raiszadeh-Jahromi, Mahmoud Rezazadeh-Bari, Hadi Almasi, Saber Amiri, 2020, Optimization of bacterial cellulose production by Komagataeibacter xylinus PTCC 1734 in a low-cost medium using optimal combined design. ,Journal of Food Science and Technology, In Press.

8-Sajed Amjadi, Hadi Almasi, Marjan Ghorbani, Soghra Ramazani, 2020, Reinforced ZnONPs/ rosemary essential oil-incorporated zein electrospun nanofibers by κ-carrageenan.,Carbohydrate Polymers.

9-Naser Karimi, Ainaz Alizadeh, Hadi Almasi, Shahram Hanifian , 2020, Preparation and characterization of whey protein isolate/polydextrosebased nanocomposite film incorporated with cellulose nanofiber and L. plantarum: A new probiotic active packaging system. ,LWT - Food Science and Technology, In Press.

10-Zahra Motalebi Moghanjougi, Mahmoud Rezazadeh Bari, Mohammad Alizadeh Khaledabad, Hadi Almasi, Saber Amiri, 2020, Bio-preservation of white brined cheese (Feta) by using probiotic bacteria immobilized in bacterial cellulose: Optimization by response surface method and characterization. ,LWT - Food Science and Technology, In Press.

11-Hadi Almasi, Saeedeh Azizi, Sajed Amjadi , 2020, Development and characterization of pectin films activated by nanoemulsion and Pickering emulsion stabilized Marjoram (Origanum majorana L.) essential oil. ,Food Hydrocolloids, In Press.

12-Samira Mohammadalinejhad, Hadi Almasi, Mohsen Esmaiili, , 2019, Simultaneous green synthesis and in-situ impregnation of silver nanoparticles into organic nanofibers by Lythrum salicaria extract: Morphological, thermal, antimicrobial and release properties. ,Materials Science and Engineering C, In Press.

13-Saeedeh Barshan, Mahmoud Rezazadeh-Bari, Hadi Almasi, Saber Amiri , 2019, Optimization and characterization of bacterial cellulose produced by Komagatacibacter xylinus PTCC 1734 using vinasse as a cheap cultivation medium. ,International Journal of Biological Macromolecules, In Press.

14-Mehran Moradi, Hossein Tajik, Hadi Almasi, Mehrdad Forough, Parya Ezati , 2019, A novel pH-sensing indicator based on bacterial cellulose nanofibers and black carrot anthocyanins for monitoring fish freshness.,Carbohydrate Polymers, In Press.

15-Hadi Almasi, Laleh Mehryar, Ali Ghadertaj , 2019, Characterization of CuO-bacterial cellulose nanohybrids fabricated by in-situ and ex-situ impregnation methods.,Carbohydrate Polymers, In Press.

16-Saeed Ranjbaryan, Behboud Pourfathi, Hadi Almasi , 2019, Reinforcing and release controlling effect of cellulose nanofiber in sodium caseinate films activated by nanoemulsified cinnamon essential oil,Food Packaging and Shelf Life, In Press.

17-Nasim Fathi, Hadi Almasi, Mir Khalil Pirouzifard , 2019, Sesame protein isolate based bionanocomposite films incorporated with TiO2 nanoparticles: Study on morphological, physical and photocatalytic properties,Polymer Testing, In Press.

18-Sanaz Sadat Mirtalebi, Hadi Almasi, Mohammad Alizadeh Khaledabad, 2019, Physical, morphological, antimicrobial and release properties of novel MgO-bacterial cellulose nanohybrids prepared by in-situ and ex-situ methods,International Journal of Biological Macromolecules, 128, 848-857.

19-Zahra Moradi, Mohsen Esmaiili, Hadi Almasi , 2019, Development and characterization of kefiran - Al2O3 nanocomposite films: Morphological, physical and mechanical properties.,International Journal of Biological Macromolecules,, 122, 603-609.

20-Nasim Fathi, Hadi Almasi, Mir Khalil Pirouzifard , 2018, Effect of ultraviolet radiation on morphological and physicochemical properties of sesame protein isolate based edible films,Food Hydrocolloids.

21-Sara Gholizadeh Ghaleh Aziz, Hadi Almasi, 2018, Physical characteristics, release properties, and antioxidant and antimicrobial activities of whey protein isolate films incorporated with thyme (Thymus vulgaris l.) extract-loaded nanoliposomes,Food and Bioprocess Technology.

22-Ali Ghadertaj, Hadi Almasi, Laleh Mehryar, 2018, Development and characterization of whey protein isolate active films containing nanoemulsions of Grammosciadium ptrocarpum Bioss. essential oil,Food Packaging and Shelf Life.

