• نام و نام خانوادگی
    • مهران مرادی
  • مدرک تحصیلی
    • دکتری بهداشت مواد غذایی
  • درجه علمی
    • دانشیار
  • بخش مربوطه
    • گروه بهداشت و مواد غذایی
  • ایمیل
 بیوگرافی کوتاه           

زمینه ­های تحقیقاتی

       -میکروبیولوژی شیر و فرآورده­های لبنی (پنیر)

       -بسته بندی فعال و هوشمند محصولات لبنی     

      -بیوفیلم باکتری­های بیماری زا و فساد زا در مواد غذایی 

       -تهیه و ارزیابی خصوصیات عملکردی ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی با منشاء حیوانی، گیاهی و میکروبی 

شماره  تلفن محل کار:   04431942633 

شماره فاکس محل کار:   04432771926

ORCID: 0000-0002-6004-6874

Web of Science ResearcherID: C-9909-2014

آدرس اسکاپوس:http://www.scopus.com/authid/detail.url?authorId=36817447700

آدرس تامسون رویترز:      https://publons.com/researcher/1439287/mehran-moradi/

آدرس ریسرچ گیت: www.researchgate.net/profile/Mehran_Moradi2

آدرس گوگل اسکولار: https://scholar.google.com/citations?user=zwa4dXMAAAAJ&hl=en

آدرس مندلی: https://www.mendeley.com/profiles/mehran-moradi1

 

         
     رزومه آموزشی و پژوهشی
English CV
تحصیلات/دوره های دانشگاهی (5)
مقالات ژورنال (52)
مقالات و خلاصه مقالات ارائه شده در همايش ها (1)
کتاب های چاپ شده (4)
پروژه های تحقیقاتی (6)
پایان نامه ها (20)
دروس تدریس شده (8)
جوایز و افتخارات (2)
   
  • نام و نام خانوادگی
  • مهران مرادی
  • مدرک تحصیلی
  • دکتری بهداشت مواد غذایی
  • درجه علمی
  • دانشیار
  • بخش مربوطه
  • گروه بهداشت و مواد غذایی
 
        بیوگرافی کوتاه

زمینه ­های تحقیقاتی

       -میکروبیولوژی شیر و فرآورده­های لبنی (پنیر)

       -بسته بندی فعال و هوشمند محصولات لبنی     

      -بیوفیلم باکتری­های بیماری زا و فساد زا در مواد غذایی 

       -تهیه و ارزیابی خصوصیات عملکردی ترکیبات ضدمیکروبی طبیعی با منشاء حیوانی، گیاهی و میکروبی 

شماره  تلفن محل کار:   04431942633 

شماره فاکس محل کار:   04432771926

ORCID: 0000-0002-6004-6874

Web of Science ResearcherID: C-9909-2014

آدرس اسکاپوس:http://www.scopus.com/authid/detail.url?authorId=36817447700

آدرس تامسون رویترز:      https://publons.com/researcher/1439287/mehran-moradi/

آدرس ریسرچ گیت: www.researchgate.net/profile/Mehran_Moradi2

آدرس گوگل اسکولار: https://scholar.google.com/citations?user=zwa4dXMAAAAJ&hl=en

آدرس مندلی: https://www.mendeley.com/profiles/mehran-moradi1

 

 
 
         
     رزومه آموزشی و پژوهشی

تحصیلات/دوره های دانشگاهی (5)

1-PROFESSIONAL BACKGROUND , Iran (Urmia) / Department of Food Hygiene and Quality Control, Faculty of Veterinary Medicine, Urmia University/ Assistant Professor / 2014-now.

2-PROFESSIONAL BACKGROUND , Iran (Tabriz) / Ahar Faculty of Agriculture and Natural Resources, University of Tabriz /Assistant Professor / 2011-2014.

3-UNIVERSITY EDUCATION, Urmia University, Faculty of Veterinary Medicine/ Ph.D in Food Hygiene/2006-2011/Urmia, Iran ,Thesis: : Investigation on Development of Chitosan Antimicrobial Edible Film for Martadella Sausage.