23-Hadi Almasi, Paria jafarzadeh, Laleh Mehryar, 2018, Fabrication of novel nanohybrids by impregnation of CuO nanoparticles into bacterial cellulose and chitosan nanofibers: Characterization, antimicrobial and release properties.,Carbohydrate Polymers.

24-Sahel Moradian, Hadi Almasi, Sohrab Moini, 2018, Development of bacterial cellulose-based active membranes containing herbal extracts for shelf life extension of button mushrooms (Agaricus bisporus),Journal of Food Processing and Preservation.

25-Pashew Bayazidi, Hadi Almasi, Asghar Khosrowshahi Asl, 2018, Immobilization of lysozyme on bacterial cellulose nanofibers: Characteristics, antimicrobial activity and morphological properties,International Journal of Biological Macromolecules,.

26-Soheila Noori, Fariba Zeynali, Hadi Almasi, 2018, Antimicrobial and antioxidant efficiency of nanoemulsion-based edible coating containing ginger (Zingiber officinale) essential oil and its effect on safety and quality attributes of chicken breast fillets,Food Control, .

27-Eisa Jahed, Mohammad Alizadeh Khaledabad, Mahmuod Rezazad Bari, Hadi Almasi, 2017, Effect of cellulose and lignocellulose nanofibers on the properties of Origanum vulgare ssp. gracile essential oil-loaded chitosan films,Reactive and Functional Polymers .

28-Mahmoud Hosseinnia, Mohammad Alizadeh Khaledabad, Hadi Almasi, 2017, Optimization of Ziziphora clinopodiodes essential oil microencapsulation by whey protein isolate and pectin: A comparative study,International Journal of Biological Macromolecules,.

29-Eisa Jahed, Mohammad Alizadeh Khaledabad, Hadi Almasi, Reza Hasanzadeh, 2017, Physicochemical properties of Carum copticum essential oil loaded chitosan films containing organic nanoreinforcements,Carbohydrate Polymers.

30-Sokufeh Sukhtezari, Hadi Almasi, Sajad Pirsa, Mohsen Zandi, MirKhalil Pirouzifard, 2017, Development of bacterial cellulose based slow-release active films by incorporation of Scrophularia striata Boiss. extract,Carbohydrate Polymers.

31-Simin Pourjavaher, Hadi Almasi, Saeed Meshkini, Sajad Pirsa, Ehsan Parandi, 2017, Development of a colorimetric pH indicator based on bacterialcellulose nanofibers and red cabbage (Brassica oleraceae) extract,Carbohydrate Polymers.

32-Haleh Jafari, MirKhalil Pirouzifard, Mohammad Alizadeh Khaledabad, Hadi Almasi, 2016, Effect of chitin nanofiber on the morphological and physicalproperties of chitosan/silver nanoparticle bionanocomposite films,International Journal of Biological Macromolecules, 92, 461-466. .

33-Seyed Amir Oleyaei, Hadi Almasi, Babak Ghanbarzadeh, Ali Akbar Moayedi, 2016, Synergistic reinforcing effect of TiO2and montmorillonite on potatostarch nanocomposite films: Thermal, mechanical and barrierproperties,Carbohydrate Polymers, 152, 253-262. .

34-Fereshteh Shahmohammadi Jebel, Hadi Almasi, 2016, Morphological, physical, antimicrobial and release properties of ZnOnanoparticles-loaded bacterial cellulose films,Carbohydrate Polymers, 149, 8-19.

35-Sara Beigzadeh Ghelejlu, Mohsen Esmaiili, Hadi Almasi, 2016, Characterization of chitosan–nanoclay bionanocomposite active filmscontaining milk thistle extract,International Journal of Biological Macromolecules, 86, 613-621.

36-Nushin Noushirvani, Babak Ghanbarzadeh, Hadi Fasihi, Hadi Almasi, 2016, Starch–PVA Nanocomposite Film Incorporated with Cellulose Nanocrystals and MMT: A Comparative Study,International Journal of Food Engineering, 12(1), 37-48.

37-Hadi Almasi, Babak Ghanbarzadeh, Jalal Dehghannia, MOhsen Zandi, Sajad Pirsa, 2015, Heterogeneous Modification of Softwoods Cellulose Nanofibers with Oleic Acid: Effect of Reaction Time and Oleic Acid Concentration,Fibers and Polymers, 16(8), 1715-1722.

38-Mohsen Zandi, Nazila Dardmeh, Hadi Almasi, Sajad Pirsa, 2015, IDENTIFICATION OF CARDAMOM ENCAPSULATED ALGINATE–WHEY PROTEIN CONCENTRATES MICROCAPSULE RELEASE KINETICS AND MECHANISM DURING STORAGE, STEW PROCESS AND ORAL CONSUMPTION,Journal of Food Process Engineering.

39-Nazila Dardmeh, Asghar Khosrowshahi Asl, Hadi Almasi, Mohsen Zandi, 2015, STUDY ON EFFECT OF THE POLYETHYLENE TEREPHTHALATE/ NANOCLAY NANOCOMPOSITE FILM ON THE MIGRATION OF TEREPHTHALIC ACID INTO THE YOGHURT DRINKS SIMULANT,Journal of Food Process Engineering.

40-Hadi Almasi, Babak Ghanbarzadeh, Jalal Dehghannia, Ali Akbar Entezami, Asghar Khosrowshahi Asl, 2014, Development of a novel controlled-release nanocomposite based on poly(lactic acid) to increase the oxidative stability of soybean oil,Food Additives and Contaminants: Part A, 31(9), 1586-1597.

41-Babak Ghanbarzadeh, Hadi Almasi, Seyed Amir Oleyaei, 2014, A Novel Modified Starch/Carboxymethyl Cellulose/Montmorillonite Bionanocomposite Film: Structural and Physical Properties,International Journal of Food Engineering, 10(1), 121-130.
مقالات و خلاصه مقالات ارائه شده در همايش ها (12)

1- 1393, Fabrication of portable PH sensor based on nanosized conducting polymer for determination of milk quality,نخستین همایش الکترونیکی غذای سالم, زابل,ایران.

2- 1394، استفاده از نانولوله های کربنی در حذف آلاینده ها از آب آشامیدنی،نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در علوم زیستی و کشاورزی، تهران،ایران.

3- 1392، استفاده از نانونقره بعنوان ترکیب ضد میکروبی در بسته بندی مواد غذایی،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز،ایران.

4- 1394، افزودنی های ضدمیکروبی در تولید بسته بندی های فعال مواد غذایی،نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در علوم زیستی و کشاورزی، تهران،ایران.

5- 1393، بررسی توکسیکولوژیک مواد مهاجرت یافته از بطری های پلی اتیلن ترفتالات (PET) به درون آب معدنی،اولین همایش ملی میان وعده های غذایی، مشهد،ایران.

6- 1392، بررسی ویژگی های ریزساختاری، حرارتی و فیزیکی فیلم های بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 و سدیم مونت موریلونیت،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز،ایران.

7- 1394، بسته بندی های هوشمند در صنایع غذایی: انواع، ویژگی ها و کاربردها،سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، اصفهان،ایران.

8- 1394، بیوسنسورها و کاربرد آنها در شناسایی کلیفرم ها،سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، اصفهان،ایران.

9- 1394، تاثیر صمغ گوار و موسیلاژ بامیه به عنوان جایگزین چربی بر برخی خصوصیات ماست،اولین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران، تهران،ایران.

10- 1394، فیلم های زیست تخریب پذیر برپایه آلژینات سدیم: مروری بر تأثیر عوامل تولید و افزودنی های مختلف بر روی خواص فیزیکوشیمیایی،نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در علوم زیستی و کشاورزی، تهران،ایران.

11- 1392، مروری بر خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی گیاه گزنه،بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، شیراز،ایران.

12- 1394، مطالعه خواص فیزیکوشیمیایی فیلم فعال آلژینات سدیم- آگار حاوی سوربات پتاسیم و پرکننده های مختلف،سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی، اصفهان،ایران.
کتاب های چاپ شده (4)

1-Iman Shahabi Ghahfarokhi, Hadi Almasi, Amin Babaei-Ghazvini, 2020, “Characteristics of biopolymers from natural resources” In: “Processing and development of polysaccharide-based biopolymers for packaging applications”, Elsevier Publications.

2-Hadi Almasi, Iman Shahabi Ghahfarokhi, 2017, Applications of bionanocomposites in food packaging” In: “Handbook of bionanocomposites: green and sustainable materials“, Pan Stanford Publications.

3-Babak Ghanbarzadeh, Hadi Almasi, 2013, “Boidegradable polymers”, In: “Biodegradation- life of science”, Rolando Chamy & Francisca Rosenkranz (Editors) , InTech Publications, Croatia.