4-UNIVERSITY EDUCATION, Urmia IAU, Faculty of Veterinary Medicine/ Doctor of Veterinary Medicine (D.V.M) /1997-2004/Urmia, Iran ,Thesis: Purification of N2 From Avian Influenza A (H9N2) Virus for Preparation of Neuraminidase Specific Antiserum.

5-HIGH SCHOOL EDUCATION, Imam Khomeini high school / Iranian high school degree / 1993-1997/Urmia, Iran .
مقالات ژورنال (52)

1-Ebrahimi, F., Moradi, M. Tajik, H., Forough, M., Ezati, P. Kuswandi, B., 2019, Cellulose/chitosan pH-responsive indicator incorporated with carrot anthocyanins for intelligent food packaging,International Journal of Biological Macromolecules.

2-Moradi, M., Mardani, K., Tajik, H., 2019, Characterization and application of postbiotics of Lactobacillus spp. on Listeria monocytogenes in vitro and in food model,LWT.

3-Moradi, M., Tajik, H., Mardani, k., Ezati, P, 2019, Efficacy of lyophilized cell-free supernatant of Lactobacillus salivarius (Ls-BU2) on Escherichia coli and shelf life of ground beef,Veterinary Research Forum.

4-Ezati, P., Tajik, H., Moradi, M, Molaei, R , 2019, Intelligent pH-sensitive indicator based on starch-cellulose and alizarin dye to track freshness of rainbow trout fillet,International Journal of Biological Macromolecules.

5-Molaei, R., Tajik, H., Moradi, M, 2019, Magnetic solid phase extraction based on mesoporous silica-coated iron oxide nanoparticles for simultaneous determination of biogenic amines in an Iranian traditional dairy product Kashk ,Food Control .

6-Ezati, P., Tajik, H., Moradi, M, 2019, Fabrication and characterization of alizarin colorimetric indicator based on cellulose-chitosan to monitor the freshness of minced beef,Sensors & Actuators: B. Chemical.

7-Tajik, H., Moradi, M., Alipour, M., 2018, Biofilm development of Salmonella typhimurium on stainless steel in red meat model and the effect of bacteriophage on biofilm of bacteria,Iranian Journal of Medical Microbiology.

8-Mojaddar Langroodi, A., Tajik, H., Mehdizadeh, T., Moradi, M., Moghaddas Kia, E., Mahmoudian, A, 2018, Effects of sumac extract dipping and chitosan coating enriched with ‎Zataria multiflora Boiss oil on the shelf-life of meat in modified ‎atmosphere packaging,LWT- Food Science and Technology.

9-Hossein Alipour, E Mardani, K., Moradi, M, 2018, Isolation and identification of Lactobacillus salivarius from buffalo milk and evaluation of its antimicrobial activity,Iranian Journal of Medical Microbiology.

10-Lotfi, M., Tajik, H., Moradi, M., Forough, M., Divsalar, E., Kuswandi, B,, 2018, Nanostructured chitosan/ monolaurin film: Preparation, characterization and antimicrobial activity against Listeria monocytogenes on ultrafiltered white cheese,LWT - Food Science and Technology.

11-Divsalar, E., Tajik, H., Moradi, M., Forough, M., Lotfi, M., Kuswandi, B, 2018, Characterization of cellulosic paper coated with chitosan-zinc oxide nanocomposite containing nisin and its application in packaging of UF cheese,International Journal of Biological Macromolecules.

12-Koohestani, M., Moradi, M., Tajik, H., Badali, A, 2018, Effects of cell-free supernatant of Lactobacillus acidophilus LA5 and Lactobacillus casei 431 against planktonic form and biofilm of Staphylococcus aureus,Veterinary Research Forum .

13-Hassanzadeh, P., Moradi, M., Vaezi, N.,Moosavy, M.H., Mahmoudi, R, 2018, Effects of chitosan edible coating containing grape seed extract on the shelf life of refrigerated rainbow trout fillet,Veterinary Research Forum .

14-Shirdel, M., Tajik, H., Moradi, M, 2017, Combined activity of colloid nanosilver and Zataria multiflora Boiss essential oil-mechanism of action and biofilm removal activity,Advanced Pharmaceutical Bulletin.

15-Bouryabaf, L.S., Moradi, M., Tajik, H., Badali, A, 2017, Biofilm removal and antimicrobial activities of agar hydrogel containing colloid nano-silver against Staphylococcus aureus and Salmonella typhimurium,Journal of Medical Bacteriology.

16-Moradi, M., Tajik, H, 2017, Biofilm removal potential of neutral electrolyzed water on pathogen and spoilage bacteria in dairy model systems,Journal of Applied Microbiology.

17-Mohammadi, R., Moradi, M., Tajik, H., 2017, Effect of growth temperature and biofilm age on the resistance of Salmonella Typhimurium biofilms to bacteriophage,Urmia Medical Journal.

18-Hasanzadeh, P., Tajik, H., Razavi Rohani, S.M. Moradi, M. Hashemi, M., Aliakbarlu, J, 2017, Effect of functional chitosan coating and gamma irradiation on the shelf-life of chicken meat during refrigerated storage,Radiation Physics and Chemistry, Free link: https://authors.elsevier.com/a/1VFgH,M3GFFfYQ.

19-Shahabi., N .,Tajik, H., Moradi, M., Forough, M. Ezati, P., 2017, Physical, antimicrobial and antibiofilm properties of Zataria multiflora Boiss essential oil nanoemulsion,International Journal of Food Science and Technology.

20-Shahabi., N .,Tajik, H., Moradi, M., Forough, M., 2016, Antibacterial properties of Zataria multiflora Boiss. essential oil nanoemulsion formed by emulsion phase inversion,Journal of Food Microbiology.

21-Naghili, H., Tajik, h., Raeisi, M., Moradi, M., Amin Zare, M., Mehdizadeh, T., Hasanzadazar, H., Hariri, F., 2016, Inhibitory potential of metabolites from lactobacillus casei against phenotypic characteristics of Salmonella Typhimurium LT2,Medical Laboratory Journal.

22-Masomi, V.,Tajik, H., Moradi, M., Forough, M., Shahabi., N , 2016, Antimicrobial effects of Zataria multiflora boiss. essential oil nanoemulsion against Escherichia coli O157:H7,Urmia Medical Journal.

23-Tajik, H., Moradi, M., Razavi Rohani, S.M., Hadian, M, 2016, Determination of aflatoxin M1 in pasteurized and UHT milk in West-Azarbaijan province of Iran. ,Journal of Food Quality and Hazards Control.

24-Moradi, M., Tajik, H., Razavi Rohani, S.M., Mahmoudian, A., 2016, Antioxidant and antimicrobial effects of zein edible film impregnated with Zataria multiflora boiss essential oil and monolaurin. ,LWT- Food Science and Technology. .

25-Tootoonchi, P., Hesari, J., Moradi, M., Fathi, B., 2016, Production and evaluation of probiotic red grape juice by Latobacillus acidophilus LA5, and Lactobacillus casei. ,Journal of Food Science Research.

26-Tajik, H., Naghili, H., Moradi, M., Badali, A., 2015, Effects of Zataria multiflora boiss essential oil, ultraviolet radiation and their combination on Listeria monocytogenes biofilm in a simulated industrial model.,International Journal of Food Science and Technology. .

27-Tootoonchi, P., Hesari, J., Moradi, M., Mehrnoosh, F., 2015, Survival of encapsulated Lactobacillus Acidophilus LA5 and Lactobacillus Casei 431in orange juice stored in refrigerated temperature. ,International Journal of Biology, Pharmacy and applied Science.