4-بابک قنبرزاده، هادی الماسی، نوشین نیک نیا، 1392، شیمی و فیزیک سیستم های کلوییدی و محلول های بیوپلیمری غذایی، انتشارات دانشگاه تهران.
پروژه های تحقیقاتی (10)

1-هادی الماسی، 1399، طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد کیت نشانگر تشخیص میزان HMF در عسل،طرح پژوهشی ارتباط با صنعت - شرکت شهرک های صنعتی استان آذربایجان غربی.

2-هادی الماسی، 1399، کاهش میزان متانول موجود در عرقیات گیاهی تولیدی استان آذربایجان غربی با ارزیابی، پایش و شناسایی عوامل تشدید کننده،طرح پژوهشی ارتباط با صنعت - شرکت شهرک های صنعتی استان آذربایجان غربی.

3-هادی الماسی، 1398، فرمولاسیون و تولید شربت عصاره برگ به و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن ،طرح پژوهشی ارتباط با صنعت - شرکت نوشین شهد ارومیه.

4-هادی الماسی، 1397، کاهش جذب روغن و افزایش کیفیت سیب زمینی نیمه سرخ شده منجمد"، شرکت آفتاب آذربایجان (طرح پژوهشی ارتباط با صنعت)،طرح پژوهشی ارتباط با صنعت، شرکت صنایع غذایی آفتاب آذربایجان.

5-هادی الماسی، 1397، سنتز و شناسایی خواص بستر نانوهیبرید سلولز باکتریایی / نانوذرات اکسید مس و بررسی عملکرد آن در تصفیه‌ی آب و پساب،طرح ملی - صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور.

6-هادی الماسی، محسن زندی، 1395، طراحی و ساخت، دستیابی به دانش فنی و تجاری سازی سیستم پاستوریزاتور مایکروویو جهت سالم سازی و افزایش ماندگاری عرقیات گیاهی،طرح پژوهشی ارتباط با صنعت، شرکت شهرک‌های صنعتی استان آذربایجان غربی.

7-هادی الماسی، محسن زندی، 1395، تولید محصول غذایی فراسودمند جدید با افزودن باکتری‌های پروبیوتیک به فرمولاسیون نقل ارومیه،طرح پژوهشی ارتباط با صنعت، شرکت شهرک‌های صنعتی استان آذربایجان غربی.

8-هادی الماسی، محسن زندی، 1394، طراحی و ساخت، دستیابی به دانش فنی و تجاری سازی سیستم استخراج‌گر مقاومتی نیمه صنعتی جهت ارتقاء کیفیت عرقیات و اسانس‌های گیاهی،طرح پژوهشی ارتباط با صنعت، شرکت شهرک‌های صنعتی استان آذربایجان غربی.

9-هادی الماسی، محسن زندی، 1394، طراحی و تولید، دستیابی به دانش فنی و تجاری سازی بسته بندی‌های نانوکامپوزیت ضدمیکروبی با هدف حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری محصولات باغی (با رویکرد سیب و انگور)،طرح پژوهشی ارتباط با صنعت، شرکت شهرک‌های صنعتی استان آذربایجان غربی.

10-هادی الماسی، 1393، بررسی تأثیر استفاده از عصاره گزنه بعنوان آنتی اکسیدان طبیعی در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن سویا ،طرح پژوهشی داخل دانشگاهی - معاونت پژوهشی دانشگاه ارومیه.
دروس تدریس شده (7)

1- 1394 تا کنون،شیمی کلوئیدها - دوره کارشناسی ارشد.

2- 1394 تا کنون،خواص شیمیایی و کاری مواد غذایی - دوره کارشناسی ارشد.

3- 1394 تا کنون،شیمی ترکیبات زیست فعال - دوره کارشناسی ارشد.

4- 1394 تا کنون،شیمی لیپیدها - دوره کارشناسی ارشد.

5- 1392 تا کنون،بیوشیمی عمومی - دوره کارشناسی.

6- 1393 تا کنون،شیمی مواد غذایی 1 - دوره کارشناسی.

7- 1392 تا کنون،تکنولوژی روغن - دوره کارشناسی.
جوایز و افتخارات (6)

1- انتخاب مقاله چاپ شده در مجله Food Hydrocolloids به عنوان مقاله Hot paper دانشگاه ارومیه (2020).

2- انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر استانی در سال 1397.

3- انتخاب مقاله چاپ شده در مجله Food Control به عنوان مقاله Hot paper دانشگاه ارومیه (2018).

4- انتخاب به عنوان داور برجسته چهار مجله ISI از انتشارات Elsevier.

5-انتخاب بعنوان دانش آموخته برتر از سوی بنیاد ملی نخبگان ، 1395.

6-انتخاب بعنوان دانشجوی نمونه مقطع دکتری در دانشگاه تبریز، 1391.