28-Ghasemi, S., Haji Seyed Javadi, N., Moradi, M., Khosravi-Darani, K., 2015, Application of zein antimicrobial edible film incorporating Zataria multiflora boiss essential oil for preservation of Iranian ultrafiltered Feta cheese. ,African Journal of Biotechnology.

29-Tajik, H., Farhangfar, A., Moradi, M. & Razavi Rohani, S.M. , 2014, Effectiveness of clove essential oil and grape seed extract on microbial and lipid oxidation characteristics of raw buffalo patty during storage at abuse refrigeration temperature,. Journal of Food Processing and Preservation. .

30-Moradi, M., Mirzaie, M. & Abdali, H. , 2013, Inhibition of antibiotic-resistant Staphylococcus aureus using the combined application of cumin essential oil and norfloxacin. ,Zoonosis Research. .

31-Tajik, H., Razavi Rohani, S.M., Moradi, M., Farhangfar, A., 2012, Evaluation of antibacterial characteristics of zein edible film incorporated withZatariamulti flora boiss essential oil and monolaurin against listeria monocytogenes and E. coli o157: h7 in vitro. ,Urmia Medical Journal. .

32-Ghasemi, S., Haji SeyedJavadi, N., Moradi, M., Oromiehie, A.,& Khosravi-Darani, K., 2012, Investigation on development of zein antimicrobial film and essential oil of Zatariamulti flora Boiss on Salmonella enteritidis, Listeria monoctogenes, Escherichia coli and Staphylococcus aureus.,Asian Journal of chemistry. .

33-Moradi, M., Tajik, H., Razavi Rohani, S.M., Oromiehie, A., Malekinejad, H., , 2012, Development and evaluation of antioxidant chitosan film incorporated with grape seed extract. ,Journal of Medicinal Plants. .

34-Saei-Dehkordi, S.S., Fallah, A.A., Heidari-Nasirabadi, M., & Moradi, M. , 2012, Chemical composition, antioxidative capacity and interactive antimicrobial potency of Satureja khuzestanica Jamzad essential oil and antimicrobial agents against selected food- related microorganisms. ,International Journal of Food Science and Technology..

35-Tavassoli,M., Imani, A., Tajik, H., Moradi, M., & Pourseyed, S.H. , 2012, Novel in Vitro Efficiency of Chitosan Biomolecule against Trichomonas gallinae.,Iranian Journal of Parasitology. .

36-Mahmodi, R.,Tajik, H., Farshid, A.A., Ehsani, A., Zaree, P., & Moradi, M, 2012, Phytochemical properties of menthalongifolia L. Essential oil and its antimicrobial effects on Staphylococuus aureus. ,Armaghan Danesh. .

37-Hassanzadeh, P., Tajik, H., Razavi Rohani, S.M., Ehsani, A., Aliakbarlu, J., & Moradi, M., 2012, Effects of gamma irradiation and chitosan edible coating on the bacterial, chemical and sensory properties of chicken meat. ,Journal of Food Science Research. .

38-Razavi Rohani, S.M.,Moradi, M.,& Mehdizadeh, T., 2012, Antibacterial combined effects of nisin and onion essential oil under different concentration of NaCl and pH against Listeria monocytogenes in vitro. ,Journal of Food Hygiene.

39-Moradi, M., Tajik, H., Razavi Rohani, S.M., Oromiehie, A., Malekinejad, H., Aliakbarlu, J., & Hadian, M. , 2012, Characterization of antimicrobial-antioxidant chitosan film incorporated by Zatariamulti flora Boiss essential oil and grape seed extract..,LWT Food Science and Technology.

40-Moradi, M., Tajik, H., Razavi Rohani, S.M., & Oromiehie, A.,, 2011, Effectiveness of Zataria multiflora Boiss essential oil and grape seed extract impregnated chitosan film on ready-to-eat mortadella-type sausages during refrigerated storage.,Journal of the Science of Food and Agriculture.

41-Razavi Rohani, S. M., Moradi, M., Mehdizadeh, T., Saei Dehkordi, S. S. & Griffiths, M.W. , 2011, The effect of nisin and garlic (Allium sativum L.) essential oil separately and in combination on the growth of Listeria monocytogenes. ,LWT Food Science and Technology.

42-Farhangfar, A., Tajik, H., Razavi Rohani, S.M.,Moradi, M., & Aliakbarlu, J. , 2011, Combined Influence of the Clove Essential oil and Grape Seed Extract on the Spoilage Related Bacteria of Buffalo Patties during the Storage at 8 °C. ,Journal of Food Science Research.

43-Saei-Dehkordi, S.S., Tajik, H., Moradi, M.,& Khalighi-Sigaroodi, F. , 2010, Chemical composition of essential oils in Zataria multiflora Boiss from different parts of Iran and their antioxidant and antimicrobial efficacy. ,Food and Chemical Toxicology.

44-Tajik, H., Asri Rezaie, S., Pajohi- Alamouti, M.R., Moradi, M., & Dalir Naghadeh, B., 2010, Mineral content of muscle (longissimus dorsithoracis) and liver of river buffalo (Bubalus Bubalis). ,Journal of Muscle Foods.

45-Tajik, H., Alabaf-Yoosofi, F., & Moradi, M., 2010, Effects of Edible Zein and Chitosan Coating Assimilated by Oregano Essential Oil on Quality Indexes of Hen Egg. ,Journal of Food Science Research. .

46-Moradi, M., Tajik, H., Razavi Rohani, S.M., Oromiehie, A.,Malekinejad, H., & Saei-Dehkordi, S.S, 2010, Antibacterial, Antioxidant and Color Properties of Edible Chitosan Film Incorporated with Zataria multiflora Boiss. essential oil.,Armaghan Danesh.

47-Moradi, M., Tajik, H., No, H.K., Razavi Rohani, S.M., Oromiehie, A., & Ghasemi, S., 2010, Potential inherent properties of chitosan and its applications in preserving muscle food.,Journal of Chitin and Chitosan, , 15(1): 35-45..

48-Saei-Dehkordi, S.S., Tajik, H., Moradi, M., Jafari Dehkordi, A.,& Ghasemi, S., 2009, Chemical composition and antibacterial effects ofRosmarinus Officinalis L. essential oil with lysozyme on Listeria monocytogenes. ,Armaghan Danesh.

49-Saei Dehkordi, S. S., Razavi Rohani, S. M., Tajik, H., Moradi, M. &Aliakbarlou, J, 2008, Antimicrobial effects of lysozyme in combination with Zataria multiflora Boiss. essential oil at different pH and NaCl concentrations on E. coli O157:H7 andStaphylococcus aureus. ,Journal of Animal and Veterinary Advances.

50-Tajik, H., Moradi, M., Razavi Rohani, S.M., Erfani, A.M., & SabetJalali, F.S., 2008, Preparation of chitosan from brine shrimp (Artemia urmiana) cyst shells and effects of different chemical processing sequences on the physicochemical and functional properties of the product.,Molecules.

51-Nazari, A., Moradi, M., Aminian, M., & Madani, R., 2007, Preparation of neuraminidase specific antiserum from H9N2 subtype of avian influenza virus. ,Turkish Journal of Veterinary and Animal Science.

52-Tajik, H., Razavi Rohani, S.M., & Moradi, M., 2007, Detection of Aflatoxin M1 in raw and commercial pasteurized milk in Urmia, Iran. ,Pakistan Journal of Biological Science.
مقالات و خلاصه مقالات ارائه شده در همايش ها (1)

1- Please see the attached file. Updated 10/7/2017,Thank You!.
کتاب های چاپ شده (4)

1-Kuswandi, B and Moradi, M, 2019, Improvement of Food Packaging Based on Functional Nanomaterial, In: Siddiquee et al. Nanotechnology: Applications in Food and Energy, Springer publishing.

2-سید مهدی رضوی روحانی- مهران مرادی، 1396، بهداشت شیر،تالیف، انتشارات دانشگاه ارومیه.

3-سید مهدی رضوی روحانی- مهران مرادی، 1396، کاربرد ترکیبات ضد میکروب طبیعی در مواد غذایی،تالیف، انتشارات جهاد دانشگاهی.

4-سید سیاوش ساعی دهکردی- مهران مرادی- مهدی بخت، 1394، انگل های قابل انتقال از مواد غذایی،ترجمه، انتشارات دانشگاه شهرکرد .
پروژه های تحقیقاتی (6)

1-Moradi, M., Tajik, H., Almasi, H., Forough, M, , 2019, Preparation of smart packaging based on cellulose nanofibers and black carrot anthocyanin to track common carp and rainbow trout fillet spoilage,Urmia University.

2-Moradi, M., Tajik, H., Mardani, K., Forough, M, 2019, Preparation of Lactobacillus salivarius supernatant powder as a novel antimicrobial food additive,Iran National Science Foundation.

3-Molaie, R., Tajik, H., Moradi,M,, 2019, Development and validation of micro-extraction method based on nanotechnology for biogenic amines assessment and feasibility of simultaneous determination in food,Iran National Science Foundation.

4-Moradi, M., Tajik, H., , 2017, Effect of neutral electrolyzed water on biofilm of some pathogens and spoilage bacteria in dairy model systems,Urmia University.

5-Tajik, H., Moradi, M., , 2010, Antimicrobial effects of zein edible film incorporated with Zataria multiflora Boiss. essential oil and monolaurin against Listeria monocytogenes and E. coli O157: H7,Urmia University.

6-Razavi Rohani, S.M.,Moradi, M., Mehdizadeh, T, 2008, Antimicrobial effects of combination of nisin and essential oil extracts of garlic and onion under different concentration of NaCl and different temperature and pH,Urmia University.
پایان نامه ها (20)

1-فهیمه ابراهیمی تیرتاشی، 1398، تهیه حسگر كالريمتريك pH بر پایه کیتوزان و آنتوسیانین هویج به منظور پایش فساد در شیر پاستوریزه، استاد راهنما.

2-آیدین شفیع پور یوردشاهی، 1397، اثرات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی فیلم نانوسلولز حاوی پالیده لاکتوباسیلوس پلانتاروم در گوشت چرخ کرده گاو، استاد راهنما.

3-رقیه رضوی، 1397، ارزیابی خصوصیات ضد میکروبی، ریزبینی و طیف جذبی فیلم سلولز پوشش داده شده با کیتوزان حاوی پلی ال لیزین و کاربرد آن در بسته بندی فعال، استاد راهنما.

4-فاطمه قدمی، 1396، اثرات ضد بیوفیلمی پالیده باکتری لاکتوباسیلوس کازئی431 بر بیوفیلم سالمونلا تیفی¬ موریوم در مدل آزمایشگاهی، استاد راهنما.

5-نینا سلطانی، 1396، ویژگی های ضد بیوفیلمی پالیده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 بر علیه سالمونلا تیفی موریوم، استاد راهنما.

6-مبین کوهستانی، 1396، تاثیر ترکیبات بازدارنده شبه باکتریوسین لاکتوباسیلوس کازئی ۴۳۱ و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 بر اشکال آزاد و بیوفیلم استافیلوکوکوس اورئوس ، استاد راهنما.

7-الهه دیوسالار، 1396، تهیه و ارزیابی ویژگی های ریزبینی و ضد میکروبی کاغذ سلولزی پوشش داده شده با فیلم نانوکامپوزیتی کیتوزان حاوی نایسین و استفاده از آن در پنیر سفید فراپالایش، استاد راهنما.

8-محمد لطفی، 1396، ارزیابی خصوصیات فیلم نانو ساختاری کیتوزان حاوی مونولورین تهیه شده به روش سُل-ژل و استفاده از آن در پنیر سفید فراپالایش، استاد راهنما.

9-وحیدرضا بشارتی فرد، 1396، بررسی اثر اسانس وعصاره اویشن شیرازی، گیاه آنغوزه بیابانی و ترکیب فلفل وسیر بر روی جرب درمانیسوس گالینه، استاد راهنما.

10-لیلا السادات بوریاباف، 1395، خصوصیات ضد بیوفیلمی و ضدعفونی کنند گی هیدروژل آگار حاوی نانو نقره کلوئیدی،دکتری عمومی دامپزشکی- استاد راهنما.

11-نگین حیدریان دهکردی، 1395، تداخلات ضدمیکروبی نانو نقره کلوئیدی با اوژنول و ترکیبات غذایی؛ مطالعه آزمایشگاهی،کارشناسی ارشد- استاد راهنما.

12-مریم شیردل، 1395، بهبود اثرات ضدباکتریایی و ضدبیوفیلمی اسانس آویشن شیرازی با نانو نقره کلوئیدی و استفاده از آنها به¬عنوان محلول ضدعفونی کننده،کارشناسی ارشد. استاد راهنما.

13-ناصر باقری، 1394، اثرات بنزوآلکانیوم کلراید و پر استیک اسید بر بیوفیلم لیستریا منوسیتوژنز در مدل شیر خام،کارشناسی ارشد، استاد راهنما.

14-ولی اله معصومی، 1394، اثرات ضدمیکروبی نانوامولسیون آویشن شیرازی بر علیه اشرشیا کلی O157:H7،کارشناسی ارشد، استاد مشاور.

15-نسیم شهابی، 1394، خصوصیات فیزیکی، ضدباکتریایی و ضدبیوفیلمی نانوامولسیون اسانس آویشن شیرازی تهیه شده به روش برگشت فاز،کارشناسی ارشد، استاد مشاور.

16-آرمن بدلی ریحان اباد، 1394، اثرات اسانس آویشن شیرازی در تشکیل بیوفیلم سالمونلا تیفی موریوم در سطوح در تماس با غذا،کارشناسی ارشد، استاد مشاور.

17-ريبوار محمدي، 1394، اثرات دماي رشد و سن بيوفيلم در مقاومت بيوفيلم سالمونلا تيفي موريوم نسبت به باكتروفاژ در مدل گوشت مرغ،پایان نامه دكتراي عمومی، استاد راهنما.

18-مصطفي عليپور، 1394، اثرات باكتريوفاژ بر بيوفيلم سالمونلا تيفي موريوم تشكيل شده در سطح استيل زنگ نزن در مدل گوشت قرمز،پایان نامه دكتراي عمومی، استاد راهنما.

19-نسيم واعظي، 1393، اثرات پوشش خوراكي كيتوزان حاوي عصاره دانه انگور بر روي ماندگاري فيله ماهي قزل آلا در دماي يخچال،پایان نامه دكتراي عمومي، استاد راهنما.

20-پریزاد توتونچی، 1392، تولید آب انگور قرمز ارگانیک پروبیوتیک به وسیله باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و لاکتوباسیلوس کازئی431-،کارشناسی ارشد، استاد مشاور.
دروس تدریس شده (8)

1-بهداشت شیر و فرآورده های آن، دکتری بهداشت مواد غذایی.

2-بهداشت و کنترل شیر و فراورده ها، کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی.

3-استانداردها و قوانین مواد غذایی، کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی.

4-نمونه برداری مواد غذایی ، کارشناسی ارشد بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی.

5-بهداشت و صنایع شیر، دکتری عمومی دامپزشکی.

6-فرآوری محصولات دام و طیور، کارشناسی علوم دامی.

7-میکروب شناسی مواد غذایی، کارشناسی صنایع غذایی.

8-بهداشت کارخانجات مواد غذایی ، کارشناسی صنایع غذایی.
جوایز و افتخارات (2)

1- نویسنده اول مقاله برتر و پر استناد دانشگاه ارومیه (2012-2019)،1398.

2- 1391، استاد نمونه دانشگاه تبریز.